Dodaj do ulubionych

bezsennosc ... ?

02.09.05, 22:59
czy komus z was tez nudzi sie w nocy? czasami, tak jak dzisiaj, nie moge spac.
dla mnie nie jest jeszcze bardzo pozno, ale wiekszosc moich znajomych juz spi,
a ja sie nudze. ktos kiedys powiedzial mi, ze to bezsennosc, ale jakos nie
chce mi sie w to wierzyc. moj problem polega na tym, ze kiedy nie moge spac
chetnie bym z kims pogadala, powymieniala doswiadczenia, ale nie mam z kim.
dlatego jesli ktos z was ma ochote pogadac i tez nie moze spac to moj nr gg -
5892312, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • trysler123 Re: bezsennosc ... ? 13.02.14, 20:13
      mogą to byc problemy związane z zbyt dużymi emocjami w ciągu dnia itd
      ale mogą to też być początki bezsenności. teraz kiedy nie jest jeszcze tak źle z tobą najlepiej jest zacząć leczenie bezsenności. kiedy zaczniesz mieć częściej takie objawy oraz dojdą inne po prostu trudniej będzie Ci sie wyleczyć a na pewno będzie to trwało dłużej. Teraz lekceważysz problem jednak zastanów się bo może to być początek trudnej i uciążliwej choroby która powoduje nie przyjemne skutki uboczne,.
      • zelda87 Re: bezsennosc ... ? 02.09.14, 17:56
        Postaraj się może zmęczyć w ciągu dnia, dużo sportu, tak żeby organizmowi chciało się spać. JAk nie pomoże to lekarz by się chyba przydał
        • mariko123 Re: bezsennosc ... ? 02.09.14, 22:57
          Ojej to niesamowite ze moim problemem wreszcie ktos sie zainteresowal a musialo uplynac 9 lat! W moim zyciu sporo sie zmienilo, rodzina, dzieci, obowiazki-padam na gebe ze tak powiem wieczorem i spie ile sie da. Miewam tez klopoty z zasnieciem gdy mam za duzo obowiazkow, gonie caly dzien a zbyt duza aktywnosc powoduje ze wierce sie w lozku, mysle czego nie zrobilam i co jutro musze zrobic. Maz denerwuje mnie czesto i tez nie moge z nerwow spac. Chetnie porozmawialabym z kims wtedy bo gdy dzieci zasna jestem samotna a nadal wyznaje zasade: szkoda zycia na sen! Mi teraz wystarczy 5-6 godz i tak od lat jednak sporo choruje i odczuwam zmeczenie szybko.
          • zelda87 Re: bezsennosc ... ? 09.09.14, 11:08
            Haha, nawet nie zauważyłam daty, jakoś tak przypadkiem znalazłam. Może po prostu siedź na forach coby z kimś pogadać :) śmiesznie na pewno po 9 latach odnaleźć odpowiedź na swojego posta, haha i to równych 9 latach z tego co widzę po dacie, to na pewno jest znak :)
    • fotelik-2 Re: bezsennosc ... ? 20.09.14, 14:26
      A mnie gdy dopada bezsennosc to zawsze mam dobra ksiazke pod reka. Pomaga jak najlepszy srodek usypiajacy. A przy tym ile radosci i wiedzy.
    • mysliciel662 Re: bezsennosc ... ? 10.10.14, 12:38
      Czytałam ostatnio, że coraz więcej osób cierpi na bezsenność.
    • zbyszekwol Re: bezsennosc ... ? 22.02.15, 20:22
      Przed snem dobrze jest pobiegać albo iść na masaż.
      Armassage Poznań

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka