Gość: Marek IP: *.53.udn.pl 02.03.04, 23:09 1.Jest ładnym miastem, choć zaniedbanym. 2.Tu się urodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radomianka Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.vs.shawcable.net 03.03.04, 05:14 Ja tez Radom kocham, bo juz tam nie mieszkam. A tak poza tym, tez urodzilam sie w Radomiu i zawsze bede miala do naszego kochanego miasteczka wielki sentyment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viceversa Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.25.udn.pl 03.03.04, 09:40 nie znam bardziej przyjaznego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
tempus_fugit Re: KOCHAM RADOM bo ... 03.03.04, 09:47 Uważam, że ma duży potencjał, króry mądrze wykorzystany może uczynić z naszego miasta przyjazne miejsce do rozwoju przedsiębiorczości i życia. I choć mogłem osiąść w 100-licy, świadomie wybrałem Radom. I wiecie co... wcale nie żałuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallutka Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: 80.249.4.* 03.03.04, 15:07 Nasze miasto jest bardzo specyficzne. Nie brakuje w nim chamstwa, plugastwa i innych, raczej negatywnych rzeczy, ale mimo wszystko bardzo lubie tu mieszkać. Jestem tu teraz ze swiadomego wyboru. Mieszkałam i pracowałam chwilę w W-wie, ale to nie było to... Radom jest miastem z duszą. Lubię radomian (oczywiscie tych, którzy uważają, ze dres służy jedynie do uprawiania sportów) za spontanicznosc i szczerosć. Szkoda, ze władze nie dostrzegają potencjału drzemiącego w tym mieście i ludziach..... Bardzo szkoda, bo z tego powodu wielu fantastycznych ludzi musiało stad wyjechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyczak Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.udn.pl 03.03.04, 15:48 Kocham Radom bo...? Przecież kocha się za darmo :-) Po prostu to Radom :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margeritka Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.53.udn.pl 03.03.04, 18:28 Bo spotkałam tu ludzi z bardzo dużym poczuciem humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezar Re: NIE KOCHAM RADOMIA mimo, że..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.03.04, 22:47 1. tu się urodziłem i mieszkam ładnych parę lat 2. mam tu przyjaciół i znajomych ponieważ 1. jest "dresiarski" 2. jest miastem bez perspektyw 3. każda kolejna ekipa rządząca nie myśli kategoriami interesu społecznego 4. mieszkańcy też chyba nie myślą przy kolejnych wyborach czego efektem pkt 3 5. ludzie z zawiścią patrzą na innych czego częsty dowód jest na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babinicz Re: NIE KOCHAM RADOMIA mimo, że..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.03.04, 23:15 Masz dużo racji. Młodzi ludzie w Radomiu nie mają rzeczywiscie większych perspektyw i nie pomogą tu hurra optymizmy. Jakie mogą być perspektywy kiedy prawie wszystkie zakłady przemysłowe padły, a największym pracodawcą jest budżetówka. Jakie tam są pensje wszyscy wiemy. Cokolwiek mogłoby podnieść poziom życia mieszkańców, to zaraz upada, tak jak plany dot. lotniska czy też modernizacji linii kolejowej do Warszawy. Nawet budowa sądu stoi pod znakiem zapytania. Brak pracy, a zwłaszcza brak perspektyw stwarza idealne warunki do wzrostu i rozwoju szeroko rozumianego "dresiarstwa". Na to nakłada się słabość policji, wyjątkowa nieudolność straży miejskiej, a przede wszystkim brak realnych, merytorycznie dopracowanych programów walki z wszelką patologią ze strony włodarzy miasta. Efektem jest brak poczucia bezpieczeństwa. Widoczne na codzień tarcia i przepychanki w organach samorządowych mające niewiele wspólnego z szeroko pojętym interesem społecznym, a raczej będące wynikiem walk frakcyjnych w imię partykularnych interesów są w stanie zniechęcić nawet największych optymistów. Zwłaszcza, że sytuacja ta powtarza się po każdych kolejnych wyborach. Dlatego potrafię zrozumieć Twoje rozgoryczenie ( bo tak odbieram Twoją wypowiedź). Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis gogo Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.radom.pilicka.pl 04.03.04, 23:27 tu sie urodzilem takie mam pochodzenie tu sie wychowalem odebralem wyksztalcenie kocham to miasto i tego nie zmienie tozem jebnal fristajl prosto z pikawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Betty Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.03.04, 23:32 Ty człowieku masz jakieś wykształcenie, nie mówiąc o wychowaniu ?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis gogo Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.radom.pilicka.pl 04.03.04, 23:40 wyksztalcenie zgubilem a z wychowania mnie skroili w siodemce jakzem z michalowa na poludnie smigal na balet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogog Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 05.03.04, 00:46 Drogi misiu utnij sobie łep.Po co ci dwie dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokalny patriota Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.03.04, 22:05 1) jest cenionym w kraju przykładem prowincjonalnego grajdoła 2) ma wspaniałe uczelnie o najwyższym europejskim poziomie 3) posiada znakomite perspektywy rozwoju gospodarczego 4) władze dbają o rozwój kulturalny mieszkańców 5) żyją tu wyjątkowo mili, przyjaźnie nastawieni wobec bliźnich ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.udn.pl 06.03.04, 22:43 Mis gogo Ty i wykształcenie? Ha,ha,ha. Każdy kto czyta twoje wulgaryzmy i jakiś bełkot od razu zorientuje się. Mis gogo skończył tylko cztery klasy szkoły podstawowej. I to jeszcze z litości pedagogów i woźnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HujWielkiJakSzelki Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.spunge.org 05.03.04, 22:31 bo jest zajebisty po prostu. a tak wogle to go nie kocham, bo wole kochac kobiety a miasta zostawic w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.udn.pl 06.03.04, 16:23 czy ktoś ma piecze nad tym forum? ten u góry powinien stąd zniknąć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.03.04, 22:21 Masz rację. Trzeba czyścić forum z chamstwa i prostactwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis gogo Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.radom.pilicka.pl 06.03.04, 22:57 to niewiele postow zostanie ewuniu p.s. ssij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: KOCHAM JOLKĘ, bo... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.03.04, 17:24 jest piękna, inteligentna, ma poukładane w głowie i chce wyjechać z Radomia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F-16 Re: KOCHAM JOLKĘ, bo... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.03.04, 12:14 A ma może siostrę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: KOCHAM JOLKĘ, bo... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.03.04, 21:40 a co? chciałbyś zostać moim szwagrem? Odpowiedz Link Zgłoś
muzyk2 Re: KOCHAM RADOM bo ... 16.03.04, 13:17 Podpisał się swoim nazwiskiem i charakterem. Odpowiedz Link Zgłoś
muzyk2 Re: KOCHAM RADOM bo ... 16.03.04, 13:21 To było do tego wuja z szelkami, ale teraz odpowiadając na list nie wiemy gdzie ta odpowiedź nagle wskoczy. Bałaganiarstwo panie admin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka.h2 Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.udn.pl 09.03.04, 16:51 To tu w ciągu trzech lat ukradli mi dwa samochody i radio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.internet.radom.pl 13.03.04, 16:39 Bo takiego dziadostwa i chamstwa nie ma w żadnym innym mieście w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.udn.pl 14.03.04, 20:41 W ostatnim poście chyba się pomyliłem.Radom to ukochane przeze mnie miasto.Zyczę NAM wszystkim tylko odrobinę więcej kultury.Kultura przecież nic nie kosztuje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.04, 07:32 Podobają mi się wypowiedzi na forum bo dużo mówią o ludziach którzy piszą te odpowiedzi. Radom podoba mi się bo jest 13 miastem co do ilości ludności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przesądny Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.04, 22:41 To chyba przez tę 13 jest taki pechowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radomiak Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.qc.sympatico.ca 20.03.04, 01:57 Radom mial i ma cos w sobie za co go kochamy,mieszkam za oceanem ,lecz tam sie urodzilem i na starsze lata wroce, nigdzie tylko do Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PITAGOR Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.internet.radom.pl 20.03.04, 07:57 ... wszędze jest blisko. W każdy punkt miast jestem w stanie dotrzeć rowerem w ciągu 15-20 min. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: KOCHAM RADOM bo ... 20.03.04, 09:44 Radom jest tylko jeden. Nasz. I nic tego nie zmieni. To najwspanialsze miasto na ziemi :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perkoz Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.04.04, 22:52 znowu mamy bagno z jakimś bagnem (tym razem na Gołębiowie). Coś się dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś