Gość: Malgorzata Karczma Lizawka IP: *.net.pbthawe.eu 18.11.11, 11:05 Polecam!!!Właściciele bardzo uprzejmi, obsługa rewelacyjna, jedzenie pyszne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.R. Karczma Lizawka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.11, 22:31 Może wreszcie coś dotarło do osób, które prowadzą ten wspólny interes i poprawi się opinia o tej Restauracji. Życzę tego, gdyż miejsce jest ładne i szkoda aby miało złą renomę. Dbanie o klienta - to rzecz podstawowa, niezależnie od ceny jaką trzeba zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLA Karczma Lizawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.12, 11:49 Nie mam nic do kuchni, bo gotują super, ostatnio podnieśli ceny do poziomu Starego Rynku co z pewnością część klienteli odstraszy ale jednego nie rozumiem ... piękny wystrój, dbałość o szczegóły a ściany jakby po pożarze. Na obiad da się przeżyć ale rodziny bym tam nie zaprosiła. Panie Właścicielu - farba biała 10 l - 50 zł, wizerunek w oczach klienta - bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
komisarek_k Karczma Lizawka 24.08.12, 11:08 Dziwią mnie negatywne opinie o tym lokalu, może faktycznie jako karczma lizawka tak było ale z tego co się orientuję lokal nosi teraz nazwę GOŚCINIEC LIZAWKA i zmienił właściciela a razem z nim wszytko się zmieniło. Miałam tam wesele kilka dni temu i nie powiem byłam przerażona po przeczytaniu wszystkich opinii na forach internetowych, bałam się że to się wszystko sprawdzi a odwrotu już nie było. Rozmawiałam z P. Sławkiem który od początku traktował mnie i męża poważnie więc stwierdziłam że przekonam się na własnej skórze czy faktycznie jest tak źle jak piszą. I wiecie jak było ? Cudownie ! Jedzenie pierwsza klasa, wszystko dopięte na ostatni guzik, obsługa profesjonalna, jak ktoś chciał się napić kawy czy herbaty nie było problemu. Wszystkie moje "zachcianki" zostały spełnione. Nie było z niczym problemu. Goście zachwyceni miejscem. Fajną atrakcją dla gości była beczka piwa wystawiona na dworze gdzie w upalny dzień genialnie gasiła pragnienie. Moim zdaniem jak ktoś chce znaleźć problem to i tak go znajdzie, ja się nie mam do czego doczepić, wystarczy tylko porozmawiać z P. Sławkiem jak sobie wyobrażamy ten dzień a na pewno obsługa dołoży wszelkich starań aby tak było. Z tego miejsca chciałam jeszcze raz podziękować P. Sławkowi i załodze za wspaniałe wesele. Karolina Bukowska-Komisarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goście Karczma Lizawka Plusy i minusy IP: *.31.7.228.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.11.12, 13:32 Mieliśmy niedawno okazję być gośćmi Gościńca Lizawka.Degustowaliśmy smaczne dania szefa kuchni i za to duży plus.Obsługa bardzo sympatyczna,przemiły Pan kelner-profesjonalista-również na plus.Ale niestety po przejściu do pokoju -ROZCZAROWANIE-pokój powierzchownie posprzątany,nieprzyjemny zapach a toaleta daje dużo do życzenia i za to BARDZO DUŻY MINUS. Gościniec godny polecenia ale pokój do poprawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: Karczma Lizawka Plusy i minusy IP: *.ip.netia.com.pl 20.02.13, 10:56 zawsze każda knajpa ma swoje plusy i minusy ale ważne by po prostu właściciele nie oszukiwali...a jest takich kilku, więc nie panikujmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Marek Nie polecam a szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.13, 16:07 Jedzenie bardzo smaczne ,ale to nie wszystko.Wnętrze mimo przyjemnego klimatu niemniej nie zachwyca,osoby które tam pracują nie są zbytnio przyjemne.Gości odstrasza kierowniczka która jest bezczelna,arogancka i nieprzyjemna .Wszystko było by ok gdyby właściciel lokalu zmienił kierownictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Nie polecam a szkoda IP: *.play-internet.pl 08.11.14, 08:45 Lizawka- ponownie otwarta!?? Czy ktoś był? Bardzo jestem ciekawa waszych opinii... Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Lizawka- ponowne otwarcie IP: *.play-internet.pl 08.11.14, 08:49 Lizawka- ponownie otwarta? Ktoś był? Bardzo jestem ciekawa waszych opinii.. Polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Żaneta zmiana właścicieli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.15, 18:49 Jezeli chodzi o to czy polecać lizawkę to stanowcze NIE. Byłam niedawno z mężem ci nowi właściciele niezbyt mili powiedziałabym odpychający. Lokal (wystrój) tak naprawde to go nie ma ,robilismy tam wiele imprez rodzinnych w ostatnich trzech latach, ale czas na zmianę , ponoć poprzedni właściciel prowadzi Dworek Katarzynki w Uzarzewie.Lizawke będe mile wspominac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta w odpowiedzi na wpis z 19.01.15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.15, 22:46 Jeśli ma Pani odwagę pisać takie bzdury ,to proszę się przedstawić. Nie przypominam sobie bym kiedykolwiek miała zaszczyt Panią i Pani męża poznać. Wszystkich zainteresowanych zapraszam osobiście do Zajazdu Lizawka by mogli ocenić w/w wpis. W życiu jest tak, że prawda sama się obroni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta dotyczy wpisu z 19.01.15 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.15, 09:58 Dziwne że z tego samego komputera jest tak dużo wpisów. Pozdrawiamy konkurencje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Zajazd Lizawka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.01.15, 22:08 Witam . byłam pare tygodni po otwarciu Lizawki . Kiedyś jak jeszcze byli poprzedni właściciele , byliśmy tam mnóstwo razy na jedzeniu . Lizawke odkryliśmy po imprezie plenerowej i muszę przyznać ze stanęła na wysokości zadania (dosłownie ! świetnie bawiłam się na zjeździe tyrolskim) . Wracając do wstępu . Zamówiliśmy z mężem deser , był smaczny , ale to nie to samo co dawniej . Do tego lokal pusty , nie ma tego klimatu . Kelnerka która cały czas na nas patrzyła (to nie było przyjemne ) czuliśmy się nie swojo . To już nie to samo miejsce co kiedyś . Nie dawno lizawka płynęła świetnym i przyjemnym klimatem , różnymi imprezami , plenerówkami i ogniskami . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MG Lizawka IP: *.icpnet.pl 11.02.15, 13:43 Niedawno byłam z rodziną na obiedzie w Lizawce. Mogę polecić królika, kaczkę oraz pierogi z szpinakiem. Dopełnieniem była szarlotka z lodami. Jak się dowiedziałam ciasto piecze osobiście właścicielka Lizawki. Miejsce klimatyczne i godne polecenia. Ja jeszcze tu wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal komunia IP: 46.250.168.* 10.05.15, 20:15 Mieliśmy dzisiaj komunie w tym lokalu.i powiem szczerze że jesteśmy zawiedzeni! Nie wiem jak u innych gości z tego dnia którzy mieli też tam komunie ( były 4 ) ale u nas dostaliśmy surowe mieso (dewolaje ). Po zgłoszeniu tego właścicielowi zostaliśmy wręcz oskarżeni o szukanie i stwarzanie problemów! ! Ponadto podane nam pyzy i frytki były zimne. Po ponad godzinie od obiadu zaczęliśmy sami sprzątać ze stołów ponieważ obsługa o nas zapomniała. Nie wspomnę już o tym ze o kawę i herbatę musieliśmy się prosić ( oczywiście po kolejnej dyskusji z szefem ) naraz tez podano nam lody i tort i słodkie. Wspomniane słodkie przywieziono na wózku i tak je zestawiono które musieliśmy sami dzielić i podawac( może właściciel stwierdził że skoro my je przywieźllismy to sami się obslozymy). poprosiliśmy o gorąca wodę żeby moczyć nóż przy krojeniu tortu to usłyszeliśmy znowu ze jesteśmy problemowi i ze pożałujemy i ze on nas nagrywa!!! Ogólnie zachowanie tego ala szefa było żenujące. A jak dostał pieniądze to w sekundzie zniknol. Garaco nie polecam tego miejsca. My tam czuliśmy się jak niechciani klienci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.P Re: komunia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.15, 13:45 Chciałbym Pani odpowiedzieć ,że na sali było 98 osób [Pani komunia 23 osoby] i prócz Pani i Pani męża były same pozytywne komentarze. Wynika z tego że Państwo są konfliktowi. Kawę i herbatę dostawali Pani goście ile tylko razy o to prosili ,a stołu kawowego nie było z powodu bezpieczeństwa dzieci. Gdyby taki zaparzacz został przewrócony na jakieś dziecko to nie muszę tłumaczyć jakie byłyby opłakane skutki. Spotkałem się z tym ,że tacy konsumenci którzy doszukują się problemów w konsekwencji chcą uzyskać rabat za tzw. niedociągnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: komunia IP: 46.250.168.* 12.05.15, 20:53 Po pierwsze radzę dokładnie czytać tekst. Uczenia czytania ze zrozumieniem uczą jeszcze w szkole podstawowej. Podpisałem się rafal wiec jestem Panem a nie Panią. Po drugie surowe mięso na stołach to według Was czepianie sie? Nie wspomnę o tym jakie by były opłakane skutki gdyby dziecko zatrulo się waszym mięsem. Po trzecie skoro organizujecie komunie na 98 osób to rzecz jasna trzeba zadbać o personel a nie rzucać się z Motyką na słońce i doprowadzać do sytuacji w której to goście sami muszą sprzątać po obiedzie z powodu braku kelnerek. Po czwarte co do wymuszenia rabatu za Państwa brak profesjonalizmu i słabą organizację zapłacono dokładnie taka sumę jaka Państwo chcieliście chociaż obiecany tort komunijnych był okrągły a nie w kształcie książki, plac zabaw który miał być nie istniał a obiecana wata cukrowa nie ujrzała światła dziennego. Jeśli takie wpadki i niedotrzymanie składanych obietnic uznajecie za czepianie sie to radzę skorzystać z pomocy Magdy Gesler bo szybciutko stracicie klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna Re: komunia IP: *.eaw.com.pl 02.06.15, 17:49 Mozna prosic o informacje czy opinia dotyczy Zajazdu Lizawka,czy Dworku Katarzynki? Będe wdzieczna poniewaz niedlugo bierzyemy tam ślub tzn. w dworku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: komunia IP: 46.250.168.* 27.06.15, 06:50 Opinia dotyczy zjazdu lizawka obok strzelnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.15, 20:42 Byłam gościem hotelowym w sierpniu 2015r. Miejsce cudowne, urocze! jedzenie super, naprawdę smaczne. Niestety obraz całości niszczy właściciel hotelu. Pan chyba zapomina że świadczy usługi, za które pobiera opłaty. W dość grubiański sposób zwrócono mi uwagę, że moi goście nie wytarli butów przy wejściu i wnoszą syf, przy osobach które mnie odwiedziły została mi zwrócona uwaga że to jest hotel a nie miejsce spotkań i w pokoju nie mogą przebywać inni ludzie. Hotel mający w sobie duże możliwości, niestety nie daje poczucia intymności i odprężenia. Pokoje są dość fajnie, przytulne. Ponownie nie zamelduję się w tym hotelu, no chyba że zmieni się właściciel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Re: Karczma Lizawka IP: 91.223.85.* 01.10.15, 10:25 Miałam wesele we wrześniu w Lizawce - i z całego serca polecam! Przepyszne jedzenia, super wystrój - właściciel miły, pomocny, obsługa bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
dworek-katarzynki Re: Karczma Lizawka 12.06.16, 00:05 Ostrzegam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostrzegam, dzierżawca Lizawki, szuka następnych JELENI, którym podnajmą lokal. Jak wpłacisz kaucję do ręki, to zapomnij że ją odzyskasz, tak mają skonstruowaną umowę, działa tylko dla jednej strony. Przejmując lokal, nie sądziłem że jest tak zrujnowany, pod względem gości. Zanim odbudowałem, to co oni zrujnowali, minęło trzy lata, a czynsz jest nieadekwatny do tego lokalu. Wesela jak się uda zrobić 20 w roku to można uznać za wielki sukces, ale to nie wystarczy. Ten lokal działa przez 6 miesięcy, a następne 6 miesięcy dokładasz, więc to co zarobisz latem, odłóż na zimę bo możesz nie przeżyć. Ty będziesz zapie...ć, tylko dla nich- zimnych, bezwzględnych. S.D. Odpowiedz Link Zgłoś