kamar26 27.02.11, 21:35 hej nie wiem czy dobrze kojarzę ale wydaje mi się że jesteś w temacie "staniczkowym" - forum biuściastych...? czy jest w Radomiu sklep w którym można dobrać sobie taki stanik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukrecja34 Re: do lukrecja34 27.02.11, 22:19 braffiterki w Radomiu to raczej nie ma :( ale możesz się przejść do sklepu ze stanikami na hali Feniks (ta na Śląskiej),wejście od Grzecznarowskiego i zaraz jakoś na brzegu to jest pracuje tam babka (znaczy pracowała rok temu),która zna się na rzeczy i jak najbardziej wierzy w rozmiar 70GG :D mało tego-ma takie rozmiary w swoim sklepie :D może Klarysa coś więcej będzie wiedziała bo ona też w temacie a rozmiar to możesz sobie na LB ustalić-tam dziewczyny naprawdę pomogą.dzięki nim zmieniłam fatalne 80D na ludzkie 70GG Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja34 Re: do lukrecja34 28.02.11, 06:30 lobby biuściastych :D dla tych co natura cycków nie poskąpiła... Odpowiedz Link Zgłoś
kamar26 Re: do lukrecja34 28.02.11, 11:44 ja już rozmiar znam - 65 F, zostałam wymierzona w sklepie w Grodzisku Mazowieckim, ale nie miałam funduszy na zakup tego cuda i tak mi w głowie siedzi...szkoda że nie ma w Radomiu znam nawet konkretny model ale na internecie go znaleźć nie mogę no i wolę jednak na żywo kupić chyba pozostaje mi wycieczka do Grodziska i liczyć na to że ktoś taki sklep otworzy Odpowiedz Link Zgłoś