Gość: mieszczuch IP: *.icpnet.pl 18.08.05, 23:11 Drodzy Forumowicze, czy wiecie , gdzie możnaby spędzić miły weekend w tzw. gospodarstwie agroturystycznym, tzn. żeby było cicho, zielono i niezbyt daleko od Poznania ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.i.k.k.a Re: agroturystyka 19.08.05, 00:06 Za Obornikami-Kowanówko się wiocha zwie, moja znajoma była i nie narzekała,bliższcyh namiarów nie mam, bo nie mam z nią kontaktu, cena jakies 40zł//dobe/os. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: agroturystyka 19.08.05, 01:18 Czemu tak drogo? Chyba z jedzeniem, albo też jaką babę dają pod pierzynę. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: agroturystyka 19.08.05, 17:09 Bez, ale kuchnia do ich dyspozycji, z tego co mi opowiadała to fajnie pomyslane, domek taki jakby góralski, dookoła las, staw itp. Ale faktycznie cena taka sobie, biorąc pod uwagę, że mieszkamy niedaleko. Odpowiedz Link Zgłoś
lus89 Re: agroturystyka 14.08.13, 11:44 Dzień dobry, mam do Państwa ogromną prośbę. jeśli był ktoś z Państwa na wczasach w gospodarstwie agroturystycznym lub nawet podobnym. To bardzo proszę o pomoc w wypełnieniu ankiety, potrzebuję ją do pracy mgr.Ankieta jest w całości anonimowa Byłabym ogromnie wdzięczna. moje-ankiety.pl/respond-50788.html Jeśli są jakieś pytania chętnie odpowiem lusdab89@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurea Re: agroturystyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 21:45 Rewelacyjne gospodarstwo agroturystyczne polecam w Tulcach - ul. Leśna 14 Ostatnio przyjechała znajoma z Krakowa i tam się zatrzymała. Super warunki - czysto, nowocześnie i niedrogo około 30 zł od osoby. Boisko do siatkówki, koszykówki, staw z rybami, miejsce pod dachem do grilowania. Odpowiedz Link Zgłoś