gajowy.easy 03.12.09, 12:24 Zgodnie z prośbą pak-era otwieram nowy wątek. Słyszałem, że są duże szanse , żeby powstał w naszej gminie a blizsza lokalizacja to przy Zespole Szkół w Lipinach. Inicjatywa bardzo fajna. Trzymam kciuki za realizację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkaniec38 Re: Orlik 03.12.09, 12:45 zgadzam się, jeśli starostwo powiatowe do którego należy szkoła w Lipinach chce sfinansować i zrobić tam orlika to jak najbardziej popieram tę inicjatywę. W końcu szkoła w lipinach należy do starostwa a nie do Gminy Odrzywół. Wystarczy, że Gmina Odrzywół sfinansowała budowę kanalizacji do Lipin by ratować szkołę przed upadkiem za kary z ochrony środowiska. Teraz niech wreszcie starostwo coś zrobi dla Lipin za własną kasę. Gmina powinna skupić się na budowaniu infrastruktury, drogi, kanalizacja. Odpowiedz Link Zgłoś
tytus2342 Re: Orlik 03.12.09, 16:56 Nie wiem czy to dobra lokalizacja czy nie lepsza by była w Odrzywole np. na miejscu targowicy a targi przenieść na beben lub na baze... ale niech tam.. może podniesie poziom wyposażenia i infrastruktury sportowej w Lipinach bo jest marny. Odpowiedz Link Zgłoś
pak-er Re: Orlik 03.12.09, 18:15 Jak na początek gajowy może być. Mam jeszcze do ciebie prośbę mniej emocji i nerwów przy pisaniu a będą z ciebie ludzie:) wrzuć jeszcze coś jakiś temat, wierze że w masz dobre intencje tylko trochę musisz się powstrzymać od bezpośrednich ataków na innych. Dyskutuj bardziej rzeczowo na tematy poruszane i udowodnij nam swoje racje ale na spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
pak-er Re: Orlik 03.12.09, 18:25 Być może człowieka na początku za ostro potraktowaliśmy dlatego taka była jego reakcja na wpisy. Mam propozycje do wszystkich piszących aby nie atakować agresywnie Gajowego. Odpowiedz Link Zgłoś