Dodaj do ulubionych

Awaria sieci cieplnej

IP: *.udn.pl 21.01.04, 13:42
Powiedział co wiedział pan Tomasz. A po jasny gwizdek potrzebny nam rzecznik?
Potrzebne jest pogotowie techniczne pracujące całodobowo i najkrótszy termin
naprawy.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 15:57
      RADPEC próbował wygrać wyścig ze Strażą Pożarną, kto zrobi szybciej większe
      lodowisko.. i tyle..
    • Gość: zsozna Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.ma.charter.com 21.01.04, 16:44
      smichy na bok. to wcale nie jest smieszne, tylko TRAGICZNE. ja poprostu marzne
      w domu!!! czy potrzeba PRL-owskie "farelki" sobie wlaczac czy inne urzdzenia
      elektryczne, by w mieszkaniu byla normalna temperatura.
      zima dopiero sie zaczela (pisze o niskich temperaturach), a tu ......
      niespodzianka. moze to to prezent na Dzien Babci, bo na naszym osiedlu jest
      coraz wiecej babc. dzis sa uroczyste podwieczorniki, badz inne herbatki, a
      tu... kolps. dzieci beda w kurtkach badz opatulone w koce. nie dopomyslenia w
      normawlnie funkcjonyjacym panstwie i miescie. ale to jest RADOM ... wszystko
      zle i nienormalnie funkcjonuje. tylko nam wspolczuc, badz spakowac walizki i
      niech ostatni gasi swiatlo....;-(
    • Gość: niegrzeczny Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.01.04, 17:51
      ...stary masz rację ... po cholerę komu potrzebny jest rzecznik w RADPEC-u ??? ....ale będąc "niegrzeczny"... odpowiem Ci grzecznie ... Rzecznik w Radpec jest po to bo by być zatrudnionym na etacie w kolesiowskiej firmie , ... stary ... tam całe klany rodzinno - towarzyskie "pracują"(sic!!!???) ... a jakie jest ciepłownictwo w Radomiu ... to widać ... a ściślej daje się odczuć , gdy sie marznie w niedogrzanym mieszkaniu !!!
      Mówisz: "potrzebne jest pogotowie..." - wyobraź sobie , że pogotowia techn. są , ale problemem są zmasowane ... remonty sieci w okresie letnim ... ale tego się nie robi ... a stan sieci cieplej jest fatalny ... wiem coś o tym ... bo w tym 'cyrku" pracowałem !!!
    • Gość: rex Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.udn.pl 21.01.04, 17:51
      A do jakiej partii należy obecnie ten Stycznik, bo on już wszędzie należał.
      Czyżby SD?
      • Gość: grzeczny Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.udn.pl 21.01.04, 21:18
        Czy pan prezes Latek polecił naprawę w godzinach nocnych i kto koordynuje
        prace? Jak się pan rzecznik wyśpi, to może nam powie jakie są postępy.
    • Gość: junak Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 21:29
      Czy to ten nieudacznik Tyczyński w wiecznie zielonym kusym garniturku? Jeśli to
      ten sam to startował z listy SLD, później Gospodarny Radom (teraz Radomianie
      Razem i Stronnictwo Demokratyczne). Kumpel redakcyjny pani Wiesi Sadowskiej.
      Razem pracowali w "niezależnej" gazecie, Echu.
    • Gość: Blisk Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 08:38
      Cholera mnie bierze, jak to czytam. Dowiedziałem się właśnie, że po grudniowej
      awarii przywrócono szybko ogrzewanie, bo były "naciski"! Pan rzecznik jest
      pewnie zdruzgotany, że nie może w grudniu lub styczniu wymienić całego odcinka
      (potrwało by to pewnie ze ze dwa tygodnie - jakie oszczędności koksu!), a jego
      ludzie zmuszeni są tylko do załatania rury. Brawo.
    • Gość: grzeczny Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.udn.pl 22.01.04, 08:53
      • Gość: GOŁĘBIANIN Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.udn.pl 22.01.04, 11:54
        Na szczęście dla nas od 8 rano już grzeją. Należy mieć nadzieję, że do wiosny
        nie wydarzy się znowu jakaś awaria, czego przy tej ruinie sieci nie można
        oczywiście wykluczyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka