Dodaj do ulubionych

szukam przyjaciółki

20.08.06, 12:38
Jestem zapracowaną dziennikarką i świeżo upieczoną żoną. Lubię dobre kino, w
wolnych chwilach rysuję i maluję, lubię teatr, wystawy i dobrą książkę. nie
obce są mi również tańce do białego rana. Chętnie zaprzyjaźnie się z
dziewczyną, która lubi pogaduszki, modę, udzieli rady co do męża, gotowania
czy obowiązków domowych. Lubię mówić i chętnie słucham. Piszcie na forum lub
na maila kariss@buziaczek.pl
Obserwuj wątek
    • iw78 Re: szukam przyjaciółki 20.08.06, 16:12
      hmm...."pogaduszkowac" lubie, jak większośc kobiet :) moda jak najbardziej :)
      rady co do męża - w życiu nie udzielę ( no chyba że...) ,
      gotowanie ..hmm...różnie bywa...w kuchni jestem gościem :)
      Moge Ci dać radę co do męża...kochać kochać i jeszcze raz kochać z wzajemnością
      oczywiście :):):) i mimo tego zapracowania znaleść dużo czasu dla siebie :):):)
      Pozdrawiam
    • aserath Re: szukam przyjaciółki 22.08.06, 10:05
      witaj kariss, ja też świeżo upieczona żona, choć męża znam juz troszkę :)
      Wszyscy sie dziwią ze ja nie prasuje a ja praktycznie nie dotykam zelazka -
      facet prasuje :) I to jest to co mi sie w nim podoba najbardziej - nie ma
      podzialu na typowe role kobiece i typowo męskie :)
      co do gotowania - hmn... ja eksperymentuję, ale pewnie za wiele nie poradzę :)
      Szukasz jakiegoś przepisu, czy tak ogólnie?
      • kariss Re: szukam przyjaciółki 23.08.06, 20:36
        Pytam ogólnie. bo jak do tej pory to żoną jestem raczej z nazwy. Ciągle tylko
        praca i praca, a zamiast obiadów jemy wspólne nocne kolacje składające się
        najczęściej z kanapek. Ale w weekendy lubię robić sałatki. może masz jakiś
        przepis?
        • kariss Re: szukam przyjaciółki 23.08.06, 20:39
          A co do prasowania, to zazdroszczę.Mój mąż w domu nie robi absolutnie nic!!!!
          koszmar!!!ja nie chciałam być służącą tylko żoną !
          • nowak.agn Re: szukam przyjaciółki 23.08.06, 20:57
            ja tez lubię kino, gotowanie,jestem swiezo upieczona mezatka :-)milo spotkac
            kogos podobnego do siebie:-) i tez szukam kogos , z kim mozna wdac sie w
            pogaduchy, bo ostatnio niestety nie mam z kim:-((tak ze tym bardziej moilo, ze
            bedzie z kim pogadac-)
            • marsz11 Re: szukam przyjaciółki 25.08.06, 19:03
              Witajcie
              Chętnie dołączę się do "pogaduszek" o mężach, gotowaniu, kinie, książce i
              modzie. Pozdrawiam.
    • loona22 Re: szukam przyjaciółki 26.08.06, 13:19
      Ja także chętnie dołączę się do rozmów na owe tematy, gdyż nie są mi obce
      gotowanie, praca i brak czasu na przyjemności, do tego jeszcze studia. Jestem
      też świeżo upieczoną mężatką więc chętnie wysłucham rad od innych bardziej
      doswiadczonych koleżanek.
      • nowak.agn a widzialyscie..... 27.08.06, 10:35
        drogie kinomanki, widzialyscie film ,,Palimpsest"? Co myslicie? Warto isc?
    • askax6 Re: szukam przyjaciółki 05.09.06, 15:02
      chetnie z Toba porozmawiam, choc nie jestem mezatka...;)
      moj e-amil: askax6@o2.pl
    • boni_76 Ja też szukam przyjaciółki 05.09.06, 15:36
      Podobnie ja Ty jestem młodą mężatką. Moje najbliższe koleżanki pozostają w
      wolnych związkach lub są po prostu singielkami. Nie zawsze mnie rozumieją gdy
      spieszę się do domu zrobić obiad i nie zawsze mam czas by wyskoczyć w babskim
      towarzystwie na pogaduchy (bo akurat w tym dniu nie mam czasu).
      Nie mam z kim wyskoczyć na zakupu, bo mój mąż jak prawie każdy mężczyzna
      nienawidzić chodzić po sklepach.
      Wolne chwilę spędzam podobnie jak Ty: czytając książki, oglądając filmu...
      Czytuję i oglądam wszytstko (poza horrorami-nie lubie się bać) bo uważam, że
      każdemu trzeba dać szansę a nie oceniać po okładce. Nie przepadam za gotowaniem
      ale gromadzę mnóstwo przepisów.
      • nita1 Re: Ja też szukam przyjaciółki 06.09.06, 16:33
        Hej dziewczynki!!
        Ja mam podobnie tylko, ze jestem młoda rozwódką...ale obecnie juz w nowym
        zwiazku. Na dodatek przeprowadziłam sie w zupełnie inna cześć kraju i też
        chetnie przydałaby mi sie jakaś przyjaciółka. Obecny partner bardzo dużo
        pracuje wraca do domku późnym wieczorem no i w zwiazku z tym że jestem na nowym
        miejscu czuje się troche samotnie.
        • daisy266 Re: Ja też szukam przyjaciółki 23.10.06, 09:11
          A do jakiej częsci kraju się teraz przeniosłaś, jak masz ochoe to pisz na
          dasiy266@gazeta.pl
          • fetka_1 Re: Ja też szukam przyjaciółki 30.11.06, 11:15
            Hej Hej co tu taka cisza?? Wszystkie juz poznajdywałyscie przyjaciółki tylko
            nie ja:(. A tak powaznie to chetnie pogadam z jakąś kobitką równie zapracowaną
            jak i szukającą jakiejś bratniej duszy. Jak macie ochote to piszcie
            vivka_1@op.pl
    • ala9936 Re: szukam przyjaciółki 05.09.06, 21:48
      Tez lubiem pogaduszki jak i tance ,z mezem jestesmy od paru lat.Mamy dwie
      curunie i malego pieska.Lubiem gotowac dobry przepis moge podac.....PA NARAZIE
      • marlena.k1 Re: szukam przyjaciółki 06.09.06, 14:27
        zapraszamy do nas,gadamy o wszystkim
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42536
        • renata1212 Re: szukam przyjaciółki 23.10.06, 21:13
          Hei!
          Witajcie dziewczyny,ja tez szukam przyjaciolki. Ostatnio nie bardzo mialam czas
          dla kolezanek, bo dzieci byly malutkie, nauka itd.Mam 34 lata,dwojke fajnych
          maluchow :4 i 2 latka,pracuje zawodowo,maz jest ok tylko takiej kumpeli mi
          brakuje na te dlugie zimowe wieczory by pogadac, poplotkowac o wszystkim i o
          niczym. Pozdrawiam i czekam na wiadomosc od Was.Milego wieczoru i do uslyszenia.
    • aiwlys25 Re: szukam przyjaciółki 02.10.06, 10:51
      ja jestem rok po ślubie, w obcym mi mieście, pracuję i też czasu brak,
      zwłaszcza że mój mąż ma pracę zmianową i bywa tak, że cały tydzień się nie
      widzimy, jeśli chodzi o gotowanie, to mój mąż jest w tym lepszy... a jeśli
      chodzi o obowiązki to różnie, zależy kto ma więcej czasu itd.. ale większość
      jednak robię ja... chętnie poznam kogoś z kim można będzie pogadać, mieszkam z
      teściami i czasami chciałabym sie komuś wygadać, a z teściową nie nadajemy na
      tych samych falach...
      • madlena.g Re: szukam przyjaciółki 26.10.06, 22:50
        Cześć,
        aiwlys25 - napisałam Ci maila
        Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
    • gniecia Re: szukam przyjaciółki 03.10.06, 18:36
      Hej, ja też na brak czasu nie narzekam, tym bardziej, że moja praca jest
      związana z częstymi wyjazdami, co zdecydowanie skraca czas, który mogę
      poświęcić na to, co lubię- książki, dobre kino. Miesiąc temu przeprowadziłam
      się i do tej pory nie mam własnych znajomych (na pewno moja praca nie pomaga w
      ich znajdowaniu...) i znam jedynie kilka osób, które są tak naprawdę znajomymi
      tego, dla którego się przeprowadziłam :-) Lubię gotować i chętnie podzielę się
      kilkoma sprawdzonymi i szybkimi w wykonaniu! przepisami, które są nieodzowne,
      jeśli wraca się późno do domu i do tego ma ochotę na coś dobrego i do tego
      domowego. Obecnie mieszkam w Katowicach i póki co nie planuję kolejnych
      przeprowadzek :-)Szukam przyjaciółki- i takiej do pogadania (mailowania), i
      takiej, z którą mogłabym wybrać się na kawę, do kina czy na imprezę.
      • kariss Re: szukam przyjaciółki 03.10.06, 23:28
        Cześć!
        Jestem Karina, własnie wróciłam z pierwszej lekcji tańca brzucha, prawdziwa
        rewelacja!!! same kobiety, zero krępacji, taka chwila dla siebie ...super. A co
        Ty ciekawego porbiasz?
        • gniecia Re: szukam przyjaciółki 04.10.06, 08:50
          Czesc Karina,
          wysłałam odpowiedź na Twój adres mailowy :-)
          Pozdrawiam,
          Agnieszka
    • bibi.mal Re: szukam przyjaciółki 14.10.06, 17:37
      No może nie mam męża, ale psiapsiółki szukam!!!! TEŻ!
      • justa_m1 Re: szukam przyjaciółki 14.10.06, 21:06
        A skad jestes Bibi.mal?
        • bibi.mal Re: szukam przyjaciółki 15.10.06, 06:21
          Z Olsztyna, a Ty?
          • justa_m1 Re: szukam przyjaciółki 15.10.06, 12:38
            A ja z Warszawy. Ale zawsze mozemy pogadac on line:) Mój e mail jest do Twojej
            dyspozycji:)))
            Po krótce: Mam 26 lat, jestem szczęśliwą mężatką, bez dzieci, jeszcze :(.
            Pracuję z dziećmi w wieku szkolnym. Uwielbiam fitness, dobry film ( poruszający
            i dający do myślenia ), lubie teatr( ale nie bardzo mnie na niego stac
            szczególnie tu w W-wie ). Narazie tyle. Poki co sie nie uzewnetrzniam wiecej.
            Pozdrawiam
    • kalinazkalinowa Re: szukam przyjaciółki 15.10.06, 13:07
      justa mamy wiele wspólnych zainteresowań
      ;)

--
      www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1504759
    • dzidzia669 Re: szukam przyjaciółki 15.10.06, 17:26
      ja tez szukam:)
      • bibi.mal Re: szukam przyjaciółki 15.10.06, 17:43
        Do Justy zaraz napiszę, jak jeszcze któraś z Was szuka psiapsióły - piszcie na
        maila.

Pozdrawiam!
    • joanna_ja Re: szukam przyjaciółki 20.10.06, 21:22
      Hej! Ja mam 25 lat i niestety nie mam mężą:( Lubię czytać, oglądać filmy,
      spędzać romantycznie wieczory z moim ukochanym.Szukam przyjaciółek, którym mogę
      służyć poradą jeśli chodzi o kosmetykę, ponieważ jestem kosmetyczką, więc jeśli
      macie jakieś pytania i chcecie pogadać to podaję maila joanna_ja@gazeta.pl
      • daisy266 Re: szukam przyjaciółki 21.10.06, 22:23
        To do mnie może tez ktos napisze, mam 28 lat, męza niestety już nie mam, tak
        niestety a moze i stety wyszło, mam za to wspaniałą córeczkę i pracę która daje
        mi wiele satysfakcji i pochłania większośc moej czasu.
        ale lubie tez dobre kino, ksiązke , podóze, imprezki jeśli mam jescze na nie
        siły no i oczywiście sport.
        Czekam na maile od zapracowanych mam i nie trylko, wogóle piszcie dziewczyny
        daisy266@gazeta.pl
        • justa_m1 Re: szukam przyjaciółki 22.10.06, 12:39
          ja napisałam :)) pozdrawiam
          • twin-maid Re: szukam przyjaciółki 22.10.06, 22:43
            Mam 21 lat. Mieszkam w Wawie. Studiuje dziennie, Uwielbiam zieloną herbate,
            czekolade, słuchac muzyki, czytać książki( ostatnio Haruki Murakami), oglądać
            filmy, piec pyszne słodkości i marzyć o księciu na białym koniu i innych
            motywach dostępnych tylko w filmach :)Chętnie poznam jakąs bratnią duszę...
            Mój mail: twinmaid@buziaczek.pl
            • sweetassugar Re: szukam przyjaciółki 25.10.06, 09:06
              widzę że sporo sie was dziewczyny tutaj znalazło
              w wątku obok - "samotność w warszawie i nie tylko" umawiamy się na spotkanie
              może któraś ma ochote dołączyć?
              • joanna_ja Re: szukam przyjaciółki 25.10.06, 19:31
                Akurat ja jestem z Wrocławia, Warszawa jest dla mnie za daleko:( Ale dzieki za
                zaproszenie
                • bibi.mal Re: szukam przyjaciółki 27.10.06, 22:42
                  ...a ja z Warmii i Mazur ... :-( Nie tylko w Wawie są samotne...
    • babylemonade Re: szukam przyjaciółki 28.10.06, 19:34
      ja mieszkam od niedawna w Łodzi i tez sie czuję tu samotnie.......
      • fragole Re: szukam przyjaciółki 29.10.06, 10:54
        Witam wszyskie dziewczyny,
        mieszkam w Warszawie i tu pracuje.Tez szukam przyjacolki.Mam 26 lat,lubie dobra
        kuchnie, w weekendy lubie cos dobrego ugotowac.Oczywiscie ciuszki, kosmetyki,
        podroze.Interesuje sie medycyna, aranzacja wnetrz.

PS Nie mam meza.

Czekam na maile,
        fragole@gazeta.pl
        • atina10 Re: szukam przyjaciółki 07.11.06, 22:34
          Witajcie
          Mieszkam w Wawie od dwóch lat. Mam męża i dwójkę dzieciaków. Poszukuję
          przyjaciółki. Wszystkie zostawiłam w moim mieście. Czuję się tutaj samotna.
          Nawet nie mam z kim poplotkować czy napić się kawy. Już nie wspominam o
          zakupach.
          Czekam na maile będzie mi bardzo miło jak ktoś się odezwie
          atina10@gazeta.pl
    • sabinka9 Re: szukam przyjaciółki 17.11.06, 22:12
      Hej! Ja mam 27 latek, od trzech lat jestem szcześliwą mężatka( jak narazie
      bezdzietna).Interesuje mnie dobre kino, ciekawa książka:) Co do gotowania to
      mam takie okresy w życiu, ze nie wychodze z kuchni;)Wtedy puszczam wodze
      fantazji i gotuje, na codzien jednak wiecj czasu w kuchni spędza mój Mąż. Co do
      porad nt mężczyzn to podziele sie wszystkimi spostrzezeniami jakie posiadam:)
      napewno razem znajdziemy jakieś ciekawe rozwiązania naszym problemików!!Mój e-
      mail gazetowy jest do Waszej dyspozycji!
      Pozdrawiam:)
      • miranddd Re: szukam przyjaciółki 20.11.06, 10:47
        moje gg: 1802640 Natalia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka