Dodaj do ulubionych

liczba mieszkańców

17.02.02, 21:13
jaka jest właściwie liczba mieszkańców Radomia ?
Obserwuj wątek
    • Gość: JacK 248674 IP: *.radom.pl 17.02.02, 21:25
      • Gość: jdk Re: 248674 IP: 194.228.100.* 18.02.02, 10:39
        Skad te dane? Wydaje mi sie, ze jest blizej 235 tysiecy...
        • Gość: Yahagi Re: 248674 IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 11:20
          Population:
          2000: 231,341

Takie są moje dane...
        • Gość: Kubuś Re: 248674 IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 19:59
          Mnie się wydaje, że Radom będzie podchodził do 300 tys. mieszkańców. Chociaż
          patrząc na sytuację, jaka jest u nas, to wiele osób mogło uciec z naszego
          kochanego miasta.
          • Gość: Yahagi 231 341 IP: *.kielce.tpsa.pl 18.02.02, 21:19
            www.polishcities.pl/polski/dane/radom7.htm
            ....

Przy całym szacunku dla Radomia.
        • Gość: Kaboom Re: 248674 IP: *.radom.pl 18.02.02, 23:44
          Gość portalu: jdk napisał(a):

> Skad te dane? Wydaje mi sie, ze jest blizej 235 tysiecy...

Popraw mnie jesli sie myle, co Ty robisz w Czechach teraz? :)
          Smakujesz browarki? :)
          • Gość: jdk Do Kabooma IP: 194.228.100.* 21.02.02, 12:17
            Gość portalu: Kaboom napisał(a):

> Popraw mnie jesli sie myle, co Ty robisz w Czechach teraz? :)
            > Smakujesz browarki? :)

Skad wiesz? :)))

Sprawdziles po numerze IP? :)
    • Gość: mmm Re: liczba mieszkańców IP: 217.17.41.* 18.02.02, 21:44
      Yahagi! Skąd birze się Twoje zainteresowanie naszym miastem? Wielokrotnie
      deklarowałeś się jako przyjaciel Radomia .A jednocześnie bardzo denerwuje Cię
      jeśli ktoś być może przez pomyłkę zawyżył ilość mieszkańców naszego miasta.Ja
      też Ci "szczerze" życzę że gdy już będziecie w Małopolsce to aby Twoje
      Kielce były większe od Krakowa.Uchowaj nas Boże od takich przyjaciół.
      • Gość: Yahagi Re: liczba mieszkańców IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 22:42
        Gość portalu: mmm napisał(a):

> Yahagi! Skąd birze się Twoje zainteresowanie naszym miastem? Wielokrotnie
        > deklarowałeś się jako przyjaciel Radomia .A jednocześnie bardzo denerwuje Cię
        > jeśli ktoś być może przez pomyłkę zawyżył ilość mieszkańców naszego miasta.Ja

.....jeja !!! Człowieku...!!! Skąd tyle nienawiści w Tobie ? Po prostu chciałem
        podać rzetelną cyfre; gdybym miał dane z 2001 to też bym podał.. to źle ???
        Myślisz ze nie jestem świadom, że Kielce sa o 21 tyś mniejsze ? O co Ci chodzi ?
        Na prawdę Cię nie rozumiem.... Uważasz, że nie powinienem tej cyfry podać ?
        Obraziłem Cię nią ? Przepraszam więc... nie wiedziałem, że to będzie takie
        bolesne...

A Radom naprawdę szanuję, ... ze względu na kilku forumowiczów również, ale jakoś
        z Tobą - nie mogę się dogadać, mimo że raczej nic złego Ci nie zrobiłem.

Naprawdę chyba nie dorosłem, żeby zrozumieć Twoją postawę; jeżeli ktoś ma w
        adresie 'Kielce' no to już musi chcieć wszystkiego najgorszego dla Radomia ?
        Pomóz mi to jakoś zrozumieć, bo przez Twój pryzmat mieszkańcy Kielc postrzegać
        będą całe Twoje miasto (a tego bym nie chciał - chociaż pewnie w to nie
        wierzysz...)
    • Gość: mmm Re: liczba mieszkańców IP: 217.17.41.* 18.02.02, 22:13
      Yahagi!Mimo wszystko w Radomiu brakuje kogos takiego jak Ty.U nas nie ma takich
      patriotów regionalnych.Ale nie licz na to że Radom z własnej woli będzie chciał
      być wasalem Kielc. Jaką mielibyśmy z tego korzyść. Z czym by było nam lepiej
      niż z Warszawą.Nawet gdy W-wa nam coś zabierze to niech tam.Wszak to stolica
      mojej ojczyzny.Niech się rozwija i pięknieje.Rozumię Kielce wszak coraz
      częsciej się mówi że w UE małe regiony nie mają szans.Mimo że nie podzielam
      Twoich poglądów zazdroszczę Kielcom takiego kogoś jak TY.
    • Gość: Kibic Re: liczba mieszkańców IP: *.244.224.208.Dial1.Washington1.Level3.net 19.02.02, 17:01
      Panswto o co sie klocicie? Prosze przeczytac watek "Wybory Samorzadowe"
      w ktorym zglosilem moja kandydature na Prezydenta miasta Radomia. T
      To nie wazne ile Radom ma mieszkancow i sympatykow, wazana jest ich jakosc.
      Nie biadolic, ze Radomianie uciekaja z Radomia, gdy ja bede prezydentem
      beda wracac, to jest jeden z puntow mojej kampanii wyborczej. Posiadam wizje
      i koncepcje na zrobienie Radomia najlepszego miasta w Polsce.
    • Gość: max Re: liczba mieszkańców IP: 212.244.106.* 21.02.02, 12:19
      ok 250 tys
      • Gość: jdk Re: liczba mieszkańców IP: 194.228.100.* 21.02.02, 12:23
        No tak, z zaokragleniem do pelnej 50 tys.

A tak przy okazji: ktos juz podal dokladna liczbe...
    • Gość: Marcin Re: liczba mieszkańców IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 15:34
      Mam propozycję abyśmy zaczekali z rozmową o ilości mieszkańców Miasta Radomia
      do czasu uzyskania danych z Powszechnego Spisu Ludności, który odbędzie się na
      przełomie maja i czerwca br. bo w ten sposób znowu tworzymy demagogię!
      • Gość: GammaRay Re: liczba mieszkańców IP: *.chemia.pk.edu.pl 22.02.02, 12:22
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Mam propozycję abyśmy zaczekali z rozmową o ilości mieszkańców Miasta Radomia
        > do czasu uzyskania danych z Powszechnego Spisu Ludności, który odbędzie się na
        > przełomie maja i czerwca br. bo w ten sposób znowu tworzymy demagogię!

Tym bardziej, ze z oczywistych powodow liczba mieszkancow naszego miasta zmienia sie niemal
        codziennie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka