Dodaj do ulubionych

Gajewski leci do Niemiec

IP: 193.111.144.* 20.04.04, 09:53
I w zwiazku z tym mam pytania:
- Czy Pan Gajewski ma rodzine w Niemczech dzieki czemu ponownie podatnik
radomski "zaosczedzi" pieniadze na kosztach reprezentacyjnych?
- Czy prawda jest, ze wizyta spowodowana jest likwidacja ogrodka
jordanowskiego przy Okulickiego,a w zwiazku z tym zwolnieniem atrakcyjnego
miejsca w centurm miasta i co za tym idzie planami wybudowania kolejnej
stacji bezynowej badz marketu?
Bede wdzieczny za udzielenie mi odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: vvvv Re: Gajewski leci do Niemiec IP: *.udn.pl 20.04.04, 12:15
      To nagroda za wygryzienie Kutkowskiej.
      • Gość: QQ Re: Gajewski leci do Niemiec IP: 193.111.144.* 20.04.04, 12:19
        wow ... ciekawe czy dostal podwyzke .....
        • Gość: JAFFA Re: Gajewski leci do Niemiec IP: *.udn.pl 20.04.04, 18:39
          Ile to już lat się tak ślizga i przeskakuje z układu do układu. Spryciula.
          • Gość: Fe Re: Gajewski leci do Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 19:36
            Zakamuflowany agent służb specjalnych. Wyjaśnia wszystko
    • Gość: ja Re: Gajewski leci do Niemiec IP: 64.203.129.* 20.04.04, 18:36
      Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje TAM! (w Niemczech albo gdziekolwiek).
    • Gość: WSI Re: Gajewski leci do Niemiec IP: *.internet.radom.pl 20.04.04, 19:28
      Ludzie co wy klepiecie zastanócie się człowiek jest na urlopie i pojechałnie
      nie do Niemiec a całkiem w inną stronę. Czy oprócz plot to nie macie nic innego
      do przekazania. Pomyśl jeden z drugim co by tu pożytecznego zrobić a może
      wytknąć brud w mieście brak życia kulturalnego itd....... to tylko kto z kim i
      gdzie- a fe!
      • Gość: polidaktyl Re: Gajewski leci do Niemiec IP: *.udn.pl 20.04.04, 20:33
        Odczepcie sie od pana Krzysztofa znam go osobiście to porządny człowiek. Jest
        jednym z nas nie nadużywał nigdy niczego i może sięp ochwaliś licznymi
        osiągnięciami (np remont ulicy 1905 r na borkach linia K bis, sprzet dla
        szpitala na Józefowie)
        • Gość: Jaś fa so la si do A niech leci.... IP: *.radom.pl 20.04.04, 20:53
          Czy nie nadużywał kiedyś kamery w seminarium, albo cierpliwości niektórych gdy
          podawał swój stan majątkowy lub tłumaczył się z "wypasionego" Pegouta 307 i
          zaciągniętego kredytu? A ulicę to sam wyremontował i zakupił sprzęt dla
          szpitala? Nie bądź smieszny. To nie są działania indywidualne lecz za takimi
          decyzjami kryją się INNI, nie mniej stęsknieni rewanżu, "zadośćuczynienia" i
          pokazania się choćby w mediach.
          • Gość: to ja napisalem Re: A niech leci.... IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 20.04.04, 21:14
            Buahahaha co racja to racja facet naduzywa kamery i jedyne co robi to siedzi i
            grzeje stolek (czasem stoi - przed kamera, jak opowiada glupoty, gornolotne
            bajki albo co to "musiMY zrobic..."), zadne tam szpitale czy cos. Generalnie
            nie lubie, ale niech sobie poleci na dluuuuugi urlop, a jeszcze lepiej niech
            sie wyprawi tym czerwoniastym peugeotem :P
            • rysiek_maj Re: A niech leci.... 21.04.04, 10:13
              Jest bardzo skuteczny dla siebie, bo dużo wie i niektórzy się go boją.
    • muzyk2 Re: Gajewski leci do Niemiec 21.04.04, 11:14
      Chłopiec na posyłki bez znajomości języka obcego?
    • Gość: alkro Re: Gajewski leci do Niemiec IP: 80.249.0.* 22.04.04, 10:57
      brednie
    • Gość: grenadina Re: Gajewski leci do Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.04, 11:03
      Ostrzegałam kiedyś Wlazło że mają u siebie agenta. Teraz widać dlaczego lewica
      wiedziała o wszystkich posunięciach prawicowych zarządów miasta w których -
      dziwnym trafem - zawsze zasiadał Gajewski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka