ewpo11 24.06.10, 16:19 Drogie dziewczyny gdzie w Radomiu można kupić ładne sukienki na wesele, (lub w okolicach )Z góry dziękuję i czekam na jakieś adresiki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edek Re: Sukienka na wesele IP: *.radom.vectranet.pl 24.06.10, 16:48 Kup tylko z małym dekoltem bo ci pleban nie da ślubu jak będziesz miała za bardzo cytrynki na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Sukienka na wesele IP: *.radom.vectranet.pl 24.06.10, 17:40 jak chcesz ładną i tanio to mam do sprzedania firmy sposabella. Odpowiedz Link Zgłoś
igunia7 Re: Sukienka na wesele 24.06.10, 20:05 jeśli chodzi o suknie ślubne, to polecam salon mody ślubnej Veroonica (Urszula Mateja)na ul. Stańczyka(obok dawnych pawilonów).sama kupiłam i naprawdę polecam.obsługa bardzo miła, ceny przystępne, a wybór sukni też jest duży. w salonie Angel na Żeromskiego też można dostać piękne suknie, tylko że ceny są już trochę wyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Sukienka na wesele IP: *.ats.pl 24.06.10, 20:45 tylko ,że autorce wątku chyba nie chodzi o suknię ślubną .Jesli dobrze zrozumiałam ,bedzie gościem na weselu Odpowiedz Link Zgłoś
ewpo11 Re: Sukienka na wesele 24.06.10, 21:52 tak chodzi mi o sukienkę wieczorową na wesele będe gościem :) Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 24.06.10, 23:05 Ekhem! :) Przejdź się po sklepach z tkaninami. Czasem trafi się jakiś niepowtarzalny... Żałuj, że nie masz dostępu do materiałów hinduskich - są bajeczne, wcale niekoniecznie powyszywane cekinami itp. Kupujesz materiał, dajesz do szycia lub szyjesz sama (o ile wiesz, co z czym i dlaczego) i już masz niepowtarzalną kreację. Sama w ten sposób stwarzam swoje "dzieła". :) Po "odzieżówce" nie jestem, szyję hobbystycznie (sama się nauczyłam) oraz dlatego, że mam dosyć biegania po sklepach za jakimś wymarzonym ciuchem, a byle czego przecież na siebie nie włożę! :) Pzdr! :) Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 24.06.10, 23:26 Nie wiem jak to wygląda w Polsce, u siebie kupuję czasem przez internet, np: www.cheapfabrics.co.uk/thestore/product_info.php/cPath/94_996_1303/products_id/4802 Ten bardziej pasuje chyba szatynce/blondynce. Mam ostatnio słabość do satyny. :) Pokazałabym Ci kolor dla mnie, brunetki (turkusowy, wzorzysty), ale już wyprzedali z tej strony www. Jedyne ryzyko przy tak ładnych tkaninach - "przyćmisz" pannę młodą, a tego przecież żadna nie powinna robić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 24.06.10, 23:52 MONSOON produkuje niesamowite sukienki, tylko że, ponownie, to brytyjska marka... Że to MONSOON - czasem drogo, nawet ok. Ł150. Chleba ze smalcem nie jadłam po powrocie z Polski, z wesela kumpelki, ale wyglądałam jak trzeba, to fakt... ;) Odpowiedz Link Zgłoś