IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.12.04, 13:38
Fakt jest na poziomie, pamietam stara lokalizacje i Kulczyka swego czasu
ktory czasami przyjezdzal...
Trzeba przynac ze jest to jedna z nielicznych jezeli nie jedynych (obok
Aleksandra ktory zapozyczyl styl) restauracji na poziomi, zaprojektowanych z
niezwyklym wyczuciem stylu i smaku. Przy tym wszystkim obsluga jest mila, nie
spieta - dobrze dobrana, a przynajmniej z tego co pamietam byla, bowiem 22
czy 24 sierpnia 2004 roku (swieto albo niedziela) chcialem Figaro odwiedzic
ale niestety lokal byl zamkniety co mnie bardzo rozczarowalo.

Sebar
sebar_rysiu@yahoo.co.uk
Obserwuj wątek
    • Gość: Dave Re: Figaro - Great Place to eat IP: *.uh.sunysb.edu 24.12.04, 22:40
      I had the chance to dine at Figaro twice while in Poznan in August 2003. On
      both occassions the food and the service were wonderful. I totally recommend it!
    • Gość: Soho Są lepsze, jeśli nie, to będą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:45
      Uważam że restauracja "figaro" jest dobrą restauracją jedzenie jest poprawne z
      tendencją na dobre. Zła jest natomiast obsługo, pracujące tam kobiety jakby
      niewiedziały jak podejść do klienta, są spięte, pozatym nie utrzymują dystansu
      i nie wiedzą co się dzieje w kuchni. Wystrój wnętrz jest wręcz straszny, można
      się obawiać że przy ruchu strącimy któregoś z kilku tysięcy porcelanowych
      bzdetów. Można się poczuć jak w pałacu, ale na miłość boską to jest restauracja
      a nie przyjęcie u królowej Elżbiety. Tak więc uważam że jest to restauracja
      zaledwie dobra i z niecierpliwością czekam na otwarcie "Fidelio" na ul garbary
      50. Mam nadzieję że ta restauracja przypadnie mi do gustu.
    • Gość: basia.k-ch Re: Figaro IP: 217.168.135.* 20.05.06, 12:12
      Restauracja nie zachwyciła nas - ani wystrojem (dosc ciasno), ani potrawami.
      Obsluga sprawna, mila i kompetentna - fakt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka