Gość: aga IP: 193.189.77.* 20.05.10, 12:14 Poszukuje dobrego DJ do poprowadzenia przyjęcia weselnego takiego który zabawi gości?ktoś zna dobrego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antyDJ Re: DJ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 16:41 Byłem na weselu kilka razy, na których byli różni DJe zamiast zespołu. Total porażka!!!!!!! Teraz jak słyszę że ma być ponownie Pan do wrzucania muzyki udającego, że w przerwach bawi gości na akordeonie, to proponuje młodym aby się dobrze zastanowili bo goście nie chcąc robić młodym przykrości będą dusić w sobie żal swoich oczekiwań. Lepiej jest, za te same pieniądze poszukać jednego konkretnego muzyka a z tego co wiem DJ bierze dość spore pieniądze z nietrafioną gatkę i udawanie że jest się Marcinem Wyrostkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: DJ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 17:48 to w takim razie poprosze o jakieś propozycje dj bierze różnie jeden 2300 drugi 1500 my mamy małe przyjęcie i chcemy kogos kto fajnie poprowadzi przyjęcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyDJ Re: DJ na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.10, 21:19 Internet to wspaniałe narzędzie wpisz w google np.-zawodowiec, -one man band, -zawodowiec akordeonista Radom-. Pomysłów mnóstwo to od Ciebie zależy kogo chcesz znaleźć i jak bardzo Ci natym zależy, a nie -dajcie mi namiary. To forum jest skalane dezinformacją, przejżyj na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamek Re: DJ na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 10:13 Proponuje Styles&Rythms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: DJ na wesele IP: 109.243.11.* 21.05.10, 20:39 oki znalazłam sobie już kontakt i strone internetową? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Re: DJ na wesele IP: *.radom.vectranet.pl 23.05.10, 12:54 Jeśli temat jest aktualny proszę się odezwać. exclusive80@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś