miki.20105 23.07.23, 21:53 Szukam agroturystyki ze zwierzętami. Wszystkie ogłoszenia z agroturystyka są bez zwierząt tj jest tylko kot i pies. Możecie coś polecić na południu Polski (dolnośląskie, śląskie, małopolskie, opolskie) ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b.bujak Re: Agroturystyka 23.07.23, 22:47 typowej agroturystyki nie polecę; gdybyś nie znalazła to weź pod uwagę wizytę w zagrodzie edukacyjnej; moj syn był tu, dzieciaki zadowolone: www.facebook.com/ostojanadmlynowka/?locale=pl_PL tu więcej zagród do wyboru zagrodaedukacyjna.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
b.bujak Re: Agroturystyka 23.07.23, 22:48 b.bujak napisała: > tu więcej zagród do wyboru > zagrodaedukacyjna.pl/ poczytaj, może są takie, w których można pomieszkać Odpowiedz Link Zgłoś
kaskaz1 Re: Agroturystyka 24.07.23, 14:18 Mam ale na Warmii . Ostrow kierwinski się nazywa. Mój syn jako 7 latek nastawiał budzik na 6 rano i szedł z gospodarzem karmić zwierzęta. Były to wówczas kozki osiołek kucyk świnki króliki i sporo ptactwa wszelkiego . Plis bardziej smaczna domowa kuchnia Odpowiedz Link Zgłoś
iliri Re: Agroturystyka 24.07.23, 16:46 Też byliśmy. I też polecam. Bardzo udany wyjazd. Tylko nie dla odchudzających się😁. Odpowiedz Link Zgłoś
igge Re: Agroturystyka 24.07.23, 17:15 Zaliczyłam w tym sezonie tydzień agroturystyki z pieskami i kotami i owieczkami. Więcej zwierząt ( nie licząc bocianów, motyli itd) niestety nie było. Mazury garbate. Przepiękne ciche, pachnące skoszoną łąką miejsce nad niewielkim jeziorem. Wrócimy tam na pewno. Zabierzemy młodziaków. Generalnie lubię wieś nad jeziorem i zwierzęta ale takich miejsc spełniających nasze wymagania jest niewiele. Coraz mniej z biegiem lat. Nasi tegoroczni gospodarze to artystyczne dusze. Lepią misy i szkliwią kafelki. Posadzili malwy i hodują pomidorki i paprykę, dorodne cukinie. Na wiejskie odludzie przenieśli się z miasta dwadzieścia kilka lat temu dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
katriel Re: Agroturystyka 24.07.23, 20:14 "U Majów", Bielice (Góry Złote, Dolny Śląsk) - owce (i pozwalali moim dzieciom oglądać strzyżenie) "Między zamkami", Kotowice (Jura Krakowsko-Częstochowska) - kozy, króliki i rozmaite ptactwo (a jako bonus animacje dla dzieci). "Biała woda", Jaworki (Pieniny) - konie, krowa i pies. We wszystkich tych miejscach byłam z dziećmi kilka lat temu, tak że coś się mogło pozmieniać. Ale wtedy było fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś