gibala 15.01.10, 19:01 ciekawe jak długo "galeria" będzie ponosiła część kosztów i czy można będzie to sprawdzić, a ciekawe jest tez to ile koszuje zmiana aktualnej trasy ?!! a te dwukrotne badania to gdzie są do wglądu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sono_andrzej Nowa trasa dziewiętnastki 15.01.10, 19:55 Uważam, że nowa trasa jest o niebo lepsza. Frekwencję będą wyrabiać głównie klienci M1. Wreszcie prócz zatłoczonych autobusów linii 11 będzie coś dodatkowego w kierunku dworca PKP. Myślę, że jest to krok w dobrym kierunku. Dyr Tkaczyk się myli, nie pamięta czasów kiedy po Radomiu jeździły autobusy linii nr 50 z pętlą o nazwie HYPERNOVA. Dziwi mnie fakt, że te same władze MZDiK nie zgodziły się na utrzymanie linii nr 50 (rzekoma konkurencja dla linii 21), a teraz bez mrugnięcia okiem klepnęły taką trasę linii 19. Widać, że radomscy kupcy mają naprawdę mocne wsparcie na Kilińskiego 30. Nie ma w Radomiu centrum handlowego, któremu miasto tak bardzo pomagało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mata Re: Nowa trasa dziewiętnastki IP: *.radom.vectranet.pl 15.01.10, 22:59 a co w tym zlego mapopierac chnski chlam w ....dopisz sobie gdzie sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bus Re: Nowa trasa dziewiętnastki IP: *.radom.vectranet.pl 15.01.10, 23:08 >Dziwi mnie fakt, że te same władze MZDiK nie zgodziły się na utrzymanie linii nr 50 (rzekoma konkurencja dla linii 21), a teraz bez mrugnięcia okiem klepnęły taką trasę linii 19. To nie miasto nie zgodzilo sie na utrzymanie linii 50 tylko Hypernova zrezygnowala z dalszego finansowania linii. Odpowiedz Link Zgłoś
sono_andrzej Re: Nowa trasa dziewiętnastki 17.01.10, 18:16 Nie pamiętam dokładnie kulisów likwidacji linii nr 50. Na pewno CH Echo chciało by ten autobus jeździł. Z tej linii korzystało wielu radomian niekoniecznie klientów CH Echo. Odpowiedz Link Zgłoś