Dodaj do ulubionych

Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika!

03.07.10, 16:49
Do Rektor Kielskiej i do Kanclerza Maja
Szanowni Państwo czy Wy w ogóle macie kontrolę nad tym, co wyprawiają
niektórzy wykładowcy, a w szczególności pan Paśnik?
Czy widzieli Państwo jego test tzw. wielokrotnego wyboru?
Po egzaminie, który podzielony był na kilka grup, każda grupa wyniosła test do
skserowania. Nie po to, żeby mieć na przyszłość, ale po to, żeby test ten
spróbowali rozwiązać wykładowcy, z którymi mieliśmy ćwiczenia. Były 4 różne
testy, których nikt z wykładowców ćwiczeń nie mógł rozwiązać! I nie dlatego,
że były takie trudne, ale dlatego, że były wielokrotnego wyboru a niemalże
każda odpowiedź mogła być prawidłowa. W tym przedmiocie byłem obryty jak nigdy
dotąd a i tak dostałem tylko 3. Poprosiłem żeby pan Paśnik pokazał mi mój test
i wyjaśnił gdzie popełniłem błędy. Odpowiedział że nie ma na to czasu i jak
"dokładnie sprawdzi" to mogę dostać 2. nie chodzi już o to, że ocena ta
zaniżyła mi średnią, ale o zwykłą przyzwoitość. Wskazane by było, żeby
wykładowca omówił wszystkie złe odpowiedzi i wszystkie wyniki. Tego typu
analiza byłaby z pewnością lepszą nauką niż kucie, kucie i kucie, bo mniemam,
że pan Paśnik w ogóle tych testów nie sprawdzał. Z poważaniem Kujon ze średnią
4,78(przez pana Paśnika).
Obserwuj wątek
    • isoxazolidine Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! 03.07.10, 17:00
      powinieneś mieć zdaje się prawo do egzamiu komisyjnego, przed
      komisją, w której Pan Paśnik nie gra głównych skrzypiec.
    • sono_andrzej Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! 03.07.10, 17:49
      Hehehe powiało uniwerkowym klimatem na WSH i już zrobił się bunt.
      No cóż studencie WSH, to że płacisz za studia nie oznacza, że masz
      prawo do miłych, łatwych i przyjemnych egzaminów. Na uniwersytetach
      takie testy to norma i nikt nie użala się z tego powodu po forach.
      • Gość: Melech Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! IP: *.xdsl.centertel.pl 03.07.10, 19:12
        Koleś z PO nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Nie widzisz że student napisał iż
        testy były nie do rozwiązania? Próbowali rozwiązać go wykładowcy z ćwiczeń i też
        nic. Podejrzewam, że problem leży w sformułowaniu samego pytania. Skoro ktoś z
        PO daje do zrozumienia, że koleś z wynikiem bliskim 5 to słabizna, to jakim ty
        byłeś studentem, gdzie studiowałeś i jaką miałeś średnią?
        • Gość: :) Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! IP: *.radom.vectranet.pl 05.07.10, 15:51
          No żeby rozwiązywać testy wielokrotnego wyboru, trzeba trochę myśleć logicznie.
          Dla gawiedzi z WSH to może być przeszkoda nie do przeskoczenia.
          • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.07.10, 16:08
            A propos logiki :)

Odpowiedział że nie ma na to czasu i jak
            "dokładnie sprawdzi" to mogę dostać 2

Brzmi jak zastraszenie...
            Fakt faktem, sam się przyznał w tej wypowiedzi, że nie sprawdzał
            dokładnie. Czyli sam się skompromitował jako pedagog.
          • Gość: aaa Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! IP: *.radom.vectranet.pl 27.10.10, 18:46
            o nie zgodzę sie u Pasnika jest ciężko zdac ja też będę miała u niego test i już nam powiedział że pytania tak sformułuje że trudno je będzie zrozumiec , mogą byc dwuznaczne aby było trudniej przecież to nie normalne!!!
      • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 05.07.10, 16:28
        Nie skumałeś wypowiedzi studenta, sono. Oceniłeś go bardzo
        powierzchownie. Tylko nie pisz, którą uczelnię Ty kończyłeś (o ile),
        bo będzie anytreklama.
        Pocieszne jest jednak to, że przynajmniej nie wziąłeś studenta za
        motolotnika... :) lol!

Wracając do rzeczy: student wygląda na tego chętniejszego do
        nauki i, sądząc po jego wypowiedzi, zależy mu na tym, żeby iść do
        przodu z solidną wiedzą, a nie "po łebkach" - zakuć, zdać,
        zapomnieć.
        Może dzięki temu nie będzie potem na forum ukrywał się pod
        nickiem "sono_student" - by innych zbesztać, zwyzywać, zapomnieć. :)
      • Gość: student Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! IP: *.radom.vectranet.pl 06.07.10, 22:51
        Czym powiało? Uniwersyteckim klimatem? Chyba jakiś żart.
    • Gość: fuks Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 21:36
      Po co wypisujesz anonimowo na forum? Napiszcie oficjalnie do władz
      waszej szkoły. Chyba jesteście dorośli i nie musicie się bawić w
      anonimy.Sprawa jest poważna, a tu nie przedszkole. Gdzie wasza
      odwaga cywilna? Wstyd. Ładna postawa obywatelska przyszłych
      magistrów. Jak wam potem w pracy ktoś coś zrobi, też będziecie
      opisywać go na forum? Tak najłatwiej. I nich inni za was coś
      zmienią. Dajecie sobie znakomite świadectwo.
      • ulanzalasem Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! 05.07.10, 22:27
        fuks - bo ludzie z WSH jak i innych tego typu środowisk to przeważnie klika i jeśli nie skompromitujesz jej publicznie to nic się nie zmieni. Oficjalna skarga może zakończyć się zemstą na studencie i brakiem konsekwencji wobec niekompetentnych ludzi na uczelni!
        • Gość: lilek Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 21:42
          A straszne mi bohaterstwo opluć kogoś anonimowo po nazwisku na forum!
          Napisz to sobie na płocie.Tym też ich skompromitujesz. Będzie
          rozwalał klikę anonimem.
          • Gość: wyborca Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 23:12
            Sprawa brzmi poważnie dla WSH.Swoją drogą szkoda że w Polsce tak mało
            wykształconych obywateli i szkoda że tak mało Radomian ma wyższe
            wykształcenie wybory w dwie niedziele wyborcze to w Radomiu dobitnie
            pokazały.Swoja drogą nie wiem czy kolega który zaczął ten wątek
            studiował kiedyś prawo lub medycynę dziennie tam to dopiero są testy
            wielokrotnego wyboru.
            • Gość: Don_Kichote Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! IP: *.radom.vectranet.pl 12.07.10, 21:58
              On studiuje na WSH... dziwne, że są jakieś testy.
    • Gość: NZS Podpowiedz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 08:55
      Jest coś takiego jak Parlament Studentów RP, poszukaj na stronie www
      oraz Państwowa Komisja Akredytacyjna(PaKA), tam możesz napisać
      skarge! Co do uczelni to ze zrozumiałych wględów nie będę się
      wypowiadał ostatnio rozmawialiśmy ze studentami WSH i mam swoje
      wyrobione zdanie na temat tej "przereklamowanej" uczelni. Co do
      pisania skarg do władz to nic Ci nie da ponieważ jest coś takiego
      jak minimum kadrowe i jeżeli ten wykładowca znajduje się ten pan, to
      nikt mu nic nie zrobi ze zrozumiałych względów ;)
      • Gość: Do NZS-A Podpowiadam. NZS naucz się pisac poprawnie . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 09:40
        Wypisujesz jakies BEZSTYLOWE androny.Kto ci dał maturę????
        • Gość: Absolwent Popieram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.10, 11:51
          My mieliśmy na naszej uczelni podobny przypadek ale ze stypendiami
          (WSB) napisaliśmy do PAKI i było wszystko jasne przyjechała komisja,
          przesłuchała nas a resztę przeczytajcie w GW.
          • Gość: a Re: Popieram IP: *.infoplus.com.pl 07.07.10, 17:26
            Najproscie jest obrazac kogos anonimowo... jezeli Wam cos nie pasuje, to udajcie sie do wladz WSH zamiast oczerniac czlowieka na forum. Nie znam sprawy, ale bardzo mi sie takie zachowanie nie podoba!!! To nie jest eleganckie- wypisujesz nazwisko tego Pana, a sam sie nie podpisujesz... przemysl to sobie
            • sono_andrzej RE 07.07.10, 18:31
              Ten kto studiował na państwowej dużej uczelni wyższej np. uniwerek
              ten dobrze wie, że sama wiedza nie zawsze wystarcza i takie egzaminy
              o jakich pisze student WSH są niekiedy normą.

Studenci WSH muszą to zrozumieć i pojąć!!!
            • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 07.07.10, 19:34
              Ależ się uwzięliście na tego młodego człowieka! :/
              To by dopiero było gdyby się przedstawił z imienia i nazwiska!
              Że "to żałosne, szmirowate, że powinien osobiście napisać skargę a
              nie na forum wylewać żale", itp...
              Tymczasem podał o sobie nieco więcej informacji i tak naprawdę ten
              cały Paśnik sam może dojść o kogo chodzi!
              Poza tym, jeśli waszym zdaniem ta WSH to jedna wielka szmira, to co
              mam myśleć o kimś, kto nie rozumie czytanego tekstu a sili się na
              ocenę jakiejś uczelni? Radzę raz jeszcze przeczytać pierwszy wpis w
              tym wątku bo się ośmieszacie, a Ty sono najbardziej! Nie
              spodziewałabym się tego po Tobie. Musisz mieć zły tydzień... :/
              • sono_andrzej Re: Re 07.07.10, 22:39
                Widzę, że muszę jednak jaśniej się wypowiedzieć.
                Student robi halo, bo wykładowca ułożył test wielokrotnego wyboru.
                Nikt takich testów nie lubi, ale testy takie były, są i będą.
                Ponadto student pokazał cwaniactwo, za które powinien mieć
                postępowanie dyscyplinarne - wyniósł test na ksero, niby w dobrej
                wierze.

Generalną zasadą jest, że władze uczelni nie sprawują nadzoru nad
                merytoryczną treścią egzaminu, a jedynie jego procedurą i tylko taką
                można oprotestować.
                Nie wyobrażam sobie sytuacji by rektor robił egzaminatorowi wytyki
                względem treści testu.
                Żale studenta WSH trzeba traktować w granicach niedojrzałości.
                • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 08.07.10, 01:01
                  sono_andrzej napisał:

> Widzę, że muszę jednak jaśniej się wypowiedzieć.

Widzę, że muszę Cię rozłożyć na czynniki pierwsze.

> Student robi halo, bo wykładowca ułożył test wielokrotnego wyboru.
                  Nikt takich testów nie lubi, ale testy takie były, są i będą.

No nie, student robi halo, bo wykładowca ułożył test wielokrotengo
                  wyboru i najwyraźniej nie ma ochoty sprawdzać go dokładnie.

Były 4 różne testy, których nikt z wykładowców ćwiczeń nie mógł
                  rozwiązać! I nie dlatego, że były takie trudne, ale dlatego, że były
                  wielokrotnego wyboru a niemalże każda odpowiedź mogła być
                  prawidłowa. W tym przedmiocie byłem obryty jak nigdy
                  dotąd a i tak dostałem tylko 3. Poprosiłem żeby pan Paśnik pokazał
                  mi mój test i wyjaśnił gdzie popełniłem błędy. Odpowiedział że nie
                  ma na to czasu i jak "dokładnie sprawdzi" to mogę dostać 2.

> Ponadto student pokazał cwaniactwo, za które powinien mieć
                  postępowanie dyscyplinarne - wyniósł test na ksero, niby w dobrej
                  wierze.

On wyniósł? W kilku osobach? Pomawiasz go teraz, wiesz o tym?

Po egzaminie, który podzielony był na kilka grup, każda grupa
                  wyniosła test do skserowania. Nie po to, żeby mieć na przyszłość,
                  ale po to, żeby test ten spróbowali rozwiązać wykładowcy, z którymi
                  mieliśmy ćwiczenia.

> Generalną zasadą jest, że władze uczelni nie sprawują nadzoru nad
                  merytoryczną treścią egzaminu, a jedynie jego procedurą i tylko taką
                  można oprotestować.

Generalnie, to władze uczelni wierzą, że zarówno procedura jak i
                  merytoryczna treść egzaminu danego wykładowcy odpowiada statusowi
                  uczelni, wiedzy wykładowcy, normom dydaktycznym danej dziedziny jak
                  i zwykłemu zdrowemu rozsądkowi.
                  Jeśli nikt nie zgłasza jakichś nieprawidłowości, to sprawy nie ma. Z
                  drugiej strony, to byłby wstyd dla danej uczelni gdyby się z dnia na
                  dzień okazało, że wykładowca to oszołom, który nie zna się na rzeczy.
                  Ale cóż, ten się nie myli kto nic nie robi, więc i merytorycznych
                  zagadnień wykładowcy trzeba pilnować. Nie wierzysz? Zapytaj dr
                  Dariusza Ratajczaka, opolskiego historyka akademickiego. Oł sorry,
                  zapomniałam, że ten nie żyje... Tak, to ten sam którego uczelnia
                  wyrzuciła za jego kontrowersyjną publikację o komorach gazowych...

Wracając do studenta, cóż innego on robi w tym wątku jeśli nie
                  protestuje odnośnie procedury sprawdzania testów przez wykładowcę? A
                  skoro protestuje przeciwko procedurom sprawdzania testów, protestuje
                  bezpośrednio przeciwko merytorycznemu podejściu owego wykładowcy do
                  swojego przedmiotu. To chyba logiczne.
                  Nie rozumiesz, że takie postępowanie może prowadzić w przyszłości do
                  niekompetencji studenta? Bo się wykładowcy nie chciało sprawdzić
                  dokładnie testu studenta, więc ten poszedł w świat z zafałszowaną
                  wiedzą z jakiegoś przedmiotu. A potem robi z siebie przed kimś
                  debila, bo się wykładowcy nie chciało sprawdzić testu dokładnie.
                  Wiem o czym mówię, bo się w przeszłości sama "przejechałam" na
                  takiej właśnie niekompetenecji, ewentualnie możemy to nazwać
                  niedyspozycją sytuacyjną, swojego wykładowcy! I drogo mnie to potem
                  kosztowało... (nie, to była WSH czy inna niepaństwowa szkoła)

> Nie wyobrażam sobie sytuacji by rektor robił egzaminatorowi wytyki
                  względem treści testu.

Egzaminator też jest tylko człowiekiem, nie zapominaj.

> Żale studenta WSH trzeba traktować w granicach niedojrzałości.

Żeby w ogóle móc je traktować w jakichkolwiek granicach, wypadałoby
                  najpierw je zrozumieć...

W ogóle to mam wrażenie, że niektórzy na samo hasło "WSH!" dostają
                  małpiego rozumu...
                  • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 08.07.10, 01:23
                    napisałam:

(nie, to była WSH czy inna niepaństwowa szkoła)

Powinno być (nie, to nie była WSH czy inna niepaństwowa
                    szkoła)
                • Gość: sonda do sono_andrzej z uniwersytetu III wieku IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.10, 08:02
                  Ty platformiaku nie strasz studentów. Postępowanie to powinni zrobić twojemu
                  Palikotowi i to od razu prokuratorskie. Student ma całkowitą rację, a ty ośle
                  nadal nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Czy nie dociera do ciebie że w jego
                  wypowiedzi nie chodziło o to, że jest to test wielokrotnego wyboru, ale że jest
                  to test NIEROZWIĄZYWALNY!
                  • sono_andrzej Re: do sono_andrzej z uniwersytetu III wieku 08.07.10, 21:50
                    Umiem czytać ze zrozumieniem. Ja akurat nie jestem przekonany do
                    tego, że test był nie do rozwiązania. Widocznie jego poziom
                    trudności był tak wysoki, że przewyższał wiedzę studentów jak
                    również pracowników WSH.
                    • padolna_only Re: do sono_andrzej z uniwersytetu III wieku 09.07.10, 00:52
                      Całkowicie się z SONO zgadzam. Poza tym wstyd, ze prowadzący
                      ćwiczenia nie potrafili rozwiązać testu, ale nie ma się co dziwić,
                      jak jednym z prowadzących ćwiczenia na kierunku Administracja (czyli
                      na kierunku, na którym zatrudniony jest prof. Paśnik) jest osoba,
                      której dotychczasowe doświadczenie zawodowe polegało na pracy w
                      magazynie jednej z radomskich firm mleczarskich, to czego można
                      oczekiwać...szkoda jedynie niewinnego profesora, który z pewnością
                      zostanie wyrzucony przez założyciela....
                      • Gość: madej Re: do sono_andrzej z uniwersytetu III wieku IP: *.radom.vectranet.pl 09.07.10, 07:54
                        Tak, średnia wysoka u tego pana była ale z doświadczenia wiem że
                        wysokie średnie na prywatnej uczelni bez większego problemu sie
                        uzyskuje. Na państwowej uczelni ten pan nie miałby nawet średniej 3.5
                        Bardzo dobrze, że profesor dużo wymaga!!! Ten od ćwiczeń powinien
                        wylecieć skoro ma braki w wiedzy, że nawet głupego testu nie potrafił
                        rozwiązać. A ty mądralo skoro słabo poszedł Ci test to nie miej
                        pretensji do profesora tylko do siebie. Widocznie za mało się uczyłeś
                        skoro tak słabo Ci poszło! Zadawać pytania należało w czasie wykładów
                        jak się czegoś nie rozumiało a nie jak się słabo napisało.
                        • l.i.l.a.b.a.j.ona Re 09.07.10, 13:14
                          O tak, wymaga ten profesor i to dużo - tak dużo, że nawet nie chce
                          mu się sprawdzać dokładnie testów...

Bardzo dobrze, że jest ten wątek - może obudzi nieco zaspanych
                          wykładowców...

Źle trafił z uczelnią student bo widać, że jest ambitny i chce się
                          uczyć a wy na nim psy wieszacie.
                          A ten tekst wykładowcy "jak sprawdzę dokładnie" - no,full wypas! :)
                          - z góry zakładanie, że studenciak ma szczęście, że w ogóle
                          profesorzyna spojrzy na czyjś test...
                          Narzekacie na wykładowców uczelni prywatnych, przyjrzyjcie się co
                          robili wcześniej coponiektórzy ci z państwowych...
    • Gość: Donosiciel WSI Wielkie Ściemy WSH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.10, 08:26
      1.Wielka ściema ,restauracja gracja na warszawskiej to podobno
      stołówka akademicka WSH ciekawe kto tam jada ze studentów? 2. Piszą
      na banerach ,że mają najlepszych studentów wiem od kolegów z ZSP ile
      kosztuje pierwsze miejsce około 10 000 zeta. A bibliotekę i tak mają
      gorszą od naszej.
      • Gość: BALON PĘKA WSH-to tylko nazwa i nic poza tym!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 09:40
        Taka słabiutka jestem .....szkoda mi tych moich ŻAKÓW.
        • student.wsh Re: WSH-to tylko nazwa i nic poza tym!!!! 14.07.10, 22:07
          Widzę, że narobiło się tu strasznie dużo "uczonych" szczególnie tych spoza
          radomskich uczelni, na których, o ile w ogóle byli, to biegali po piwo dla
          starszych.
          A więc podam przykładowe pytanie, a "mądrale", szczególnie niejaki sono, niech
          zaznaczy poprawną odpowiedź (odpowiedzi).Masz do dyspozycji internet więc
          działaj śmiałku.
          Kosztów sądowych nie ponosi:
          A/ prokurator
          B/ bezrobotny
          c/ organizacja społeczna

Która odpowiedź jest prawidłowa?
          Pamiętajmy, że mamy tylko w ten sposób sformułowane pytanie, a więc nic nie jest
          napisane, że np. bezrobotny tylko MOŻE nie ponosić kosztów sądowych, ale TYLKO
          kiedy wystąpi z wnioskiem do właściwego sądu.
          Więc sono_mądralo, które odpowiedzi będą prawidłowe?
          Nadal pytam się dlaczego wykładowca ich nie omówił?Podobnych pytań było ponad
          połowa pisanego testu.I zgadnij człowieku co "autor pytań miał na myśli"
          formułując ich treść?
          • Gość: studentka admnist. Re: WSH-to tylko nazwa i nic poza tym!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 12:44
            Dam Ci dobra radę:) przestań się ośmieszać. Bo to co napisałeś jest żałosne.
            Napisane przez Ciebie pytanie jest zwykłym pytaniem z tekstu prawnego i nie
            widzę w nim nic podchwytliwego. Znalezienie odpowiedzi zajęło mi niecałe 2
            minuty. Sprawdź sobie art. 239 pkt. 2 ustawy prawo o postępowaniu przed sądami
            admninistracyjnymi. Ustawa jest podstawowym źródłem z przedmiotu postępowanie
            sądowo - admnistracyjne i powinna być znana przez studenta, który przystępuje do
            egzaminu z tego przedmiotu. Jeśli pozostałe pytania były tak samo "trudne" to
            gratuluje wysokiego poziomu wiedzy:)
            • student.wsh Re: WSH-to tylko nazwa i nic poza tym!!!! 15.07.10, 13:19
              Zajęło ci 2 minuty i nie potrafisz wskazać prawidłowej odpowiedzi?No
              zapraszam.Wskaż na prawidłową odpowiedź (A, B, czy C) a ja Ci odpowiem czy jest
              to prawidłowe wraz z uzasadnieniem.Widać że masz trudności z czytaniem ze
              zrozumieniem.Więc czekam na Twoją odpowiedź.
              • Gość: jaaa Re: WSH-to tylko nazwa i nic poza tym!!!! IP: *.71c.kozienice.pilicka.pl 15.07.10, 14:05
                widze ze dyskusja wre....moim zdaniem wszystkie 3 odp sa prawidlowe....:)
                zgadłam???
                • student.wsh Re: WSH-to tylko nazwa i nic poza tym!!!! 15.07.10, 19:37
                  Teoretycznie tak, ale właśnie tu jest pies pogrzebany, ze względu na niejasno
                  sformułowane pytanie.Bo o ile prokurator i organizacja społeczna nie ponoszą
                  kosztów jakby z urzędu, to bezrobotny MOŻE nie popnoosić kosztów, o ile spełni
                  podstawowy warunek: złoży odpowiedni wniosek do sądu a sąd rozpatrzy go
                  pozytywnie.Co to znaczy pozytywnie?Ano bierze pod uwagę wszystkie okoliczności i
                  sytuację materialną wnioskodawcy.To że ktoś jest bezrobotny, nie znaczy że nie
                  może być bardzo majętny i dlatego koszty może ponieść.
                  Gdyby pytanie brzmiało:
                  Kosztów sądowych z urzędu nie ponosi:
                  A/ prokurator
                  B/ bezrobotny
                  c/ organizacja społeczna
                  to wiedziałbym, że prawidłowymi odpowiedziami jest A i C.

A tak?Nawet nie wiem, bo nie widziałem na oczy swojego testu, pomimo, że
                  otrzymałem najlepszą ocenę.Pozostał niesmak i rozgoryczenie bo odwoływanie się
                  na takiej uczelni jak WSH jest równoznaczne z "gnębieniem" w kolejnych semestrach.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: jaaa Re: WSH-to tylko nazwa i nic poza tym!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 08:51
                    wieszco ja tez pisalam ten test....i dostalam 3+ takze je stem szczesliwa ze nie
                    musze sie uczyc na wrzesien jak wiele innych osob....
                    pozdrwiam
                  • Gość: studentka WSH Re: WSH-to tylko nazwa i nic poza tym!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 15:25
                    Jestem studentką WSH i pisałam ten test. Jednak uczyłeś się ale masz braki. Bo w
                    tym pytaniu prawidłową odpowiedzią jest bezrobotny i prokurator. Organizacje
                    społeczne ponoszą koszty sadowe. Nie są zwolnione z kosztów z urzędu tak jak ty
                    myślisz. I tu się nie douczyłeś. Tak więc nie wiem o co masz pretensję. A ja
                    jestem z tego wykładowcy zadowolona i z testu też. Zawsze mogłeś iść odpowiadać
                    ustnie jak taki jesteś pokrzywdzony.
                    • Gość: john Re: WSH-to tylko nazwa i nic poza tym!!!! IP: *.31.radom.pilicka.pl 22.07.10, 16:09
                      A uważasz że pytanie było prawidłowo sformułowane?Ja skłaniam się do tego co
                      napisał student, tym bardziej że to było tylko jedno pytanie z wielu.
                    • Gość: M<H Re: WSH-to tylko nazwa i nic poza tym!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 17:05
                      To ty się nie douczyłaś. Wskaż mi ustawę gdzie jest napisane że bezrobotny jest
                      zwolniony z kosztów "z urzędu"? Popieram studenta że wiele pytań było ŹLE
                      SPRECYZOWANYCH! Czy rozwiązywaliście testy z asystentami Paśnika jak to on ich
                      nazywał? To spytaj się ich! Żaden nie mógł jednoznacznie odpowiedzieć na szereg
                      pytań. Student dał przykład jednego pytania a było ich kilkanaście ŹLE
                      SFORMUŁOWANYCH!
    • lew-35 Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! 27.10.10, 18:50
      Student ty nędzny żaku weź się za naukę a nie za profesorów swojej uczelni.
      • Gość: jaro Re: Do władz WSH - wyrzućcie Paśnika! IP: *.radom.vectranet.pl 28.10.10, 21:32
        Chyba nie musi sie uczyć więcej średnią ma niezła. A swoja drogą lepiej by było gdyby pan Paśnik nie kandydował
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka