pitagor 28.07.10, 15:47 "...Poseł wyjaśniał policjantom, że piesza nie widziała zbliżającego się auta, bo zasłaniała sobie widok parasolką..." A czym sobie zasłaniał oczy poseł, że nie widział pieszej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: 78.88.133.* 28.07.10, 15:57 Dobre pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophia Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.xdsl.centertel.pl 28.07.10, 16:09 "jak ustaliliśmy..." to GW jest od dochodzenia? A teraz do Pitagora. Dlaczego od razu atakujesz posła? Z "rzetelnego" artykułu nie dowiadujesz się przecież, że po pierwsze piesza przechodziła w miejscu niedozwolonym a po drugie gwałtownie wtargnęła na jezdnie nie rozglądając się dookoła. A ty już przesądzasz o winie. Dla "rzetelnej" redaktorki ważniejszy był alkomat. Liczyła na "cud"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 16:24 Z "rzetelnego" artykułu nie dowiadujesz się przecież, że po pierwsze piesza przechodziła w miejscu niedozwolonym a po drugie gwałtownie wtargnęła na jezdnie nie rozglądając się dookoła. Dwa razy przeczytałem artykuł i ani słowa o tym nie ma. Ja odczytałem, że potrącił ją na chodniku, gdy wyjeżdżał z parkingu. Stało się to gdy poseł Sońta wyjeżdżał samochodem z parkingu przed urzędem miejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophia Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.xdsl.centertel.pl 28.07.10, 16:38 A gdzie masz w cytacie "chodnik"? Ja widziałam to na własne oczy i wiem, że babka zasłonięta całkowcie parasolką wtargnęła wprost pod koła samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kartofel Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 19:07 Ty nawet widziałeś Yeti i mieszka u Ciebie Elvis Odpowiedz Link Zgłoś
naiwny_cynik Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę 30.07.10, 14:41 Gość portalu: Sophia napisał(a): > A gdzie masz w cytacie "chodnik"? Ja widziałam to na własne oczy i wiem, że > babka zasłonięta całkowcie parasolką wtargnęła wprost pod koła samochodu Znane są podobne przypadki. Niektórzy np. rzucają się na wystawioną pięść, albo uderzają się o ścianę bądź chodnik. Pewnie ta staruszka chciała zrobić podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kadarka Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 17:19 >> Dla "rzetelnej" redaktorki ważniejszy był alkomat. Liczyła na "cud"? Do Sophii. Badanie alkomatem to standard przy okazji każdego wypadku. Wszyscy mamy w pamięci sytuacje kiedy wybrańcy narodu nie chcieli się poddać badaniu zasłaniając się immunitetem, jedli jabłka, albo pili jakieś syropy. Nie jestem fanem Sońty, ale akurat w tym przypadku podanie infomacji o badaniu posła i wyniku "0" świadczy o nim jak najlepiej. Awantura o ten wątek tekstu jest więc zupełnie bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
agent.bolek.donosi Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę 28.07.10, 16:04 Jeżeli jakiś bandyta kogoś morduje, okrada, bije i wy nie piszecie że jest to kolega kogoś z PO tzn. że kłamiecie czy manipulujecie? Ścierwo zawsze POzostanie ścierwem. Nawet medialnym. Medialni manipulatorzy, a czy napisaliście jak radny PO z Grójca kupił sobie na bazarze dyplomu wyższej uczelni i dzięki nim dostał od kolegów z PO dwa etaty, dzięki czemu wyłudził ponad 300.000zł? Żeby było mało, na podstawie tych dyplomów, chciał się doktoryzować i przez to wpadł!!! Ależ trzeba być debilem, albo... z PO. forum.gazeta.pl/forum/w,68,104735028,,Czlonkowie_Platformy_PO_kupuja_dyplomy_na_bazarze_.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatus [...] IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 16:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoho idź się leczyć IP: *.chello.pl 28.07.10, 17:07 idź się leczyć, myślisz, że elektorat PO głosuje na PO z tych samych powodów co elektorat pis na PiS? To jest wasz największy problem. My nikomu lachy nie będziemy robić w przeciwieństwie do ciebie, a jedynie nie chcemy Kaczostanu w środku Europy. Jak alternatywą będzie SLD to z kartonem na głowie zagłosuję na SLD. Wolę złodziei i bandytów niż jedynie słusznie myślących patriotów z Polską od morza do morza... Odpowiedz Link Zgłoś
agent.bolek.donosi [...] 28.07.10, 17:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISiurek W zakładach zamkniętych jest internet? IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 18:14 Pytam bo "agent bolek donosi" ma typowe objawy choroby psychicznej. Czy on jest na wolności?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: W zakładach zamkniętych jest internet? IP: *.183.227.4.dsl.dynamic.eranet.pl 28.07.10, 23:00 on jest na mosirze a nawet chyba tam zastepuje dyrektorstwo chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PISiurek Re: W zakładach zamkniętych jest internet? IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.10, 22:08 Ale MOSIR nie jest w krychnowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To Re: idź się leczyć IP: *.evv.wideopenwest.com 29.07.10, 02:06 Mamy przeciez Kaczystan bo premierem jest pierwowzor kaczora Donalda z dawnego programu satyrycznego zwanego "Polskim Zoo". Odpowiedz Link Zgłoś
pitagor Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę 28.07.10, 16:32 > Dlaczego od razu atakujesz posła? Nie atakuję, zadaję pytanie, tym bardziej zasadne, że wyjeżdżając z parkingu poseł włączał się do ruchu i był obowiązany zachować szczególną ostrożność. Prawo o ruchu drogowym Oddział 2 Włączanie się do ruchu 2. Kierujący pojazdem, włączając się do ruchu, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność oraz ustąpić pierwszeństwa innemu pojazdowi lub uczestnikowi ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 16:35 Widziałem całe zdarzenie. Piesza szła chodnikiem więc nie ma mowy o wtargnięciu poseł miał obowiązek ją przepuścić. P.s. Na marginesie prawemu i sprawiedliwemu musiało się spieszyć na komisję d.s katastrofy smoleńskiej bo już podczas wyjeżdżania z miejsca parkingowego został strąbiony przez innego kierowcę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 16:56 A poza tym nie przechodziła w miejscu niedozwolonym, ponieważ na skrzyżowaniach kierowca zawsze ma obowiązek przepuścić pieszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KD Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.softax.com.pl 28.07.10, 17:29 > A poza tym nie przechodziła w miejscu niedozwolonym, ponieważ na > skrzyżowaniach kierowca zawsze ma obowiązek przepuścić pieszego. Wskaż który przepis to nakazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sam Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: 188.33.106.* 28.07.10, 16:51 A pamiętacie jak poseł Sońta wraz z drugim prawym i sprawiedliwym Skibą parkowali niezgodnie z przepisami na Moniuszki? Ten pierwszy twierdził wręcz, że immunitet pozwala mu tak parkować. Nawet wysłał w tej sprawie zapytanie do sejmu, na szczęście kancelaria z Wiejskiej go wyprostowała. Artykuł z Echa tiny.pl/h7d6m Poseł Sońta mówi: - Mogłem się pomylić Wracamy do sprawy nadużyć władzy w Radomiu. Okazuje się, że poseł też musi respektować przepisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.183.227.4.dsl.dynamic.eranet.pl 28.07.10, 23:02 i dalej na każdej sesji tak parkuje, a policja nic nie robi na jawne łamanie zakazu wjazdu przez pana posła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWIK Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 17:03 W Radomiu nic mu nie zrobią.Jak on był radnym w Radomiu to mówiono , że nie jest całkiem zrównoważony psychicznie ,nawet dlatego nie chcieli go wziąć do wojska . Suski go obroni Odpowiedz Link Zgłoś
axe-l1 Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę 28.07.10, 17:24 kolejny rencista ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KACZOR Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.132.rev.vline.pl 28.07.10, 17:24 pewnie zdjeciem prezesa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 17:28 Tygodnik "Przegląd" donosi, że Radosław Sikorski chce wyeksponować wizerunek Bronisława Komorowskiego w polskich placówkach dyplomatycznych. Ma to oznaczać, że we wszystkich ambasadach zawisną portrety prezydenta To jest news a nie Sońta. Lepszy byłby gdyby GW podala, ze jakiś poseł PIS narżnął kupę w majty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin wosik Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 17:35 wyrazy wspolczucia i dla poszkodowanej kobiety i dla pana posla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętliwy Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.ip.netia.com.pl 28.07.10, 17:46 Ze zdjęć i wyrazu twarzy pana posła widać,że nic się nie stało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 18:09 oj Krzysiek znów wpadasz w g........ ale tak na marginesie to się straszny bufon z ciebie zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: 78.88.133.* 28.07.10, 18:12 Myślę, że poseł robił dobrą minę do złej gry. Tak czy owak błędy zdarzają się każdemu. Mam nadzieję, że kobiecie nic poważnego się nie stało. Posłowi Sońcie życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
radom1983 Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę sa... 28.07.10, 18:50 Komentarze do tego artykułu to tylko dowód obłudy i hipokryzji tych, którzy to piszą (języka i zawiści nie powstydziłby się najgorętszy zwolennik IVRP). Istotne w całym zdarzeniu jest to, że Poseł był trzeźwy i udzielił kobiecie pomocy. Padający deszcz miał pewnie wpływ na zaistnienie zdarzenia. Ponieważ miałem okazję poznać Pana Sońtę uważam, że przyjmie mandat (jeśli Policja uzna go sprawcą), a do tej starszej Pani pewnie pojedzie z przeprosinami i kwiatami. Cóż też jest tylko człowiekiem. Niektórzy pewnie są rozczarowani wynikim 0,0 na alkomacie. Cóż tym się Pan Sońta różni od polityków choćby SLD w naszym mieście, ale już mało kto pamięta "manewry przy lewoskręcie" na podwójnym gazie nie żyjącego już byłego v-ce Prezydenta od oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophia Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.xdsl.centertel.pl 28.07.10, 19:03 Nie tylko on. Przecież Kaczmarek z SLD też jeździł. Nie wiem tylko jak traktowany jest pijany rowerzysta, bo podobno pewny kandydat, były pewien prezydent, został złapany kiedy nawalony jechał rowerem. Mam nadzieję, że przed wyborami każdy przedstawi zaświadczenie o niekaralności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas_fasola Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: 94.254.253.* 28.07.10, 19:15 Sophia to o czym piszesz jest traktowane jako wykroczenie i nie ma związku z niekaralnością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophia Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.xdsl.centertel.pl 28.07.10, 19:42 Czyli mam rozumieć że pijany kierowca w samochodzie to sprawa karna a pijany rowerzysta na dodatek polityk SLD to wykroczenie? Mam nadzieję, że ta sprawa będzie poruszona podczas kampanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocny.motylek Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.idd8.nettete.pl 28.07.10, 19:46 Nie jestem zaskoczony, bardzo się cieszę że tak zrobi, cieszyłbym się bardziej gdyby powiedział moja win nie zaś tłumaczył, że parasolka uniemożliwiła kobiecie zauważenie jego samochodu, bo to on musiał zachować szczególną uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobre sobie Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.centertel.pl 28.07.10, 20:13 Wybiórcza pisze, że policja potwierdza, że w zdarzeniu uczestniczył poseł Sońta, aby tylko bardziej stworzyć sensacyjkę. Przecież w komunikacie, który KMP rozesłała do radomskich mediów, było wyraźnie napisane, że w wypadku uczestniczył jeden z radomskich posłów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSENOS66 Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.49.184.227.dsl.dyn.forthnet.gr 28.07.10, 21:32 PRZYNAJMNIEJ JEDEN WYWAZONY GŁOS NA FORACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: 195.205.147.* 29.07.10, 07:16 Istotne w tym jest stwierdzenie, że to ta kobieta winna bo zasłaniała sobie widok parasolem a to Pan posełó winien zachowac anleżyta uwagę wyjeżdzajać z parkingu - to po pierwsze.Kazdemu się może zdarzyc i zachowanie posła po wypadku jest jak najbardziej ok. dzwi mnie napastliwy ton wypowiedzi komentujących to podrugie. Ponoć wg starej zasady o zamrłych nie mówi się żle i to PIS głosi wszem i wobec zistniałej sytuacji np. z posłem Palikotem a zwolennicy PIS sami głoszą teorie które są im potrzebne. Kochani troche zdrowego rozsądku bo wszyscy wylądujemy u psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomikraków Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 09:07 Bez urazy ale zwolennicy i twórcy IV RP to własnie PIS, więc jak coś chcesz napisac z ironią to proponuje lekcje historii. Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę 29.07.10, 09:15 Nie życzę nikomu żeby znalazł się na miejscu p.Sońty a może się być każdy z nas na jego miejscu i ci wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary kier. Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 20:19 Czego siejesz panikę ? a jak byś ty potracił to co by było?.Czego się podniecasz bo być może jutro ciebie to spotka ,czego ci oczywiście nie życzę.Wypadki chodzą po ludziach a nie ludzie po wypadkach.Przecież w tym wieku ludzie chodzą jak roboty po drogach.Twoja wypowiedz jest pełna nienawiści i złośliwości.Chciałbym widzieć ciebie na miejscu pana posła a może spróbuj to zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IGA Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 20:56 Ale ludzie bijecie pianę.. każdemu kierowcy może się to zdarzyć ( nikomu tego nie życzę), a że zachował się jak człowiek - zainteresował się, bo wezwała karetkę pogotowia i był trzeźwy ... to co trzeba mu dokopać??..... taki to POlsie i takie RADomskie , szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę 28.07.10, 21:32 Pani"IGA" ma pani w pełni rację .Pan poseł zachował się tak jak powinien każdy szanujący się kierowca.Dziś jego to spotkało a jutro to może spotkać mnie czy innego uczestnika ruchu.Ten pan co założył ten watek to jakiś typowy pop.....y typek prowokacyjny szukający zaczepki na forum.Módl się człeczyno aby ciebie to nie spotkało.Szerokiej drogi ..... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus508 Ta pani popelnila zbrodnie 28.07.10, 21:11 Jak widac ta pani popelnila wielka niewyobrazalna zbrodnie w potocznym tego slowa znaczeniu. Piotru www.zamekyale.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
aooooo Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę sa... 28.07.10, 21:23 A wy zlodzieje PO kiedy wyjasnicie ile wzieliscie od Sobiesiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: er Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.radom.vectranet.pl 28.07.10, 21:46 w Ameryce Murzynów biją... Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę 28.07.10, 21:59 >Gdyby głupota ludzka miała skrzydła to latała by jak gołębica" Odpowiedz Link Zgłoś
asraz Co na to poseł Maciarewicz ????????? 28.07.10, 22:03 Wynik " 0" jest dobry, ale czy to jest wynik p. Sońty, może innego posła? Należy to zbadać. Najlepiej powołać komisję sejmową. Odpowiedz Link Zgłoś
iryda-1 Re: Co na to poseł Maciarewicz ????????? 28.07.10, 22:15 asraz napisał: > > Wynik " 0" jest dobry, ale czy to jest wynik p. Sońty, może > innego posła? Należy to zbadać. Najlepiej powołać komisję sejmow ----- Upały chwilowo minęły a może opady wpłynęły na twój sposób rozumowania.Ten pan z tymi "świdrującymi "oczkami jako polityk jest dla mnie bezwzględnym zerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.07.10, 22:16 Jako mieszkaniec Radomia oczekuję pełnego wyjaśnienia okoliczności tego wypadku z udziałem znanej i publicznej osoby posła. Jak czytam niektóre wypowiedzi to mam wrażenie że winni są wszyscy poza sprawcą wypadku: piesza bo śmiała wejść pod samochód i piszący tu bo przecież powinni siedzieć cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
pa3dlo_z_warszawy Krzysztof Sońta z premedytacją potrącił kobietę 28.07.10, 22:48 tak wynika z jego wyjaśnień "Poseł wyjaśniał policjantom, że piesza nie widziała zbliżającego się auta, bo zasłaniała sobie widok parasolką" to znaczy że on widział, iż kobieta wchodzi pod samochód czyli nie był to wypadek i pytam dlaczego policja nie chciała go zatrzymać mógł się zasłaniać immunitetem, a w takim razie czy odpowiedni wniosek jest już w prokuraturze i czy prokurator przygotowuje wniosek dla Sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunti Re: Krzysztof Sońta z premedytacją potrącił kobi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 08:42 Chyba jesteś Harris i wiesz więcej niż policjanci prowadzący sprawę.Najpierw pomyśl dopiero pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
esteta50 Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę sa... 28.07.10, 23:03 Poczekamy na Prawy i Sprawiedliwy wyrok tak jak pisuary to reklamuja. Chyba posel zASLONIL SWE OCZY IMMUNITETEM. Jako posel powinien miec oczy "naokolo glowy" i szczególnie uwazac na obywateli. Posel to czlowiek który sluzy obywatelom. To nie jest pan i wladca zaslaniajacy sie immunitetem. Za takie cos kara powinna byc potrójna. Odpowiedz Link Zgłoś
adamowski1 Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę sa... 28.07.10, 23:57 I pewnie jako "włatca" nie poczuwa się do winy?,a skoro włączał się do ruchu powinien ustąpić pierwszeństwa wszystkim,na chodniku czy ulicy. Oczywiście "włatców" przepisy nie dotyczą,pewnie będzie się od OFIARY domagał odszkodowania za uszkodzony lakier.W jakim my kraju żyjemy?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do półgłowa Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.10, 01:14 Adamowski, czy dożywocie będzie cię satysfakcjonować? Bo chyba kara śmierci to przesada, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
yacop Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę 29.07.10, 08:28 Posłowi pieszą zasłaniała jej własna parasolka. Odpowiedz Link Zgłoś
isoxazolidine Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę 29.07.10, 09:10 w ED piszą, że Poseł od razu zatrzymał się, udzielił poszkodowanej pierwszej pomocy, wezwał pogotowie a nastepnie poddał się procedurze policyjnej mimo, że chroni go przed tym statut parlamentarzysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę IP: *.radom.vectranet.pl 29.07.10, 21:20 Zachowanie wlaściwe. Odpowiedz Link Zgłoś
j.an Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę sa... 29.07.10, 21:28 Winne są obie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Miejscem pracy posła jest sejm IP: 94.254.193.* 29.07.10, 22:23 Wszystkim na tym forum chcę wyjaśnić, że miejscem pracy Pana Posła jest sejm oraz jego biuro poselskie. Pan Poseł jednak nudzi się i zamula swoją osobą magistrat i czołowi urzędnicy potem podejmują zamulone decyzje punktem widzenia Pana Posła :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnetaR Re: Miejscem pracy posła jest sejm IP: *.152.142.176.dsl.dynamic.eranet.pl 29.07.10, 23:37 Jak patrze na zdjęcia zamieszczone przez Gazetę pod artykułem to nabieram przekonania że z głową tego Pana Posła nie jest chyba najlepiej? Zrobił wielką krzywde starszej kobiecie (nawet to że przez przypadek wcale go nie tłumaczy) a uchachany, roześmiany i ucieszony że gęba od ucha do ucha. On chyba nie zdaje sobie sprawy z tego co zrobił tej Pani. Według mnie to należało by sprawdzić czy ten pan powinien mieć wogóle prawo jazdy? Może wyjaśni nam najpierw pan poseł czy był w wojsku a jeśli nie był to czemu? Być może powody takie dyskwalifikują go jako kierowce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnetaR Re: Miejscem pracy posła jest sejm IP: *.152.142.176.dsl.dynamic.eranet.pl 29.07.10, 23:40 A czy prawdą jest że Pan poseł zmienił swojemu synowi drugie imię na Krzysztof by na plakacie do Rady miasta lepiej się kojarzyło???? Już widze te plakaty "Przemo" malutkimi litereczkami a wielkimi "Krzycho" i bez zdjęcia.... Myśli młody że się ktoś nabierze? A gazeta powinan się zająć tym tematem bo wszyscy wiemy jak Pan Poseł lubi robić kamapanie że to niby tylko adres strony promuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sophia Re: Miejscem pracy posła jest sejm IP: *.xdsl.centertel.pl 30.07.10, 07:23 Fałszywa AnetaR. Od jakiegoś czasu obserwuję twój sposób pisania. Jak widzę, zawsze piszesz z adresu vectry jednak kiedy chcesz kogoś opluć, nałgać, zszargać opinię, piszesz z adresu IP: *.152.142.176.dsl.dynamic.eranet.pl Wiedz "koleżanko" że adresy tzw. dynamiczne i adresy pisane przez proxy też są do namierzenia, więc miej się na baczności. Bezkarność w sieci już się kończy i w tych działaniach zdecydowanie popieram postępowanie radomskiego SLD, które pozywa forumowiczów do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Miejscem pracy posła jest sejm IP: 195.136.249.* 30.07.10, 08:43 SLD jest nauczone cenzury. Faktem jest ze gdyby to było PZPR to takiego forumowicza wyciągnięto by z domu nie czekając na godzinę 6 rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fran Re: Miejscem pracy posła jest sejm IP: *.radom.vectranet.pl 30.07.10, 17:04 My tu o Sońcie a tam Tusk z ferajną nam już skroili niezle podwyżki. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuardesa Re: Poseł Krzysztof Sońta (PiS) potrącił kobietę 16.09.10, 12:10 21 listopada Radom zostanie wyzwolony z rąk PIS!Kosztowniak do Urzędu Pracy! Odpowiedz Link Zgłoś