Gość: grzeczny IP: *.udn.pl 21.01.04, 13:42 Powiedział co wiedział pan Tomasz. A po jasny gwizdek potrzebny nam rzecznik? Potrzebne jest pogotowie techniczne pracujące całodobowo i najkrótszy termin naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 15:57 RADPEC próbował wygrać wyścig ze Strażą Pożarną, kto zrobi szybciej większe lodowisko.. i tyle.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zsozna Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.ma.charter.com 21.01.04, 16:44 smichy na bok. to wcale nie jest smieszne, tylko TRAGICZNE. ja poprostu marzne w domu!!! czy potrzeba PRL-owskie "farelki" sobie wlaczac czy inne urzdzenia elektryczne, by w mieszkaniu byla normalna temperatura. zima dopiero sie zaczela (pisze o niskich temperaturach), a tu ...... niespodzianka. moze to to prezent na Dzien Babci, bo na naszym osiedlu jest coraz wiecej babc. dzis sa uroczyste podwieczorniki, badz inne herbatki, a tu... kolps. dzieci beda w kurtkach badz opatulone w koce. nie dopomyslenia w normawlnie funkcjonyjacym panstwie i miescie. ale to jest RADOM ... wszystko zle i nienormalnie funkcjonuje. tylko nam wspolczuc, badz spakowac walizki i niech ostatni gasi swiatlo....;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niegrzeczny Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 21.01.04, 17:51 ...stary masz rację ... po cholerę komu potrzebny jest rzecznik w RADPEC-u ??? ....ale będąc "niegrzeczny"... odpowiem Ci grzecznie ... Rzecznik w Radpec jest po to bo by być zatrudnionym na etacie w kolesiowskiej firmie , ... stary ... tam całe klany rodzinno - towarzyskie "pracują"(sic!!!???) ... a jakie jest ciepłownictwo w Radomiu ... to widać ... a ściślej daje się odczuć , gdy sie marznie w niedogrzanym mieszkaniu !!! Mówisz: "potrzebne jest pogotowie..." - wyobraź sobie , że pogotowia techn. są , ale problemem są zmasowane ... remonty sieci w okresie letnim ... ale tego się nie robi ... a stan sieci cieplej jest fatalny ... wiem coś o tym ... bo w tym 'cyrku" pracowałem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.udn.pl 21.01.04, 17:51 A do jakiej partii należy obecnie ten Stycznik, bo on już wszędzie należał. Czyżby SD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzeczny Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.udn.pl 21.01.04, 21:18 Czy pan prezes Latek polecił naprawę w godzinach nocnych i kto koordynuje prace? Jak się pan rzecznik wyśpi, to może nam powie jakie są postępy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: junak Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 21:29 Czy to ten nieudacznik Tyczyński w wiecznie zielonym kusym garniturku? Jeśli to ten sam to startował z listy SLD, później Gospodarny Radom (teraz Radomianie Razem i Stronnictwo Demokratyczne). Kumpel redakcyjny pani Wiesi Sadowskiej. Razem pracowali w "niezależnej" gazecie, Echu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blisk Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 08:38 Cholera mnie bierze, jak to czytam. Dowiedziałem się właśnie, że po grudniowej awarii przywrócono szybko ogrzewanie, bo były "naciski"! Pan rzecznik jest pewnie zdruzgotany, że nie może w grudniu lub styczniu wymienić całego odcinka (potrwało by to pewnie ze ze dwa tygodnie - jakie oszczędności koksu!), a jego ludzie zmuszeni są tylko do załatania rury. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŁĘBIANIN Re: Awaria sieci cieplnej IP: *.udn.pl 22.01.04, 11:54 Na szczęście dla nas od 8 rano już grzeją. Należy mieć nadzieję, że do wiosny nie wydarzy się znowu jakaś awaria, czego przy tej ruinie sieci nie można oczywiście wykluczyć. Odpowiedz Link Zgłoś