03.12.09, 12:24
Zgodnie z prośbą pak-era otwieram nowy wątek.
Słyszałem, że są duże szanse , żeby powstał w naszej gminie a
blizsza lokalizacja to przy Zespole Szkół w Lipinach. Inicjatywa
bardzo fajna. Trzymam kciuki za realizację.
Obserwuj wątek
    • mieszkaniec38 Re: Orlik 03.12.09, 12:45
      zgadzam się, jeśli starostwo powiatowe do którego należy szkoła w Lipinach chce
      sfinansować i zrobić tam orlika to jak najbardziej popieram tę inicjatywę. W
      końcu szkoła w lipinach należy do starostwa a nie do Gminy Odrzywół. Wystarczy,
      że Gmina Odrzywół sfinansowała budowę kanalizacji do Lipin by ratować szkołę
      przed upadkiem za kary z ochrony środowiska. Teraz niech wreszcie starostwo coś
      zrobi dla Lipin za własną kasę.
      Gmina powinna skupić się na budowaniu infrastruktury, drogi, kanalizacja.
      • tytus2342 Re: Orlik 03.12.09, 16:56
        Nie wiem czy to dobra lokalizacja czy nie lepsza by była w Odrzywole np. na
        miejscu targowicy a targi przenieść na beben lub na baze... ale niech tam..
        może podniesie poziom wyposażenia i infrastruktury sportowej w Lipinach bo jest
        marny.
        • pak-er Re: Orlik 03.12.09, 18:15
          Jak na początek gajowy może być. Mam jeszcze do ciebie prośbę mniej emocji i
          nerwów przy pisaniu a będą z ciebie ludzie:) wrzuć jeszcze coś jakiś temat,
          wierze że w masz dobre intencje tylko trochę musisz się powstrzymać od
          bezpośrednich ataków na innych. Dyskutuj bardziej rzeczowo na tematy poruszane i
          udowodnij nam swoje racje ale na spoko.
          • pak-er Re: Orlik 03.12.09, 18:25
            Być może człowieka na początku za ostro potraktowaliśmy dlatego taka była jego
            reakcja na wpisy. Mam propozycje do wszystkich piszących aby nie atakować
            agresywnie Gajowego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka