Dodaj do ulubionych

Dynamix schodzi na psy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:21
Od pół roku chodzę tam na siłownię/fitness. Karnet do wykorzystania w 3
miesiące (30 wejść) kosztuje 250 zł.
Dotychczas Dynamix był czynny w dni powszednie od godziny 9.00. Teraz "wrota"
otwierają się o godzinie 15.00.
W trzy miesiące nie wykorzystam 30-u wejść, bo do ttej pory chodziłam na
siłownię tylko rano (po południu nie mogę).

Uważam, że jest to naciąganie klientów.
Karnet kupiłam na przełomie maja i czerwca, nie było mowy o zmianach.
Nie polecam tego miejsca.
Obserwuj wątek
    • Gość: nauczyciel Re: to miejsce należy do MAFII i gangsterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 02:22
      nie wiedziałaś, że to trefne miejsce
    • Gość: edward gierek Re: Dynamix schodzi na psy? IP: *.icpnet.pl 12.07.05, 02:24
      To jest na Smoluchowskiego?
      • zorka7 Re: Dynamix schodzi na psy? 12.07.05, 08:48
        Dynamix jest przy ul. Kościelnej. Podzielam opinię.
    • Gość: Ada Re: Dynamix schodzi na psy? IP: *.osk.enformatic.pl 12.07.05, 09:30
      A jaki klub polecacie ?
    • Gość: Jurek Re: Dynamix schodzi na psy? IP: *.icpnet.pl 12.07.05, 19:28
      Schodzi

na squashu ceny rosną za sprzet trzeba płącić ekstra (piłki już dawno trzeba
      meić swoje) a jak pójdzie naciag w rakiecie (co przy ich stanei się czesto
      zdarza) to płącisz jeszcze 35zł ekstra. Anormalne albo płacisz za sprzęt i masz
      spokój z takim czymś albo dostajesz za free i wtedy na Twoja odpowiedzialność.
      Karnet studencki jeszcze 4 miesiace temu był bez ograniczeń wejsć, późneij było
      15 a teraz 8. WZROST CEN Z JEDNOCZESNYM SPADKIEM POZIOMU OBSŁUGI
    • Gość: Agata P. Re: Dynamix schodzi na psy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 19:38
      w dodatku strasznie drogie bilety na aerobik, karnet bez ograniczeń to ponad
      450 zł na pół roku, a na rok ponad 800!!, kto ma gotówkę na taki własnie cel,
      kiedy jest milion innych wydatków! mają tam bałagan, dezinformacja to podstawa,
      przed świętami wielkanocnymi byłam tam 3 razy w ciągu dnia, bo błędnie podali
      godziny zajęc, jakby łaskę komuś robili, koszmar

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka