Dodaj do ulubionych

Marsz przeciwko przemocy

IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 17:31
Mamy miasto policyjne a brakuje w nim BEZPIECZEŃSTWA!!!Panie prezydencie
Marcinkowski!Szedł pan do wyborów pod hasłem apartyjności i bezpieczeństwa
dla wszystkich!!!Zarówno w jednym jak i w drugim okłamał pan mieszkańców tego
biednego miasta!Wstąpił pan do partii a bezpieczeństwa jak nie było tak nadal
nie ma!!!Tak będzie zawsze jeżeli nie odpartyjni się nie tylko władz miasta
ale przede wszystkim policji.Kto nie wierzy zapraszam do niedawnego artykułu
FAKTów opisujące (przyznam że bardzo odważnie) mazowiecką i radomską policję.
Obserwuj wątek
    • Gość: andmak Re: Marsz przeciwko przemocy IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 26.01.04, 17:59
      Policja twierdzi że wyskoczył?To ja twierdze że generał Papała sie zabił.Było
      by inaczej jakby św pamięci Przemek był policjantem. Śmiech i czarna
      rozpacz.Wyraznie za mało policjantów jest za biurkiem.Wiem,wiem policjant tez
      się boi.
    • Gość: Robcio Re: Marsz przeciwko przemocy IP: *.udn.pl 26.01.04, 19:54
      Może taki marsz to wołanie o pomoc.Faktem jest,że w okolicy akademików
      bezpieczeństwo jest na kiepskim poziomie.Bandy chuliganów z osiedla
      akademickiego,gołębiowa II,michałowa terroryzują okolicę ale przecież nie
      można na każdej ulicy postawić policjanta trzeba szukać innych rozwiązań.A co
      do śmierci Przemka to nie wydawajmy osądu pozwólmy zbadać sprawę ludziom do
      tego właściwym, nie pouczajmy policji i prokuratury co mają robić oni sami to
      wiedzą najlepiej.
    • Gość: Twardy Re: Marsz przeciwko przemocy IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 26.01.04, 21:15
      Pamiętam jak kiedyś buńczucznie zapowiadał prezes spółdzielni Łucznik (nie
      pamiętam nazwiska) że wprowadzi kamery.chyba nawet jakaś tam chodziła przez
      jakiś czas i był spokój.Po kampanii wyborczej już zrezygnował?
    • Gość: Marcin S. Wyskoczył? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 08:18
      • Gość: Student Wyskoczył? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.04, 08:36
        Panowie Policjanci,
        Zanim znajdziecie banalane wytłumaczenie dla swojej bezradności, powiedzcie:
        Z jakigo powodu szczęśliwy chłopak, zaraz po rozstaniu z dziewczyną miałby
        wyskoczyć z pociągu? Dodać należy, że chłopak zrównoważony i rozsądny. Rzekomo
        leżącego widziało go kilku przechodniów, omijali jednak, gdyż czuć było odór
        alkoholowy, on natomiast, wsiadł do pociągu trzeźwy. Co z grupką pijanych,
        agresywnych gówniarzy, grasujących tego wieczora w okolicach dworca PKP i na
        jego terenie. PKP wynajęło ochronę, dworca strzegło wtedy dwóch pracowników
        Uniwersum, czy oni też mieli klapki na oczach, nie widzieli nic? I ostatnie
        pytanie: swego czasu głośno było o monitoringu placu dworcowego, nawet nie
        wiem czy to zaczęło funkcjonować, a jeśli tak, to pewnie już nagrania zginęły,
        gdyż Wielce Wielmożna Policja Radomska przejęła śledzctwo dopiero 13 stycznia,
        czyli ponad PÓŁTORA MIESIĄCA od zdarzenia. Czy po takim zdarzeniu, nie powinny
        być zabezpieczone wszystkie nagrania dostpne w okolicy? Panie Prezydencie,
        niech Pan w końcu udowodni, że nie zmarnowałem głosu, i zacznie robić coś w
        kierunku efektywnej pracy policji, w końcu stopień Generała to chyba nie po
        znajomości Pan ma...?
        • Gość: Gąsior Re: Wyskoczył? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.04, 11:36
          Panie Studencie. Ponieważ Pana wiedza w sprawie jest większa, niż Policji, bo
          na przykład WIE Pan, że Zmarły wsiadł do pociągu trzeźwy proponuję, żeby
          zgłosił Pan to organom ścigania oficjalnie. Niestety procedura tego wymaga.
          Łatwo jest cokolwiek twierdzić, będąc anonimowym i nie ponosząc za swoje słowa
          żadnej odpowiedzialności, niż powiedzieć to do protokołu przesłuchania, będąc
          uprzedzonym o odpowiedzialności karnej za fałszywe zeznania. Odwagi Panie
          Studencie.
          • Gość: Student Re: Wyskoczył? IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.04, 14:49
            O faktach przeze mnie wspomnianych wiedząc osoby z bliskiego otoczenia
            zmarłego, pewnie i policja to posłyszała, jednak najłatwiej jest im
            stwierdzić, że on sam wyskoczył. Absurd!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka