Gość: Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 10:21 Jestem ciekaw jak oceniecie Pana Balcerowskiego i jego firme Rolmlecz?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krajan Re: Rolmlecz - Balcerowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 11:24 NIc, a co mozna myslec o tym palancie Odpowiedz Link Zgłoś
radom Re: Rolmlecz - Balcerowski 08.04.04, 11:50 Balcerowski jest chyba najlepszym w Radomiu specem od marketingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merlin Re: Rolmlecz - Balcerowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 12:51 I robi sobie kampanie wyborcza za pieniadze spoldzielni... n nie wiem czy mozna go nazwac specem.... zreszta w tym wieku to chyba juz mozna sobie odpuszczac polityke, a nie do konca trzymac sie koryta Odpowiedz Link Zgłoś
radom Re: Rolmlecz - Balcerowski 08.04.04, 13:26 Merlinie! Jesteś młodszy, krytyczny, dobrze poinformowany ... WYGRYŹ GO!!! Oczywiście jeśli potrafisz. Zajmij zasłużone miejsce przy korycie i rób sobie kampanie za własne pieniądze, jeśli Ci się nie zmieni punkt widzenia w zwiazku ze zmianą punktu siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwy Re: Rolmlecz - Balcerowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.04.04, 13:39 Szanowni Forumowicze rozumiem, że od 15 lat mamy demokrację i w związku z tym można opluwać kogo się chce i jak się chce. Ale dokonując oceny zawsze proszę o zrobienie bilansu zysków i strat, który jednak jednoznacznia przemawia na korzyść Pana Balcerowskiego i całej firmy Rolmlecz, czego nie można powiedzieć o większości osób publicznych w tym kraju. Proszę zauważyć, że mimo wszystko dzięki staraniom ekipy pod kierownictwem Pana Balcerowskiego mleczarnia od wielu lat trzyma się i to chyba nieźle, zwiększa zatrudnienie, inwestuje, płaci za swoje zobowiązania i stanowi konkurencję dla obcych podmiotów. Wydaje mi się, Rolmlecz jest jednym z większych pracodawców w Radomiu, chyba wiemy jaka jest sytuacja w tym mieście i co znaczy mieć pracę. Zatem proszę zostawić ocenę rynkowi i nie wydawać zaocznych wyroków. Życząc Spokojnych Świąt i wykorzystania światecznego czasu do głębszych przemyśleń. Odpowiedz Link Zgłoś