Dodaj do ulubionych

Reinkarnacja Lisiewicza

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.06.02, 10:05

Czy to prawda że Piotr Lisiewicz z "NASZOŚCI" jest reinkarnacją Włodzimierza
Lenina
Obserwuj wątek
    • Gość: Dzidka Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.datastar.pl 20.06.02, 10:17

> Czy to prawda że Piotr Lisiewicz z "NASZOŚCI" jest reinkarnacją Włodzimierza
      > Lenina

Facet sobie w kule leci.
      • misza01 Re: Reinkarnacja Lisiewicza 20.06.02, 10:41
        Gość portalu: Dzidka napisał(a):

>
        > > Czy to prawda że Piotr Lisiewicz z "NASZOŚCI" jest reinkarnacją Włodzimie
        > rza
        > > Lenina
        >
        > Facet sobie w kule leci.

Ale jesli dobrze słyszałem to udowadnia to przed sądem. A co! wszyscy przestępcy
        są w więzieniach skazani wyrokami, sprawy sądowe rozstrzygane są błyskawicznie,
        więc z braku zajęć sędziowie mogą się zajmować tym czy Pan P.L. to kolejne
        wcielenie W.I.L. czy też nie...Ważki to problem dla miasta, ba regionu a nawet
        kraju.
        • Gość: Dzidka Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.datastar.pl 20.06.02, 10:46
          Otóż to. Publika na sali sadowej ryknęła smiechem, kiedy sędzina odczytywała oskarżenie. O ile pamiętam
          brzmiało ono "wprowadził w błąd (?!) służby policyjne, twierdząc, że jest W.I. Leninem i właśnie rozpoczyna
          wielką rewolucję październikową". Ja bym chciała wiedzieć, jaki paragraf na niego zastosowano i komu się
          chciało doprowadzić do procesu. Ciołek ciołkowi ciołkiem.
          • misza01 Re: Reinkarnacja Lisiewicza 20.06.02, 11:09
            i zastanawiam się jeszcze gdzie są nasi rycerze w lśniących zbrojach
            prowadzący krucjatę w imię właściwego wydawania publicznych pieniędzy. No Panie
            Redaktorze MW to wprawdzie nie lokalna kasa, ale też publiczny pieniądz...Jakoś
            takie absurdy nie budzą kontrowersji (to a propos innej dyskusji)
    • Gość: filutek Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.kazimierz.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 13:34
      Mam nadzieję, że temu psycholowi tak w końcu odwali, że skończy u czubków.
      Swoją drogą, "GW" chyba zwariowała, dając zdjęcie tego głupka. Reklama za
      darmo! Ten osioł zrobi wszystko by zaistnieć, a media zachłystują się tym
      smrodem! Ciekawe, niedawno był apel do mediów, by nie rozpisywać się
      bezrozumnie o BB - i poskutkowało! Czy nie można tak postąpić w przypadku tego
      psychola? To nie jest przypadek jakiejś osobliwości. Papuasi mają więcej
      zdrowego rozsądku-eliminują zepsutą jednostkę ze społeczności, szkoda zdobywać
      pożywienia dla takiego czegoś. My za to jesteśmy cywilizowani! Och, jakże my
      jesteśmy cywilizowani!
      • Gość: Adam Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: 195.117.7.* 20.06.02, 17:53
        Chyba też jesteś zwolennikiem leninowskich metod, mianowicie cenzury i zakazu
        pisania o czymś, o czym ty nie chcesz czytać. Ja np. chcę, bo to ciekawsze niż
        informacje o tym że partia Y zorganizowała posiedzenie i uchwaliła, że
        wszystkim będzie dobrze.

Lisiewicz chce zaistnieć - a kto nie chce? A nawiasem mówiąc tym razem to
        zaistniał głównie dzięki policjantom, którzy z głupoty lansują swojego głównego
        wroga represjonując go i wytaczając mu co raz to nowe procesy. A facet jest
        inteligentny, więc z tego korzysta i tyle
        • Gość: Kosa Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 22:06
          Lisiewicz - kolejny pacjent na ul.Szpitalną.
          • Gość: Adam Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: 195.117.7.* 21.06.02, 07:39
            He, he, ale chyba tylko razem z panem komisarzem, który rozpoznał w nim
            Lenina...
        • Gość: filutek Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.kazimierz.sdi.tpnet.pl 21.06.02, 13:30
          Twoje stwierdzenie, że Lisiewicz jest inteligentny powinno w zasadzie zamknąć
          tę dyskusję. Jest to gniot umysłowy - a akurat wiem to na pewno. Skoro czuje
          się Leninem, to pewno wkrótce zacznie kombinować z Nadieżdą Krupską, a jak
          wiadomo w tym związku szalała popularna choroba weneryczna, czyniąca
          spustoszenie w głowie wodza - niech mu się więc stanie! A co do wolności
          wypowiadania poglądów, to omijając różne rafy dysertacyjne, ja mam po prostu
          prawo, PRAWO!!!, przejechać swobodnie ul. Bukowską, czy to w okolicach
          konsulatu, czy ostatnio targów - a przez tego głupka spóźniłem się wykonać
          zlecenie, od którego ja płacę podatek, by ten psychol mógł ćwiczyć tę jedną
          szarą komórkę, która mu jeszcze została i odpowiada już tylko za oddychanie
          zmasakrowanego chorobą organizmu. Ja mam w dupie jego wolny kaukaz i czeczenów.
          Jak ma coś do zademonstrowania, to niech spierdziela nad Wartę i tam się
          nadziera. Jestem poznańczykiem z dziada, pradziada i takie zachowania, jak tego
          śmiecia są mi obce. A prawo, z którego się nabijasz, jest akurat takie, że
          nakazuje założyć sprawę, gdy tzw. obywatel wprowadza policję w błąd. I nieważne
          jest, czy podaje się za Lenina, czy Kowalskiego (przepraszam wszystkich
          Kowalskich). Ja też wolałbym, żeby policjant z uśmiechem na ustach przywalił
          temu śmieciowi, ale policjant postąpił akurat zgodnie z obowiązującym prawem.
          • Gość: szept Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 22.06.02, 13:48
            Chyba rzuciło Ci się na pamięć - ja pamiętam, że podczas pobytu Putina nie
            tylko Bukowską, ale i wiele innych ulic zamknął nie Lisiewicz z kolegami,
            manifestujący, jak widziałem w telewizji, na chodniku, a policja. Sądząc po
            poziomie Twojego komentarza to nie jesteś żadnym poznaniakiem z dziada
            pradziada, tylko synusiem jakiegoś esbeka, skoro tak imponują ci esbeckie
            metody. A tekścik o poziomie inteligencji wynika zapewne z Twojego małego -
            kompleksu - tatuś załatwił Ci szkołę a może i miejsce na uczelni, ale nadal
            zbyt błyskotliwy nie jesteś. A w każdym razie chłopakom z Wolnego Kaukazu
            mógłbyś, razem ze swoim tatusiem, buty pastować.
            • Gość: filutek Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.kazimierz.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 09:55
              Bądź sobie zauroczony tymi pokrakami z wolnego kaukazu - pewno jesteś jednym z
              nich. Przyszłość pokaże ile z tego szlamu stanie się jakąkolwiek, chociażby
              minimalną wartością. Gdy chodzi o mój życiorys, to g.. ci do tego, a pewno i
              tak nie uwierzyłbyś, gdybyś się dowiedział. Po za tym, ja się czuję akurat
              poznańczykiem i ty tej różnicy nie wychwyciłeś i to określa ciebie
              wystarczająco. A będąc nim, jest dla mnie obrzydliwe to co robią te kmioty z
              w.k., czyli zaistnienie przez destrukcję - jest to zupełnie obce na TEJ ZIEMI!
              • Gość: szept Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 26.06.02, 12:47
                Poznaniak ceni porządek z innego powodu niż ubek, a ty jesteś tym drugim
                przypadkiem! Tobie obce są takie tradycje tej ziemii jak Czerwiec 56 czy
                Powstanie Wielkopolskie, a bliskie tradycje UB.
                • Gość: Dzidka Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 13:12
                  Gość portalu: szept napisał(a):

> Poznaniak ceni porządek z innego powodu niż ubek, a ty jesteś tym drugim
                  > przypadkiem! Tobie obce są takie tradycje tej ziemii jak Czerwiec 56 czy
                  > Powstanie Wielkopolskie, a bliskie tradycje UB.

Żałość bierze, jak się czyta takie pierdoły. Jak już ktoś ma inne zdanie, to od
                  razu ubek, żyd, komuch i lewak pewnie też? Opanuj się człowieku!! A Wolny Kaukaz
                  niech przestanie robic rozpiździel (sorry), a pojedzie sobie powalczyć o tę
                  wolność na miejsce. Skoro są tacy kurna patriotyczno-wspaniałomyślni!!
                  • Gość: szept Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.06.02, 18:30
                    Czytaj uważnie dyskusję dziecko drogie, polemizuję z typkiem, który zgłosił w
                    dyskusji następujący argument: "wolałbym, żeby policjant z uśmiechem na ustach
                    przywalił temu śmieciowi". No więc właśnie ten typek ma mentalność ubeka, bo ta
                    formacja, podobnie jak SS z ludzi o takiej mentalności jak on się składała.
                    Składała się też z tępaków wierzących w antysemickie głupoty, jeśli już o
                    takich mówisz.

A formacje takie mogły działać właśnie dlatego, że świat wokół składał się z
                    takich osób jak ty, mówiących: "Wolny Kaukaz niech przestanie robic rozpiździel
                    (sorry), a pojedzie sobie powalczyć o tę wolność na miejsce." Gratuluję
                    inteligencji, przecież jeśli coś może pomóc zabijanym w Czeczenii dziesiątkom
                    tysięcy niewinnych ludzi to właśnie twarda postawa świata i demokratycznych
                    społeczeństw. I dlatego właśnie ja biję brawo Wolnemu Kaukazowi, bo on robi to,
                    co powinniśmy robić my wszyscy, ratuje nasz honor.

• Gość: filutek Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 14:06
                  Stało się w Polsce obowiązującym, że jak brakuje argumentów, a napalony głupek
                  chce nadal kąsać, to "robi" życiorys adwersarzowi: a to ubek, a to esbek, a to
                  żyd i inne pierdoły. Przykład niestety idzie z góry-co jakaś fisza zlatuje ze
                  stołka, to dzieje się to, oczywiście, z przyczyn politycznych-przyczyn
                  merytorycznych, oczywiście, nikt nie dyskutuje. Zwisa mi i powiewa, czy masz
                  mnie za ubeka lub syna ubeka lub wnuka ubeka. Mam to gdzieś. Prawdopodobnie nie
                  widziałeś nigdy ubeka. Ja widziałem takiego w akcji, chociażby na
                  pl.Mickiewicza w 1968r. w czasie manifestacji, o której później mówiła "Wolna
                  Europa" i wiem, jaka treść kryje się pod takim pojęciem. Śmieszy mnie twoja
                  bezsilna wściekłość, odbierająca ci resztki trzeźwego spojrzenia. Bardzo
                  chciałbyś błysnąć tym dupkom z w.k., a tu krewa. A co do czyszczenia butów tym
                  śmieciom, co miałbym robić z powodu różnicy ilorazu int. między mną a nimi-to
                  właśnie patrząc na tych psycholi widać, że za nimi jest już tylko ściana,
                  nikogo tam nie ma. To oni zamykają ten pochód i dlatego mają te buciory, jakie
                  mają i nadal bedą takie mieli. Tak się, niestety, złożyło, że znam tych
                  psycholi nie tylko z ul.Bukowskiej. I wiem o kim i o czym piszę. Pojawiają się
                  na Forum raz po raz uwagi, że nie warto reagować na komentarze, zwłaszcza
                  te "głębokie" ludzi takich, o których mowa na początku-coś w tym jest.
                  • Gość: szept Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 29.06.02, 18:18
                    Z twoich uwag o "śmieciach" i "psycholach", jak zwykłeś pisać o ludziach,
                    których nie lubisz, aż bije racjonalna argumentacja i błyskotliwa inteligencja.
                    A to, że masz mentalność ubeka albo wyjątkowo tępego dresiarza, który w życiu
                    nie przczytał jednej książki wynika jasno z twoich słów "wolałbym, żeby
                    policjant z uśmiechem na ustach przywalił temu śmieciowi".

A co do Marca 1968, to przypomina się dowcip o dziadku i wnuczku, który
                    dowiaduje się, że dziadek omal nie zginął w obozie - bo spadł z wieżyczki
                    strażniczej. Ty byś nadawał się właśnie do wieżyczki.
                    • Gość: filutek Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 13:03
                      W zasadzie moja wiedza o tobie kmiotku, jest już wystarczająca. Może
                      rzeczywiście nadałbym się do tak miłej tobie i twojej rodzinie wieżyczki, by z
                      wysoka lepiej widzieć "bohaterskie" pełzanie szczura, przywartego do gleby - a
                      o kim myślę, to ty już dobrze kmiotku wiesz. Jako żywo, twoja ksywa przypomina
                      szept Żaboklickiego. I jest to najwłaściwsze reasume twojej mentalności.
    • Gość: Tomasz Re: Reinkarnacja Lisiewicza IP: *.ibch.poznan.pl 28.06.02, 18:04
      Lisiewicz to duren, ale niegrozny. Dalbym mu spokoj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka