Dodaj do ulubionych

Kinepolis Polska na sprzedaż?

29.08.06, 21:37
Jesli ja w NIemczech place za bilet do kina 4-6 euro(przy tych zarobkach), a
studencki w multipleksach kosztuje w tzw. Superkinowy-wtorek jakies 3-
3,50eur, to ja sie pytam kot ukladal dla polskich multipleksow BYZNES-PLANY,
w ktorych bilety sa po 22 PLN dla gawiedzi (w tym dla studentow)...plus to
niezdrowe zarcie...popcorn...cola i pierdzenie...super...gratuluje polskim
byznesmenom kinowym udanego byznesu
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Zła polityka cenowa i głupi marketing!! IP: *.icpnet.pl 30.08.06, 00:28
      1. Kinepolis wprowadziło płatny parking, co spowowdowało odpływ sporej
      grupy klientów, którym łączny koszt zobaczenia filmu wzrósł o kilka złotych.

2. Kinepolis, mimo, że jest na obrzeżach miasta, ma sporo droższe bilety,
      niż Multikino, które ma lepszy dojazd - kolejny element zniechęcający do
      tego lokalu.

3. Zakaz wnoszenia plecaków i innych bagaży, to kolejna rzecz,m która budzi
      niechęć do odwiedzania kina przez klientów.

Tak więc Kinepolis samo jest sobie winne... a właściwie winny jest marketing
      i polityka cenowa kina - klienci nie będą chodzić tam, gdzie jest drożej
      a jakość nie jest zdecydowanie lepsza, niż w innych miejscach.
      Odkąd jest płatny parking, nie jeżdżę do Kinepolis samochodem... ponadto
      do Multikina mam bliżej i taniej!!
      • Gość: niepełnosprawnykin Kinepolis musi przetrwać w niezmienionej formie IP: *.icpnet.pl 30.08.06, 09:03
        Kinepolis jako JEDYNE kino w Poznaniu DBA o widzów NIEPEŁNOSPRAWNYCH - jedynie
        ono ma (w salach 6 i 12) miejsca dla niepełnosprawnych w środku sali, a nie w
        pierwszym rzędzie przed ekranem i jako jedyne prowadzi korzystną dla osób
        niepełnosprawnych politykę cenową - bilet dla osoby niepełnosprawnej kosztuje 15
        zł., a opiekun tej osoby wchodzi za darmo co daje 7,50 zł. na głowę. Śmiem
        wątpić ażeby nowy właściciel utrzymał tak korzystną politykę cenową - prędzej
        ustali ceny na swoim standartowym poziomie w dawnym kinepolis, niż dostosuje
        ceny z innych obiektów do cen z kinepolis.
      • a.antek Re: Zła polityka cenowa i głupi marketing!! 04.09.06, 13:15
        Kinepolis to kino do którego bardzo lubię jeżdzić bo czuję się tam dobrze ze
        względu na cały klimat kina który tworzą kawiarnie i restauracje w jego holu,
        można tam spokojnie posiedzieć przed i po seansie, zważywszy na to że nie muszę
        sie martwić o samochód bo parking jest bezpieczny i tani. Myślę, że nie jest to
        tylko moje zdanie ale zdecydowanej większości Poznaniaków
    • Gość: M Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: *.icpnet.pl 30.08.06, 09:04
      Nie kupię. Nie liczcie na to.
    • Gość: como Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: *.bremultibank.com.pl 30.08.06, 14:47
      Cinema City?? nie mieli pomysłu na Plaze, to pchają łapy do Kinepolis.
      Powodzenia, wprowadźcie jeszcze numerowane miejsca, to na pewno z tego kina
      zrezygnuje.,...
    • Gość: jestem Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:56
      Ja juz dawno zrezygnowałam na rzecz Multikina w Poznaniu.
      Przyczyna była dość prozaiczna : paskudnie nieuprzejma obsługa . Kilka razy pod
      rząd siadałam w sali kinowej tak zdenerwowana , że oglądanie seansu nie miało
      sensu.
      Dlaczego nie mogę wejść z małą butelka wody mineralnej , która mi smakuje , a
      której nie mogę kupić po okazaniu biletu obsłudze ? ( moge jedynie Bonaque w
      stosikach z popcornem ) . Dlaczego kupione lody na terenie kina mogę spokojnie
      zjeść w Multikinie , a w Kineapolis nie ?
      Nigdy więcej nie dam zarobić Kineapolis , poprostu w Multikinie jest o wiele
      przyjemniej ( nawet z pizzą kupiona w Multikinie można spokojnie oglądac seans).

i bardzo dobrze im tak !!!!
      • Gość: f d IP: *.icpnet.pl 30.08.06, 16:31
        jakbys usidala przy mnie z pizza w kinie to bym Cie wyniosl na papciach.
      • Gość: she Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:17
        jassne proponuje jeszcze zabrac cukierki KONIECZNIE w szeleszczacych papierkach
        i juz bedzie palnia szczescia-dla Ciebie tak ale pomysl o innych
        ogladjacych!!!!!
        Jak jestem glodna to ide do restauracji a nie do kina!!!!!!!!!!!!
        Juz sobie wyobrazam ogladac np Szeregowca Ryana i sasiadke obok z pizza w reku-
        WYNIOSŁABYL!!!!!
        Moze zabierz tez dzieci ze soba-kup im koniecznie po duzym lodzie-niech sie
        pociechy ciesza podczas filmu-"uglygraja" cale siedzenia a potem ktos inny to
        usiadzie:))))))))))))))

pozdrawiam wszystkich kinomanow
        She
      • Gość: Kinomaniak Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: *.icpnet.pl 30.08.06, 20:31
        Pasja - idealny film do oglądania z naczosami popkornem i kolą dla takich
        półgłówókow jak ty
        • Gość: xXx Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.06, 22:45
          A ja zawsze zabieram ze soba kiszona kapuste. I nikt mi nigdy nie zwrocil
          uwagi! Ba! Nawet sie ludzie czestuja!
        • Gość: Marek Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:12
          Obok mnie siedziała taka trzypokoleniowa rodzinka.Wnuczka przed seansem dwa
          razy chodziła po paszę i odrdzewiacz.Ale podczas filmu coś apetyt im
          odjęło.Więc nie było to niemożliwe.Tacy ludzie ...
      • Gość: froggy Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: *.icpnet.pl 03.09.06, 02:25
        To chyba nie jest nieuprzejma obsluga, tylko analfabetyzm. Jak ktos nie umie
        przeczytac regulaminu, zeby wiedziec ze z butelka wody wejsc nie wolno, to nie
        ma co miec pretensji do obslugi, ze staraja sie to wytlumaczyc w prostszy,
        bardziej dla niektorych zrozumialy sposob...
        Powszechnie wiadomo, ze do wiekszosci kin nie wolno wchodzic z wlasnym
        jedzeniem, z tego co wiem, obecnie w Multikinie juz tez nie i trzeba sie z tym
        pogodzic. W takim Multikinie np. nawet zdarzylo mi sie byc na seansie (maratonie
        filmowym, konkretniej), na ktorym z przodu sali, tuz przy ekranie sprzedawali
        piwo(!!!). I w ten sposob co jakies 5-10 min ktos przebiegal przed ekranem "po
        browarka", poklocil sie chwile ze sprzedajacym, pozniej wracal. Tymczasem w
        Kinepolis nie tylko nie sprzedaja, ale rowniez zabroniony jest wstep osobom
        nietrzezwym. Naprawde, wole Kinepolis...
      • Gość: jljl Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 15:50
        Pracuje w CC i jak widze ludzi ktorzy mimo wywieszonego regulaminu w kilku
        miejscach laduja sie na seans z siatakami z PiP pelnymi chipsow i coli to mnie
        szlag trafia. i jeszcze im nie idzie przetumaczyc ,ze tego nie wolno robic.
        Najczesciej odpowiadaja "A w Kinepolis mozna". Juz widze jak kogos z siatkami
        pelnymi zarcie do Kinepolis wpuszczaja.Czy tak trudno powstrzymac sie od
        jedzenia i picia przez 1,5h???Chyba nie...Ciekawe czy jak w domu ogladaja TV to
        tez caly czas jedza...
      • telek_ Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? 05.09.06, 19:35
        No comments - panı zycze smacznego.
        Kınepolıs rules.
        Jedyne, czym mı podpadlı, to wybudowanıe Kinepolis Bruges w mıejscu 2.4 ha
        campıngu St. Michiels.

Pozdrawıam Kınomanow,
    • Gość: Łukasz drugie multikino? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:13
      W artykule przeczytałem: "Wiosną przyszłego roku zostanie otwarte drugie
      Multikino." Ktoś wie gdzie? Chyba do wiosny nic dużego (poza nowym browarem) się
      nie otwiera, a więc? Moze chodzi o galerie malta?
      • Gość: Łukasz Re: drugie multikino? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 23:47
        Aha, znalazłem już odpowiedź. Więc jednak Browar. Wydawało mi się to
        niemożliwe..., przecież to bardzo blisko istniejącego już multikina. Pewnie, że
        stary browar jest na to świetym miejscem, ale co z kinem na królowej jadwigi?
        Będzie dalej działać?
        • Gość: Gonzo Re: drugie multikino? IP: 195.116.182.* 31.08.06, 09:57
          ponoć drugie multikino ma mieć nieco inny "profil" - nieco bardziej
          artystyczny... OBY!!!! Ale i tak MALTA RULEZ!!!!
          • Gość: magdam92 dobre kino IP: *.izacom.pl 31.08.06, 10:02
            Wedlug mnie w kinach powinny być bilety po ok. 5-10 zł! To skandal,ze kosztują
            od 15-20!!! Kinepolis zbankrutowało,bo niedosć,ze są na obrzeżach miasta to
            ceny mają najwyżesze! Gdyby multipleksy obniżyły ceny to w salach nawet o
            porannych godzibachy byłoby 60 a nie 5 osób!
            • Gość: niepełnosprawnykin Re: dobre kino IP: *.icpnet.pl 31.08.06, 10:09
              Czy 7.50 zł to najwyższa cena w mieście?? wg mnie nie!; a ja właśnie tyle płacę
              za obejrzenie filmu w Kinepolis i dodatkowo zawsze mam osobę towarzyszącą.
              • mantis77 No tak ale... 31.08.06, 11:25
                Nie zapominaj że to tylko my niepełnosprawni mamy zniżkę i tylko na niektóre
                filmy. Ponoć dostęp do kultury według konstytucji jest równy i dla wszystkich a
                cenowo już tak nie wygląda.

Ludzie słusznie piszą że gdzyby bilet kosztował 5-10 zł to ludzie by częściej
                chodzili. Ale kina sobie z tym poradziły. Jeśli ktoś nie łapie to one wbrew
                pozorom nie zarabiają na biletach i filmach !!!! One zarabiają na poprkornie
                coli nachiosach itp. A kinepolis dodatkowo na wynajmie powierzchni dla lokali
                wokoło. Taka smutna prawda.

Mnie martwi olewanie niepełnosprawnych w trakcie budowy kin. Takie CC
                wybudowało w plazie kino i co?? Mogę stać tylko na dole. Nie mogli zrobić sali
                tak jak jest rialto albo jak było w Bałtyku że mogłem stanąć przy każdym
                rzedzie i się przesiąść? Tam nie ma schodów. XXI wiek i taki debilizm.

• Gość: SvenM Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:42
                  Wiwesz Mantis nie zapominaj o tym że 10 złoych to od każdego biletu zabiera
                  dystrybutor. Najwięcej ludzi do kina to by chodziło jakby wogóle było za darmo.
                  Dlaczego kina mają obniżać ceny biletów poniżej opłacalności ??? Zastanawiałes
                  się może kiedys ile kosztuje jedno uruchomienie projektora?
                  Więc nie piszcie o cenach ok 10 złotych bo sa one po prostu nierealne.

Poza tym jesli chodzi o miejsca dla niepelnosprawnych. W Cinema City to
                  oczywiscie się z Tobą zgadzam że niepelnosprawni zostali potraktowani w taki
                  sposób, żeby tylko mozna było pwoiedziec ze jest dla niehc kino dostosowane.
                  Ale schody w kinie muszą być. Nie może być podjazdu do ostatniego rzędu bo
                  takie3 sa przepisu. Kazdy stopień musi być oswietlony diodami.... Podjazdu
                  oświetlić się nimi nie da. Poza tym stromy podjazd i tak nei spelnil by
                  zadania.

A jesli miejsce w pierwszym rzędzie Ci nie odpowiada zawsze mozesz poporsic o
                  pomoc obsługe (jeślijesteś sam) albo osobe z która jesteś, żeby przesadzili
                  Cię na jakiś fotel a wózek zostawiasz na dole i tyle. To już chyba nie jest
                  wielki problem ? Czy się mylę??
                  • mantis77 Re: Ceny 31.08.06, 23:44
                    Widzę że podchodzisz ekonomicznie więc pytam?
                    Lepiej że przyjdą 3 osoby i zostawią 60 zł Bo na takim sensie w CC kiedyś
                    byłem, czy że przyjdzie 10 osób i każdy zostawi po 10zł czyli razem 100zł?
                    Kiedy kino więcej zarabia lub jak kto woli jest mniej stratne? Są seanse które
                    nie mają obsady i myślę że na te seanse muszą zarobić inne oblegane. A można by
                    poprostu zmniejszyć cenę na konkretne godziny (to się da sprawdzić kiedy w
                    ciągu roku było najmniej sprzedanych biletów bo przecież kina już długo
                    działają) i zaprosić więcej osób. Pomijam już fakt że klient który zapłaci za
                    jakiś seans np 10zł będzie przywązany czy przyzwyczajony i przyjdzie jeszcze do
                    kina nie raz. Wytłumacz mi skoro jest tak drogie użycie projektora to jak to
                    się opłaca? Myślę że kasa z biletów to nie prawdziwy dochód kin tylko z reklam
                    przed seansami i sklepików czy też punktów usługowych na terenie kina
                    (dzierżawy kawiarnit etc.) To jeśli chodzi o kalkulację.

Co do schodów. Dlaczego mówisz że nie można zrobić podjazdów skoro w rialto nie
                    ma schodów i w Bałtyku też nie było. Poprostu trzeba to było uwzględnić podczas
                    projektu. Poza tym w kinepolis są dwie sale 6 i 12 dobrze zbudowane gdzie stoi
                    się w środku. Ale pomijająć je w kilku salach kinepolis są stopnie na tyle
                    długie że podjazd nie byłby stromu (na każdym stopniu mieszczę się wózkiem) W
                    CC zrobiono błąd bo stopnie są wąskie (nie wiem kto odbierał projekt). Wiele
                    wynika z tego ze prawo budowlane nie jest respektowane mimo że przepisy są.

Co do obsługi masz częściowo rację. Tak robię że ktoś mi pomaga. Ale ...
                    Właśnie jest jedno ale. Nie o to chodzi żebym się musiał stale prosić i to jest
                    problem ludzi sprawnych którzy myślę "przecież ktoś pomoże" Chodzi o to żeby
                    samemu można decydować a nie że ja powiem "chciałbym się dostać na ostatni
                    rząd" A panowie powiedzą "Tak wysoko? i bedą robić krzywe miny" Chciałbym mieć
                    swobodę wyboru i się nikogo nie prosić bo sprawni ludzie też się nikogo nie
                    proszą i to nie jest jakieś szczgólne traktowanie bo idąc tym tropem mogę
                    kogoś "skołować" żeby mnie i na mount everest wnieśli. Kiedyś facet z
                    programu "integracja" przytoczył taką wypowiedź proboszcza na pytanie "dlaczego
                    w księdza kościele nie ma podjazdu" padła odpowiedź "Nasi wierni są tak uczynni
                    że wniosą Pana do kościoła".

Dla mnie ideałem byłoby, że mogę podjechać do każdego rzędu i fotel z brzegu
                    można wystawić i stanąć tam wózkiem (A jak nie ma niepełnosprawnych to miejsca
                    są dla sprawnych bo jest fotel). Ale chyba nikt na to nie wpadł.

to tyle.
            • Gość: Poznaniak_23 Re: dobre kino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:09
              Bilety studenckie w kinepolis wcale nie były najdroższe! 13zl z karta, z którą
              dodatkowo dostaje pare swietnych rabatów!No i jedzenie,wydaje mi sie ze
              stosunkowo najtansze w porownaniu z Multikinem i Cinema City(przynajmniej jesli
              chodzi o zestawy)
            • Gość: vik Re: dobre kino IP: 194.78.30.* 31.08.06, 17:35
              Skąd Ty masz takie wiadomosci że na porannych seansach jest 5 osób??? W
              Kinepolis rano zazwyczaj jest gwarno i tłoczno gdyz przyjeżdza duzó wycieczek
              szkolnych, a lokalizacja i parking sprzyja kierowcom autobusów:)
              • Gość: guerra Re: dobre kino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:40
                Kinepolis nie zbankrutowało.

Najzwyczajniej w świecie odpuścili polski rynek. Nie da się podbić kraju jednym
                multipleksem. A rynek został już w dużym stopniu zagospodarowany. Przynajmniej
                jeśli chodzi o duże miasta.
                Podobne zmiany zachodzą na rynku sklepów wielkopowierzchniowych i rynku
                dystrybucji paliw.

• telek_ Re: dobre kino 05.09.06, 19:44
                  Bylo to do przewıdzenıa (open optıon) juz od ponad 3 lat:

investors.kinepolis.com/index.cfm?PageID=15849&News_ID=71&style=256
      • Gość: klakson Re: drugie multikino? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 12:30
        chodzi właśnie o browar
    • Gość: Robertos Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: 82.160.77.* 31.08.06, 18:44
      Mała uwaga. Kinepolis Poznań nie jest największym kinem w Europie, są 3 lub 4
      kina tej sieci większe od poznańskiego m.in. w Madrycie (25 sal na 9000 miejsc -
      rekord Guinesa). Wystarczy skorzystać z internetu.
      • Gość: lll Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: *.eranet.pl 31.08.06, 21:42
        Nikt nie mówił, że jest najwiekszę pod względem ilości siedzeń, czy ilości sal.
        Jest największe pod względem powierzchni.
        • Gość: robertos Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: 82.160.77.* 31.08.06, 21:55
          Ale gdzieś te 25 sal i widzów musi się zmieścić, jednak to aż o 1700 miejsc
          więcej. Dlatego myślę,że m.in. ten madrycki jest większy.
        • Gość: robertos Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: 82.160.77.* 31.08.06, 23:00
          dokładnie 9196 miejsc.
          • Gość: Pink Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: 62.29.131.* 01.09.06, 14:35
            tylko mówimy o powierzchni, a w Madrycie i pozostałych miejscach kino poszło do
            "góry" tzn. sale są umiejscowione piętrowo :)a nie jak w naszym kinepolis na
            jednym pietrze
    • Gość: Karolka WIELKA SZKODA :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 15:03
      To jest najlepsze kino w POZNANIU!!!!!!!!! Wszystko najlepsze na światowym
      poziomie!! CC i Mutlikino to jedno wielkie g..... Mam nadzieje że nowy
      właściciel nie zmieni niczego...hmm...no może jedynie obniżyć ceny :P
      • Gość: Darek ceny IP: *.d4.club-internet.fr 01.09.06, 22:15
        Mieszkam pod Paryżem. Ide jutro do kina na poranny seans, poranny, czyli przed
        13. Bilet na ten seans, w klasycznym multipleksie (CGR) kosztuje 5 euro.
        Minimalna płaca za godzinę we Francji wynosi 8 euro i kilka centów. Ile
        powinien wobec tego kosztować bilet na podobny seans w Kinepolis lub
        Multikinie? Najwyzej 10 zł, ale raczej jeszcze mniej. O takich cenach w
        polskich kinach mozna tylko pomarzyć, a więc sale świecą pustkami, a inwestorzy
        wycofuja się z polskiego rynku.
      • Gość: ja Re: my chodzimy do Multikina - jest najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 23:13
        fajnie jest w Multikinie
        Kinepolis jest nieprzyjazne człowiekowi.
    • Gość: misio Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 23:30
      Z reguły korzystam z kin typu 'Muza' czy też 'Apollo'(nawiasem mówiąc, jest
      bardzo ładnie odremontowane!). Jak już idę do mulipleksu to z reguły jest
      to 'Multikino'. Za 'Kinepolisem' nie przepadam bo za każdym razem jak tam
      szedłem to musiałem zostawić plecak w szafce, co kończyło się z reguły
      upychaniem dokumentów po kieszeniach, bo jakoś nie mam zaufania do szafek
      umieszczonych w ruchliwym korytarzu, w szafce lądował pusty plecak.
      W 'Kinepolisie' też nieprzyjemna była kontrola biletów- jak kupowałem bilet ze
      zniżką to miałem wrażenie, że obsługa gdyby mogła, to poświeciłeby mi lampą w
      oczy, żeby sprawdzić czy też nie oszukałem ich.
      • Gość: jendrek Re: Kinepolis Polska na sprzedaż? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 00:11
        Jak można polubić takie molochy? Tam nie ma widzów tylko są pochłaniacze
        śmierdzącej kukurydzy a dźwięk jak przy starcie odrzutowca. Kiedyś wyszedłem
        ze sali do toalety i potem półgdziny szukałem swej sali.Najfajniesze są
        malutkie kina Chelie & Merlin albo Amarant. Tam się chodzi na film a nie na
        kukurydze.
        • Gość: Poinformowany Nieoficjalnie - Kinepolis sprzedane!!!!!! IP: *.echostar.pl 02.09.06, 14:04
          Nie zostało to jeszcze oficjalnie ogłoszone, ale Kinepolis zostało sprzedane (w
          części) Cinema City.
          • Gość: SvenM Re: Nieoficjalnie - Kinepolis sprzedane!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 00:14
            Co znaczy w części ?? W sensie udziałów bo kinepolis to chyba s.a jest ? czy
            jak????
            • Gość: Poinformowany Re: Nieoficjalnie - Kinepolis sprzedane!!!!!! IP: *.echostar.pl 03.09.06, 18:59
              Część została sprzedana (sprzęt itd.), a część będzie dzierżawiona (sale itd.)
              • Gość: ? Re: Nieoficjalnie - Kinepolis sprzedane!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 00:19
                a skad to wiesz?
                • Gość: Lillo Kinepolis Poznań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:15
                  Witam wszystkich uzytkowników forum!
                  No coż.. Czytajac wszystkie posty, zauważyłam , ze niejednokrotnie zaszly tutaj
                  ostre wymiany zdań.. Kazdy broni swojego. A czy to nie jest tak , ze nie ladne
                  co ladne , ale ladne co sie komu podoba? ja bardzo lubie Kinepolis, nie lubie
                  multikina. Nie wiem z czego towynika.. Tak sobie uroilam (??) , ze w "multiku"
                  smierdzi popcornem.. To autosugestia, uprzedzilam sie i tyle.. Nie lubie tez
                  CC, bo maja niewygodne fotele. No i coz? Nie ma zamiaru nikomu wpierac ze
                  Kinepolis jest najlepsze . Ja je lubie , nie spotkalam sie nigdy z niemila
                  obsluga ( kazdy ma granice wytrzymalosci, na miejscu tej obslugi gdyby ktos
                  chcial wejsc z pizza to chyba bym go przez okno wyrzucila, nbo ile razy mozna
                  powtarzac to samo - wiec podziwiam ich cierpliwosc), co do cen biletow..
                  czasami musze odmowic sobie innej przyjemnosci zeby isc na film - zycie w
                  Polsce i nic na to nie poradze, nie zajadam sie popcornem , ale tez nie
                  przeszkadzaja mi inni jezeli potrafia zachowac granice, niepelnosprawni - nie
                  podobaja mi sie wypowiedzi na ich temat na tym forum. Jezeli komus tak latwo
                  jest powiedziec to niech na jeden dzien usiadzie na wozku i pojdzie do kina na
                  wymarzony film. Wielkosc - tez sie gubilam na poczatku, do wszystkiego mozna
                  sie przyzwyczaic.
                  Reasumujac : Nikt nikogo nie zmusza do odwiedzania Kinepolis. Sadze , ze mamy
                  tyle kin w Poznaniu, ze starczy dla nas wszystkich.

Pozdrawaim serdecznie i zycze milego dnia!

Lillo
                  • amicuspoznan Re: oba kina są interesujące - każde inaczej 04.09.06, 22:25
                    tyle tylko że do Multikina jest mi wygodniej dojechać ale zupełnie mam czego
                    zarzucać Kinepolis.
                    Należy się cieszyć , że w Poznaniu jest coś czego nie ma w innych miastach.

Bo ja kocham Poznań :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka