Dodaj do ulubionych

KOCHAM RADOM bo ...

IP: *.53.udn.pl 02.03.04, 23:09
1.Jest ładnym miastem, choć zaniedbanym.
2.Tu się urodziłem.
Obserwuj wątek
    • Gość: radomianka Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.vs.shawcable.net 03.03.04, 05:14
      Ja tez Radom kocham, bo juz tam nie mieszkam. A tak poza tym, tez urodzilam
      sie w Radomiu i zawsze bede miala do naszego kochanego miasteczka wielki
      sentyment.
      • Gość: viceversa Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.25.udn.pl 03.03.04, 09:40
        nie znam bardziej przyjaznego miasta
    • tempus_fugit Re: KOCHAM RADOM bo ... 03.03.04, 09:47
      Uważam, że ma duży potencjał, króry mądrze wykorzystany może uczynić z naszego
      miasta przyjazne miejsce do rozwoju przedsiębiorczości i życia. I choć mogłem
      osiąść w 100-licy, świadomie wybrałem Radom. I wiecie co... wcale nie żałuję.
    • Gość: mallutka Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: 80.249.4.* 03.03.04, 15:07
      Nasze miasto jest bardzo specyficzne. Nie brakuje w nim chamstwa, plugastwa i
      innych, raczej negatywnych rzeczy, ale mimo wszystko bardzo lubie tu mieszkać.
      Jestem tu teraz ze swiadomego wyboru. Mieszkałam i pracowałam chwilę w W-wie,
      ale to nie było to... Radom jest miastem z duszą. Lubię radomian (oczywiscie
      tych, którzy uważają, ze dres służy jedynie do uprawiania sportów) za
      spontanicznosc i szczerosć. Szkoda, ze władze nie dostrzegają potencjału
      drzemiącego w tym mieście i ludziach..... Bardzo szkoda, bo z tego powodu wielu
      fantastycznych ludzi musiało stad wyjechac
      • Gość: Patyczak Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.udn.pl 03.03.04, 15:48
        Kocham Radom bo...? Przecież kocha się za darmo :-) Po prostu to Radom :)
        • Gość: Margeritka Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.53.udn.pl 03.03.04, 18:28
          Bo spotkałam tu ludzi z bardzo dużym poczuciem humoru.
          • Gość: Cezar Re: NIE KOCHAM RADOMIA mimo, że..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.03.04, 22:47
            1. tu się urodziłem i mieszkam ładnych parę lat
            2. mam tu przyjaciół i znajomych

ponieważ

1. jest "dresiarski"
            2. jest miastem bez perspektyw
            3. każda kolejna ekipa rządząca nie myśli kategoriami interesu społecznego
            4. mieszkańcy też chyba nie myślą przy kolejnych wyborach czego efektem pkt 3
            5. ludzie z zawiścią patrzą na innych czego częsty dowód jest na tym forum
            • Gość: Babinicz Re: NIE KOCHAM RADOMIA mimo, że..... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.03.04, 23:15
              Masz dużo racji. Młodzi ludzie w Radomiu nie mają rzeczywiscie większych
              perspektyw i nie pomogą tu hurra optymizmy. Jakie mogą być perspektywy kiedy
              prawie wszystkie zakłady przemysłowe padły, a największym pracodawcą jest
              budżetówka. Jakie tam są pensje wszyscy wiemy.
              Cokolwiek mogłoby podnieść poziom życia mieszkańców, to zaraz upada, tak jak
              plany dot. lotniska czy też modernizacji linii kolejowej do Warszawy. Nawet
              budowa sądu stoi pod znakiem zapytania.
              Brak pracy, a zwłaszcza brak perspektyw stwarza idealne warunki do wzrostu i
              rozwoju szeroko rozumianego "dresiarstwa". Na to nakłada się słabość policji,
              wyjątkowa nieudolność straży miejskiej, a przede wszystkim brak realnych,
              merytorycznie dopracowanych programów walki z wszelką patologią ze strony
              włodarzy miasta. Efektem jest brak poczucia bezpieczeństwa.
              Widoczne na codzień tarcia i przepychanki w organach samorządowych mające
              niewiele wspólnego z szeroko pojętym interesem społecznym, a raczej będące
              wynikiem walk frakcyjnych w imię partykularnych interesów są w stanie
              zniechęcić nawet największych optymistów. Zwłaszcza, że sytuacja ta powtarza
              się po każdych kolejnych wyborach.
              Dlatego potrafię zrozumieć Twoje rozgoryczenie ( bo tak odbieram Twoją
              wypowiedź). Pozdr.
    • Gość: mis gogo Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.radom.pilicka.pl 04.03.04, 23:27
      tu sie urodzilem takie mam pochodzenie tu sie wychowalem odebralem
      wyksztalcenie kocham to miasto i tego nie zmienie

tozem jebnal fristajl prosto z pikawy
      • Gość: Betty Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.03.04, 23:32
        Ty człowieku masz jakieś wykształcenie, nie mówiąc o wychowaniu ?!?
        • Gość: mis gogo Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.radom.pilicka.pl 04.03.04, 23:40
          wyksztalcenie zgubilem a z wychowania mnie skroili w siodemce jakzem z
          michalowa na poludnie smigal na balet
          • Gość: ogog Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 05.03.04, 00:46
            Drogi misiu utnij sobie łep.Po co ci dwie dupy.
            • Gość: lokalny patriota Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.03.04, 22:05
              1) jest cenionym w kraju przykładem prowincjonalnego grajdoła
              2) ma wspaniałe uczelnie o najwyższym europejskim poziomie
              3) posiada znakomite perspektywy rozwoju gospodarczego
              4) władze dbają o rozwój kulturalny mieszkańców
              5) żyją tu wyjątkowo mili, przyjaźnie nastawieni wobec bliźnich ludzie
          • Gość: faja Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.udn.pl 06.03.04, 22:43
            Mis gogo Ty i wykształcenie? Ha,ha,ha. Każdy kto czyta twoje wulgaryzmy i
            jakiś bełkot od razu zorientuje się. Mis gogo skończył tylko cztery klasy
            szkoły podstawowej. I to jeszcze z litości pedagogów i woźnego.
    • Gość: HujWielkiJakSzelki Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.spunge.org 05.03.04, 22:31
      bo jest zajebisty po prostu. a tak wogle to go nie kocham, bo wole kochac kobiety a miasta zostawic w spokoju.
      • Gość: ja Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.udn.pl 06.03.04, 16:23
        czy ktoś ma piecze nad tym forum? ten u góry powinien stąd zniknąć
        • Gość: Ewa Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.03.04, 22:21
          Masz rację. Trzeba czyścić forum z chamstwa i prostactwa
          • Gość: mis gogo Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.radom.pilicka.pl 06.03.04, 22:57
            to niewiele postow zostanie ewuniu

p.s. ssij
            • Gość: Heniek Re: KOCHAM JOLKĘ, bo... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.03.04, 17:24
              jest piękna, inteligentna, ma poukładane w głowie i chce wyjechać z Radomia
              • Gość: F-16 Re: KOCHAM JOLKĘ, bo... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.03.04, 12:14
                A ma może siostrę ?
                • Gość: Heniek Re: KOCHAM JOLKĘ, bo... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.03.04, 21:40
                  a co? chciałbyś zostać moim szwagrem?
        • muzyk2 Re: KOCHAM RADOM bo ... 16.03.04, 13:17
          Podpisał się swoim nazwiskiem i charakterem.
          • muzyk2 Re: KOCHAM RADOM bo ... 16.03.04, 13:21
            To było do tego wuja z szelkami, ale teraz odpowiadając na list nie wiemy gdzie
            ta odpowiedź nagle wskoczy. Bałaganiarstwo panie admin.
    • Gość: anka.h2 Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.udn.pl 09.03.04, 16:51
      To tu w ciągu trzech lat ukradli mi dwa samochody i radio
    • Gość: Jarek Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.internet.radom.pl 13.03.04, 16:39
      Bo takiego dziadostwa i chamstwa nie ma w żadnym innym mieście w Polsce.
    • Gość: Jarek Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.udn.pl 14.03.04, 20:41
      W ostatnim poście chyba się pomyliłem.Radom to ukochane przeze mnie
      miasto.Zyczę NAM wszystkim tylko odrobinę więcej kultury.Kultura przecież nic
      nie kosztuje!!!!!
      • Gość: mila Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.03.04, 07:32
        Podobają mi się wypowiedzi na forum bo dużo mówią o ludziach którzy piszą te
        odpowiedzi.
        Radom podoba mi się bo jest 13 miastem co do ilości ludności.
        • Gość: przesądny Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.03.04, 22:41
          To chyba przez tę 13 jest taki pechowy
          • Gość: Radomiak Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.qc.sympatico.ca 20.03.04, 01:57
            Radom mial i ma cos w sobie za co go kochamy,mieszkam za oceanem ,lecz tam sie
            urodzilem i na starsze lata wroce, nigdzie tylko do Radomia.
            • Gość: PITAGOR Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.internet.radom.pl 20.03.04, 07:57
              ... wszędze jest blisko. W każdy punkt miast jestem w stanie dotrzeć rowerem w
              ciągu 15-20 min. :-)
              • isoxazolidine Re: KOCHAM RADOM bo ... 20.03.04, 09:44
                Radom jest tylko jeden. Nasz.
                I nic tego nie zmieni.

To najwspanialsze miasto na ziemi :))

pozdrawiam
                • Gość: perkoz Re: KOCHAM RADOM bo ... IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.04.04, 22:52
                  znowu mamy bagno z jakimś bagnem (tym razem na Gołębiowie). Coś się dzieje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka