Dodaj do ulubionych

Radom - dobre i tanie okulary

08.02.10, 15:36
Gdzie mozna kupic dobre i tanie okulary? Wikszosc sklepow oferuje
towar po bardzo wysokich cenach. Moze zna ktos dobry punkt z cenami
fajnych okularow ponizej 100 zedli ...
Obserwuj wątek
    • Gość: Lucjan Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.radom.vectranet.pl 08.02.10, 16:15
      Na Korei nad rzeczką są po 15zł.
      • tomus2221 Re: Radom - dobre i tanie okulary 09.02.10, 00:29
        Dobre -u optyka
        Tanie- na bazarze
        • lexus_400 Re: Radom - dobre i tanie okulary 09.02.10, 18:21
          Nie mialem na mysli bazaru, bo zazwyczaj tam mozna kupic warzywa
          albo owoce, ale nie okulary ...
          • Gość: Lucjan Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.radom.vectranet.pl 09.02.10, 19:35
            Dosyc tanio w rogu Kilińskiego i Witolda, za 100 raczej nie kupisz.Jeśli masz
            receptę to wiesz jaką masz wadę i wtedy faktycznie na Korei, tylko nie
            plastikowe. Niektore oprawki sa lepsze od optykowych.
        • Gość: Tadzio Do tomusa 2221 IP: *.radom.vectranet.pl 21.02.10, 21:35
          Zapewniam Cię ze są w Radomiu firmy które oferują "bardzo dobre"Made
          in Chna okulary(ponad 100) za bardzo dobrą cenę.Te same kupisz na
          bazarze dużo taniej z tego samego źródła.(15zł) Widze kolego ze
          jesteś zieloniutki jęzeli chodzi o znaomość cen i pochodzenie
          towarów.he,he,he......
      • 1radomir Re: Radom - dobre i tanie okulary 29.11.14, 22:44
        Na śląskiej
    • Gość: gosc Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.radom.vectranet.pl 09.02.10, 07:43
      zazwyczaj tanie wyklucza dobre. Zwlaszcza w czyms tak precyzyjnym
      jak okulary, gdzie i szkla musza byc doskonale dobrane i
      oszlifowane, i oprawka niepowodujaca uczulen, lekka itd. No coz,
      jesli uwazasz, ze to nieistotne, wybierz sie na targ. zakupisz
      okulary za parenascie zlotych!
      • Gość: okularnica Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.radom.vectranet.pl 09.02.10, 08:36
        Na placu Kazimierza róg Szewskiej. Tam jest solidnie i tanio, od lat tam
        zamawiam okulary i jestem zadowolona.
        • lexus_400 Re: Radom - dobre i tanie okulary 09.02.10, 13:44
          Czy okulary do cztania w cenie 100 zedli tam mozna dostac? Od dawna
          szukam taniego miejsca z dobrymi okularami. Nie mam na mysli niczego
          obciachowego czy jakichs okularow dla projektanta mody. Po prostu:
          tanie, wygodne i dobre okulary do czytania.
          • Gość: klientka Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.radom.vectranet.pl 09.02.10, 20:00
            Salon optyczny w Galerii n/Rzeczką ul. Struga miła obsługa, szybko, tanio
            -promocja.!!Badanie komputerowe gratis.!
            • lexus_400 Re: Radom - dobre i tanie okulary 09.02.10, 21:46
              Te badania komputerowe to na oczy, prawda?
            • Gość: klientka Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.radom.vectranet.pl 09.02.10, 22:22
              Tak badanie komputerowe wzroku.
              • lexus_400 Re: Radom - dobre i tanie okulary 10.02.10, 14:32
                To niesamowite. Kiedys o robili zwyklymi urzadzeniami optycznymi ...
                • Gość: KASIULA Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: 109.243.201.* 10.02.10, 19:57
                  A ja ostatnio zakupiłam okulary w salonie optycznym w nowej galerii Feniks na
                  Grzecznarowskiego obok m1 salon optyczny Grabowscy na prawde konkurencyjne ceny
                  miło i szybko polecam
                  • Gość: lu Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: 109.243.13.* 21.02.10, 13:34
                    Ja natomiast swoje mam z salonu na Żeromskiego (róg Młynarskiej) Za 100 zł na
                    pewno już uda się zrobić nie plastikowe. Sporo osób polecało mi także właśnie
                    salony na rogu Szewskiej i koło szpitala- jak dla mnie za mały wybór..
                  • Gość: No nie Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.13, 13:35
                    Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tylko nie tooooooooooooooooooooooooooo
    • Gość: klient Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.radom.vectranet.pl 27.03.10, 22:42
      Ja swoje robilam w Galerii n/Rzeczka ul.Struga i bylam bardzo zadowolona , duzy wybor opraw i ceny przystepne,na okularki czekalam zaledwie 20min.Polecam!
    • Gość: okularnik Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.10, 23:03
      Ja korzystam z optyka na ul. Traugutta po lewej stronie idąc do dworca przed
      mini targiem.
    • Gość: weryy Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.radom.vectranet.pl 28.03.10, 14:15
      bnmk
    • Gość: Marek Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.158.217.29.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.09.13, 14:47
      > również tych bardziej markowych.

A pawłowych nie mają? W tym centrum handlowym nie ma nawet galerii - same sklepy i kilka kibli :)

• Gość: okularnik Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.147.192.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.13, 16:51
      Tylko laserowa korekcja wzroku!
    • Gość: anetkaaa Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.radom.pilicka.pl 25.10.13, 16:34
      Ja robiłam swoje okulary w optyku ,,Grabowscy,, bardzo miła obsługa, duży wybor opraw i nie trzeba długo czekać :)) także polecam :D
      • Gość: Lily_dymana Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.182.109.132.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.10.13, 17:30
        A ile kosztowały i jaki kolor?
        • Gość: prezio Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.31.93.139.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.10.13, 17:54
          tylko soczewki
    • Gość: na moniuszki Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.radom.vectranet.pl 27.10.13, 22:26
      • prawdziwyradomianin Re: Radom - dobre i tanie okulary 04.12.13, 16:26
        kto w dzisiejszych czasach przeplaca...zamów oprawkę przez internet ...szklo na Traugutta
        • Gość: Pustak wolski Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.146.114.17.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.12.13, 20:12
          Ja mam własną oprawkę, idioto!
    • karulek88 a dokładniej:) 28.12.13, 11:47
      a możecie dokładnie powiedzieć gdzie na Traugutta jest ten optyk??
      • Gość: lemi g Re: a dokładniej:) IP: *.182.255.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.12.13, 12:10
        naprzeciw gliniarzom
        • karulek88 Re: a dokładniej:) 28.12.13, 19:08
          dzieki serdeczne:)
    • Gość: gośka Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.14, 10:11
      zakład Likowskich na Witolda. Istnieje od wielu wielu lat, mają doświadczenie, robiłam u nich swoje pierwsze okulary ponad 20 lat temu. Drobnostki, czyli np przykręcenie śrubki robi bezpłatnie. Nowopowstające zakłady często zatrudniają młodych ludzi kompletnie bez doświadczenia i wprawy.
      Raz robiłam okulary w innym zakładzie skuszona ceną i niestety szkła były źle założone, zauszniki źle wyregulowane, a reklamacji nie uwzględnili.
      A pamiętaj, że dobrze zrobione okulary to niesamowity komfort. Nie kręci się w głowie, nie uwiera za uszami. Czasami nie warto oszczędzić kilu złotych.
      • Gość: aq Re: Radom - dobre i tanie okulary IP: *.algo.radman.pl 06.01.14, 09:17
        potwierdzam
    • marcyl45 Polecam optyka grabowskich 03.03.14, 22:00
      Ja dostałem info od koleżanki że mam iść do Grabowskich to Optyk na Grzecznarowskiego. Robiłem u nich pierwsze swoje okulary i jestem naprawdę zadowolony. Z tego co słyszałem od innych znajomych to ten gostek jest naprawdę polecany.
      • wojtek478 Re: Polecam optyka Grabowskich 23.07.14, 20:21
        hej ja byłem na Chrobrego w pawilonach koło ING to też jest ich optyk ???? Fajna jest ta babeczka co mnie obsługiwała :) :)
    • darus210306 dobry optyk Płaskociński 26.03.14, 13:38
      Ja korzystam z usług optyka na Traugutta koło dworca, miła odsługa uczciwii, zawsze doradzą przystepne ceny. Jestem bardzo zadowolona z wykonania okularów, polecam Dobrze u nich bada wzok optometrysta pod kątem okularów i soczewek kontaktowych - profesjnonalnie- bez zegarka w ręku bo nastepny pacjent czeka. :)
      • kaktusik66 Re: dobry optyk Grabowski 11.05.15, 18:45
        polecam, jestem zadowolona i z badania wzroku i wykonania okularków. Jeśli chodzi o czas to też szybko bo na następny dzień .... cóż sami musicie się przekonać chyba każdy ma inne oczekiwania. Ja polecam Grabowskich
    • wlodek479 polecam pana Zygmunta Grabowskiego - spoko :) 09.04.14, 14:13
      Jeśli ktoś tak jak ja ma problem z komunikacją z tymi pseudo 'okulistami' to polecam pana Grabowskiego świetnie tłumaczy. Jeden jedyny człowiek który moim zdaniem w Radomiu jest osobą kompetentną w tym zawodzie :) oby takich osób było więcej. Z tego co wiem to mają jeszcze salon na Chrobrego
      • exbiiker Re: polecam pana Zygmunta Grabowskiego - spoko :) 08.08.14, 18:37
        Panie Grabowski proponuje zdawać na medycynę ( trwa 6 lat)+ 6 lat specjalizacji w dziedzinie okulistyki ,parę lat dyżurów - może się Pan dostanie ( 20 kandydatów na 1 miejsce) i nie będzie się Pan musiał przebierać za doktora;);Pozdrawiam i życzę sukcesów na egzaminach na medycynę.
        • monia.kisiel45 Re: polecam pana Zygmunta Grabowskiego - spoko :) 18.09.14, 09:02
          Witam jestem ich stałą klientką i muszę przyznać iż trafiłam do tego optyka właśnie dlatego że ten Pan jest optometrystą. Wcześniej jeździliśmy do Pana Marka Ożoga z Warszawy (polecam świetny optometrysta) bo w Radomiu nikogo takiego nie było. Ze swojej strony polecam sprawdzić samemu
          • halina.malinowska Re: polecam pana Zygmunta Grabowskiego - spoko :) 23.10.14, 11:38
            Dzięki "monia" :) Miałaś rację najlepiej spróbować samemu. Całkiem inne badanie niż u innych a korzystałam z różnych optyków w Radomiu. Ja też polecam Pana Grabowskiego
            • dominik1q Re: polecam pana Zygmunta Grabowskiego - spoko :) 27.11.14, 19:52
              Witam mam pytanie odnośnie z tym optykiem a mianowicie wyczytalem że badanie w celu doboru soczewek kosztuje 100 zł i w tym są soczewki gratis, a co z wizytą kontrolna jakby się okazało że soczewki mi nie odpowiadają i trzeba będzie wymienić inne ?
              • mania8880 Re: polecam pana Zygmunta Grabowskiego - spoko :) 20.02.15, 02:38
                Hej. Ja właśnie jestem po dopasowaniu ale zapłaciłam 80 zł. Miałam do wypróbowania jednodniowe i miesięczne. Po kontroli było ok i zdecydowałam się na jednodniowe. Ja jestem zadowolona i jeśli chcesz znać moją opinię to polecam optyk Grabowscy na Chrobrego i wiem że można ten na Grzecznarowskiego ale tam mam daleko :)
                • lechujarek_wolski Re: polecam pana Zygmunta Grabowskiego - spoko :) 25.02.15, 12:44
                  Okulary 1-dniowe? Co palisz, moja droga?
            • mania8880 Re: polecam pana Zygmunta Grabowskiego - spoko :) 27.03.15, 18:10
              Hej wysłałam do nich moich znajomych z Anglii i byli bardzo zadowoleni. Bardzo szybka odebrali okulary :)
              • wlodek479 Re: polecam pana Zygmunta Grabowskiego - spoko :) 07.05.15, 16:33
                Bardzo dobrze ja już od paru lat kupuje okulary koło M1 to jest optyk Grabowski i to oni powiedzieli mi że mogę zrobić słoneczne z moją wadą, muszę przyznać super sprawa : ) Mam uczulenie na słońce tzn. nawet fotochrom nic mi nie dawał. Jesli chcesz namiary na tego optyka to jest na Grzecznarowskiego
            • mania8880 Re: polecam pana Zygmunta Grabowskiego - spoko :) 27.03.15, 18:11
              Hej ja wysłałam do nich moich znajomych z Anglii i byli bardzo zadowoleni. Szybko odebrali okularki :)
    • mania8880 Re: Radom - dobre i tanie okulary 07.03.15, 12:10
      "kolego" nie pisałam o okularach "jednodniowych" tylko o soczewkach :) a okularki to mam fajne RayBanki
    • garko_siura Lexi, omijaj szerokim łukiem Visiomedica! 30.03.15, 22:00
      Żeromka 61 - bardzo niesolidna firma, choć badanie oczu całkiem w porzo:

radom.cylex.pl/firmy/visiomedica--pasierbi%C5%84ska-e---lek--med--okulista-10640682.html
    • gwgelo Vision Center Salon Optyczny 14.04.15, 20:14
      BARDZO POLECAM NOWO OTWARTY SALON OPTYCZNY VISION CENTER W RADOMIU NA KRÓLOWEJ JADWIGI 21, LOK. VII. BARDZO PROFESJONALNE BADANIE WZROKU, NOWOCZESNE URZĄDZENIA, ŚWIETNA OBSŁUGA ORAZ POMOC W DOBORZE OPRAW ORAZ SZKIEŁ I SOCZEWEK KONTAKTOWYCH. JEŚLI CHODZI O CENY TO WEDŁUG MNIE NAJLEPRZE W RADOMIU. POLECAM
      • graszka893 Re: Vision Center Salon Optyczny 27.04.15, 16:44
        Osobiście sprawdziłam i Nie Polecam
    • gwgelo Re: Radom - dobre i tanie okulary 14.04.15, 22:11
      BARDZO POLECAM NOWO OTWARTY SALON OPTYCZNY VISION CENTER W RADOMIU NA KRÓLOWEJ JADWIGI 21, LOK. VII. BARDZO PROFESJONALNE BADANIE WZROKU, NOWOCZESNE URZĄDZENIA, ŚWIETNA OBSŁUGA ORAZ POMOC W DOBORZE OPRAW ORAZ SZKIEŁ I SOCZEWEK KONTAKTOWYCH. JEŚLI CHODZI O CENY TO WEDŁUG MNIE NAJLEPSZE W RADOMIU. POLECAM
      • kaioppe Re: Radom - dobre i tanie okulary 16.04.15, 16:43
        A nie myślałeś o tym, żeby zamówić okulary w sieci?
        Cenowo wychodzi to o wiele lepiej.
        Zerknij chociażby tu: kodano.pl/santino1.html . Teraz jest promocja i drugą parę oprawek ma się za złotówkę. Jeśli ktoś ma problem z doborem oprawek, myślę, że to całkiem rozsądna opcja.
        • gwgelo Re: Radom - dobre i tanie okulary 16.04.15, 18:19
          Wydaje mi się że jednak wizyta z profesjonalnym salonie optycznym jest lepszym rozwiązaniem nawet jeśli jest trochę drożej. Można przymierzyc wiele opraw i razie reklamacji jest dużo szybciej. Promocje sieciówek i sklepów internetowych to zazwyczaj lipa i wciskają chińszczyzne
      • graszka893 Re: Radom - dobre i tanie okulary 17.04.15, 18:50
        co do Twojego wpisu i polecenia tego optyka co jest na moim osiedlu. Poszłam, sprawdziłam bo mam przepisane okulary i coooo moje wnioski. Ta pani która tam sprzedaje jest owszem sympatyczna ale raczej niekompetentna. Już pisze dlaczego. Mam bardzo szczupłą budzie i jest mi ciężko znaleźć okulary w dobrym rozmiarze a ta sprzedawczyni za wszelką cenę chciała wcisnąć mi ZA DUŻE i Drogie oprawki i pewnie bym je kupiła ba ma dar "wciskania" ale zrobiłam sobie zdjęcia aparatem i jak zobaczyła to moja koleżanka to wybuchnęła śmiechem. Pytałam w innych optykach czy taki fason i rozmiar jest ok to powiedzieli, że są zdecydowanie Za Wielkie. Sory ale ja NIE POLECAM tego Optyka na Królowej Jadwigi, zresztą sami sobie robią antyreklamę
        • skarabeusz1965 Re: Radom - dobre i tanie okulary 30.04.15, 12:38
          Korzystałem z usług tego salonu , miła obsługa , dobre ceny w porównaniu do innych salonów i sieciówek.Osobiście jestem zadowolony, a co do wpisu powyżej powiem tak , jeszcze nikt sie nie narodził co by każdemu pogodził oprawa albo mi się podoba lub nie to jest tylko moja i wyłącznie moja decyzja, osoba która sprzedaje może doradzić efekt końcowy należy do mnie, a robienie zdjęć i bieganie po innych salonach zakrawa na śmiech. Kup okulary i oprawy w salonie nr1 i poproś o fachową opinie w konkurencji, rękę dam obciąć że opinia będzie negatywna, na koniec stare Polskie przysłowie każdy kij ma dwa końce,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Pozdrawiam Panią graszka893 na szczęście jest duża konkurencja w Radomiu nie będzie chodziła Pani bez okularów a tak na marginesie ciekawe jak wyglądają te ulubione nowo zakupione super dopasowane do Pani szczupłej buzi okulary, myslę ze zrobiła Pani dobry i przemyślany zakup z pomocą koleżanki i innych zakładów optycznych w Radomiu
        • kamisia91 Re: Radom - dobre i tanie okulary 13.01.17, 20:21
          Bo na Michałowie to się chodzi do Optyk Sobolewscy przy targu :) do wyboru do kolory, szukałam pół roku okularów a tam w godzinę wszystko załatwiłam i okulary były gotowe. Polecam
    • wlodek479 Re: Radom- optyk Grabowscy bardzo miłe Zaskoczenie 07.05.15, 16:47
      Słuchajcie niedawno tzn jakieś pół roku temu robiłem okulary słoneczne z wadą no i w majówkę miałem słabą przygodę i złamałem okulary. Poszedłem do Grabowskich czy może da radę coś zamówić podobnego a babeczka powiedzila że załatwią mi front i nie będę płacił - szczerze szok bo to moja wina i byłem pewien że będę musiał robić nowe. Rzadko zdarza się takie podejście więc szczerze NAPRAWDĘ POLECAM smile ja chodzę na Grzecznarowskiego
      • pelcia12 Re: Radom- optyk Grabowscy bardzo miłe Zaskoczeni 13.05.15, 17:26
        nnn
    • wlodek479 SUPER Badanie Wzroku - polecam Grabowskich :) 07.07.15, 12:41
      tak jak wyżej SUPER Profesjonalne BADANIE WZROKU i świetny optyk :) przez rok chodziłem z dzieckiem i ze sobą do lekarza w Radomiu nazwisko S...... ale nigdy więcej. Pan Grabowski jest bardzo dobrym specjalistą POLECAM :)
    • darus210306 Re: Radom - dobre i tanie okulary 30.12.15, 21:13
      Przystępne ceny mają na Traugutta koło dworca Optyk Plaskocinski. Bardzo miła obsługa, chodzeniem od lat i nigdy się niebzawodlam polecam serdecznie Można też zrobić kompleksowe badanie wzroku-
    • zara666 polecam Pana Grabowskiego - solidne podejśćie 14.03.16, 17:16
      muszę przyznać ze trafiłam do Pana Grabowskiego przez mojego kolegę - mam trochę skomplikowana wadę wzroku -ASTygmatyzm - i zawsze mam z nim problem. Pan GRABOWSKI poświecił mi mega duzo czasu bo musial mi troche popoprawic w okularach ktore robiłam u innego optyka i Zle w nich widziałam , zdaje sobie ze jestem trudna pacjentka ale musiał miec duuuzo cierpliwoSCi. Jestem BARDZO ZADOWOLONA - szczerze POLECAM ;)
    • kamisia91 Re: Radom - dobre i tanie okulary 13.01.17, 20:26
      Optyk Sobolewscy na Michałowie Przy Targu, na pewno tam znajdziesz. Ja za swoje do komputera zapłaciłam 92zł tylko realizowałam jeszcze refundacje z nfz i nie były najtańsze.
      • trzezwo123 Re: Radom - dobre i tanie okulary 18.01.17, 12:54
        Wchodzę na te tematy związany z okularami i wszędzie gdzie wejdę Widzę tylko jedno nazwisko aż mi się rzygać chce od pana G..... w Radomiu jest prawie 50 optyków przy czym połowa albo i więcej to optycy z wieloletnią tradycją z bardzo dużym doświadczeniem natomiast pan G..... wziął się znikąd i nagle w 4 (+,-) lata bo tyle szacuje że już istnieje na tym rynku jest och i ach a przede wszystkim w internecie jak dla mnie to to wygląda jedna wielka reklama i napędzanie ludzi Nie dajcie się zwieść optyk Jak optyk
        Ja robiłem sobie okulary u osób którzy mają o wiele większą tradycje i doświadczenie niż pan G.....o
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka