marghot 11.10.06, 10:38 czy dostępne są już gdzieś w sieci oferty sylwestrowe w poznańskich knajpkach, kinach itp.? będę wdzięczna za linki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: Sylwester 11.10.06, 12:52 ha, no wlaśnie nie okazuje się... knajpka obok nas już przyjmuje zapisy...to straszne, z roku na rok coraz wcześniej tzreba takie dni planować i podejmowac decyzje...świat chyba wariuje a my razem z nim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macho Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 22:14 a jakie klimaty cie interesują?bo jesli lubisz klubową muze to za jakies 2 tygodnie bede miec wejsciówki do klubu Ekwador w Manieczkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lanser Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 23:33 ja ja ja jazdaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Sylwester IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 23:49 Ja już kupiłam zaproszenia. Info na www.estella.pl Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a a mi sie ceny w gorach nie podobaja:/ 31.10.06, 13:43 Przecietnie jest 30-40pln/nc bez niczego a w sylwestra chca 100, nie wiem za co, bo przeciez w tych budach i tak nie zamierzam siedziec:/ Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: a mi sie ceny w gorach nie podobaja:/ 31.10.06, 14:18 to jeszcze nic, w niektórych pensjonatach TRZEBA zapłacić za bal/kolację sylwestrową etc. nie można ot po prostu wykupic noclegów, to chyba tzw sprzedaż wiązana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.k.k.a Re: a mi sie ceny w gorach nie podobaja:/ 31.10.06, 14:27 Ja nawet dokladnie sie nie przygladalam ofercie, czy w cenie sylwestrowej jest bal czy go nie ma, w kazdym razie jak jade w góry mam inny cel niz siedzenie w niefajnych pokojach. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.g Re: Sylwester 31.10.06, 17:25 poznań - polecam restaurację bee jay'z, fajna muza (lata80 do dziś :)), żarcie dobre i atmosferka fajna. w tym roku postanowiliśmy spędzić sylwka w sopocie. za tydzień jedziemy dowiedzieć się czegoś bliżej:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś