Dodaj do ulubionych

najlepsze miejsce na 1szą randkę?

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 20:41
Wkrótce przyjeżdża do mnie człowiek, którego w życiu nie widziałam, ale
którego znam przez internet. Zastanawiam się, gdzie powinnam się z nim umówić.
Może ktoś zna jakieś interesujące miejsce? Myślałam o pomniku Mickiewicza,
ale to takie banalne, a poza tym może padać. To musi być miejsce, do którego
łatwo trafić z Dworca Głównego, no i jakieś szczególnie sympatyczne.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pulpa Re: najlepsze miejsce na 1szą randkę? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 21:01
      Moze to mało oryginalne, ale dla mnie Park Wilsona.
    • Gość: 8 może cytadela IP: *.echostar.pl 07.07.03, 09:32
      Może Cytadela, słyszałam ze jest tam calkiem fajna knajpa- jak znudzi wam się
      spacerek zawsze możecie przysiąść i wypić coś
      • Gość: misiek Re: może cytadela IP: 195.95.19.* 07.07.03, 09:44
        mysle, ze dobrym miejscem bedzie specjalny imprezowy europejski autobus VIII LO
        na LOVE PARADE 2003

juz niedlugo szczegoly

ARIVA ARIVA VIII LO SIE KIWA
        • Gość: olivier Re: może cytadela IP: NAT:* / 10.1.0.* 07.07.03, 10:10
          na poczatek tak jak mowilas pomnik mickiewicza pozniej bierzesz swojego "gogos
          tam" pod pache i spacerkiem do Cafe kawka- urocze i klimatyczne miejsce a poza
          tym stosunkowo tanie naprawde polecam to moja ulubiona knajpa na takie wypady
          udanego spotkania
          OLI
          • Gość: nea Re: może cytadela IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 16:14
            Przyjechał dzisiaj, ale spotykamy się jutro. Teraz myślę, że najlepiej po
            prostu przyjść pod hotel, ale to mi się jakoś źle kojarzy. Na pewno zahaczymy o
            cafe Kawka, dzięki za pomysł.
        • Gość: Pulpa Kurde, facet! IP: 193.128.25.* 07.07.03, 15:19
          > mysle, ze dobrym miejscem bedzie specjalny imprezowy europejski autobus VIII
          LO

Przestań już z tym swoim VIII LO, bo sie niedobrze robi!! Co ty, przydupas pani
          dyrektor jesteś?
          A jak juz musisz, to pisz o nim tam, gdzie to ma sens, a nie w każdym
          wątku!!!!!!!!!
    • Gość: XXX Re: najlepsze miejsce na 1szą randkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.03, 16:19
      POLECAM GORĄCO KAFFE COCORICCO PRZY STARYM RYNKU NA ŚWIĘTOJAŃSKIEJ - SUPER
      ROMANTYCZNE MIEJSCE - KAWIARENKA W PODÓWRKU KAMIENICZKI - DUŻOW ZIELENI -
      NIEZWYKŁE MIEJSCE!!! GORĄCO POLECAM! A POTEM SPACER NA GÓRĘ PRZEMYSŁAWA - TEŻ
      ŁADNIE!
      • Gość: agatha. Re: najlepsze miejsce na 1szą randkę? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.03, 19:37
        Gość portalu: XXX napisał(a):

> POLECAM GORĄCO KAFFE COCORICCO PRZY STARYM RYNKU NA ŚWIĘTOJAŃSKIEJ - SUPER
        > ROMANTYCZNE MIEJSCE - KAWIARENKA W PODÓWRKU KAMIENICZKI - DUŻOW ZIELENI -
        > NIEZWYKŁE MIEJSCE!!! GORĄCO POLECAM! A POTEM SPACER NA GÓRĘ PRZEMYSŁAWA - TEŻ
        > ŁADNIE!

ano racya! ach jak tam romantićnie! ;) i obsluga b.miła :)

ale ja mimo wszystko polecam ZOO, Nowe Zoo ;)

a poradzcie mi: najlepszy facet na 1. randke? ;) ( noo, niekoniecznie w
        ZOO ) ;)

pzdr A.
        • Gość: nea Re: najlepsze miejsce na 1szą randkę? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.07.03, 16:08
          Dziękuję wszystkim, a najbardziej za ulicę Świętojańską (wybrałam ją). Zabawa
          jednak się nie kończy, bo przecież jest jeszcze jutro, i pojutrze, i
          popojutrze. Proszę o dalsze sugestie, ja nie znam za dobrze Poznania od tej
          strony.
          • Gość: panna marianna Re: najlepsze miejsce na 1szą randkę? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.03, 17:18
            Zabierz tego kogos do parku Sołackiego i potem spacer pobliskimi uliczkami.

• altabaka Re: najlepsze miejsce na 1szą randkę? 08.07.03, 17:32
              nigdy nie byłem w poznaniu, kiedy warto tu szczególnie zajżec, z dziewczyna
              oczywiscie?
        • Gość: triniti Re: najlepsze miejsce na 1szą randkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 22:39
          Gość portalu: agatha. napisał(a):

> Gość portalu: XXX napisał(a):
          >
          > > POLECAM GORĄCO KAFFE COCORICCO PRZY STARYM RYNKU NA ŚWIĘTOJAŃSKIEJ
          >

na swietojanskiej? a nie czasem na Świętosławskiej, bo mnie raczej ta ulica
          bardziej pasuje do opisu.
          Ul. Świetojańska jest na Malcie a nie Starym Rynku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka