wlogra2 25.05.10, 15:25 No nie!!!! Nic Bronisław Ciamciaramcia nie palnął na spotkaniu? Może coś u studentów walnie. Zawiodłem się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bo-rg Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni 25.05.10, 18:00 nihil novi jakiś polityk nie jechał już kiedyś tą samą "trasą", czy ja mam tylko deja view? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna_PIS Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni IP: *.algo.radman.pl 25.05.10, 18:47 Uprzejmie proszę o zachowaniu kultury w postach....piszemy przecież o przyszłym Prezydencie Wszystkich Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palikmiot Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni IP: 195.136.249.* 26.05.10, 07:01 Kpisz ?. Ya plastelina, przyboczny Tuska ma być prezydentem? Chyba tylko według sondaży. Odpowiedz Link Zgłoś
jbpmk Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni 25.05.10, 19:45 I Panią Krysię poznał... A Palikota prawie nie poznał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni IP: *.radom.vectranet.pl 25.05.10, 19:55 ten to chce pojednania - jak kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 222 Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.10, 20:06 Odwiedził JEDYNY stary zakład, jaki uchował się w Radomiu. Zajefajnie. Jak go wybiorą to i to sprzeda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: end Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni IP: *.xdsl.centertel.pl 25.05.10, 20:29 Skoro PO rozwaliło stocznie, Cegielskiego i wiele innych to dlaczego nie Fabrykę Broni,ma motyw, przestał polować. Program antypowodziowy został wrzucony do kosza tylko dlatego że autorem był PiS. Dawniej pomagało się robotnikom,teraz można wysyłać ich na bezrobocie, to wspólczesny liberalizm w wykonaniu PO. Dosyć oszustw i mataczenia w wykonaniu PO. Odpowiedz Link Zgłoś
max-kom Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni 25.05.10, 21:12 a co z wyrobnikami, którzy pracują w mniejszych firmach ? Może strajk pracowników różnych ? W małych firmach nie ma zwiazków zawodowych - jesteś ty i pracodawca ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczytaj ci mamo Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 23:17 > Program antypowodziowy został wrzucony do kosza tylko dlatego że autorem był PiS< Poczytaj wolną chwilą: wyborcza.pl/1,75248,7935085,Powodziowa_maczuga_PiS.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni IP: *.radom.vectranet.pl 25.05.10, 20:10 mogl poznac p. Krysie - ja pewnie tez bym Ja poznala - byla nauczycielka matematyki w Z.Sz. Budowlanych na ul Kosciuszki , a potem w wolnej Polsce dyrektorem " solidarnosciowym" - jedna z najuczciwszych i sprawiedliwych pedagogow. Pani Krystyna Dzierzanowska - sasiadka panow Rejczakow. Nie widzialam Jej z 15 lat , a jednak pamietam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAC Państwo hrabiostwo przybyło do Radomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 20:20 Państwo hrabiostwo przybyło do Radomia i co? I nic. Trochę picowania, trochę wspominania. Jak to kiedyś polowało i jak się w Radomiu zakłady rozwalało. Prawica wydoiła co się dało, a teraz udaje troskę o robotników. Ale to tak zawsze w Polsce z hrabiostwem bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni IP: *.radom.vectranet.pl 25.05.10, 20:26 popatrzył, pocieszył coś obiecał ,wypił kawę i pojechał a co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z moniuszki niedouczony dziennikarz IP: *.183.237.42.dsl.dynamic.eranet.pl 25.05.10, 20:43 ale niedouczony dziennikarzyna to pisał, w kamienicy przy moniuszki 12 pan kandydat bronek czuł sie nie do rozpoznania, bronek chyba taki zam niedouczony.... przeciez w tej kamienicy mieszkał szef nszz slodarnosc i ta kamienica była inwigilowana 24 na dobe, ....ale bronek był nie do rozpoznania ojjj durne wy durne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi(r)co Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni IP: *.radom.vectranet.pl 25.05.10, 22:52 Tragedia. Gajowy z odłożoną pukawką może zostać Prezydentem. Jeśli odłożył strzelbę to po kiego grzyba przyjechał do fabryki broni ? Pewnie żeby ją zamknąć. I do tego jeszcze rżnie kombatanta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazownik Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.10, 23:14 No, nieszczęście, zaraza, szarańcza i wszystkie plagi egipskie spadły na Radom, bo przyjechał do niego p.o. prezydenta i marszałek Sejmu. Nawet jak poszedł złożyć kwiaty pod pomnikiem Czerwca 1976, to przyjechali gazownicy, bo podobno akurat pod pomnikiem zaczął się gaz ulatniać. Jak się okazało takie doniesienie dostali od... Straży Miejskiej. Cherubinek komendant puszcza gazy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marszałek Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.10, 06:10 gazetapolska.pl/artykuly/kategoria/54/3003/przez-imaginacje-po-koronacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marszałek Re: Bronisław Komorowski odwiedził Fabrykę Broni IP: *.xdsl.centertel.pl 26.05.10, 06:13 To jest jeszcze lepsze gazetapolska.pl/artykuly/kategoria/54/2802 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasztelan wpadka ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 12:55 Czytamy "kandydat na Prezydenta itp...." a na plakacie jest napisane ,że odwiedzi(ł) nas Marszałek Sejmu a nie kandydat PO czyli kasa na plakat poszła z kancelarii Marszałka a reszta jako kandydat PO ? Czegoś tutaj nie mogę zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś