Dodaj do ulubionych

PIS Radom(wzrost rachunków) PIS Kaczyński. ???

07.07.11, 01:29
Stopniowy upadek stopy życia mieszkańców Radomia spowodowany polityką PIS w Radomiu nie może bez końca umykać uwadze prezesowi Jarosławowi. Ile potrwa polityka wzrostu płac członków PIS i upadku miasta oraz mieszkańców? Czy Kaczyński będzie wykorzystywał Radom do walki w wyborach? Czy ma prawo wspominać o podwyżkach skoro jego ludzie podwyżki konsumują na swoje wynagrodzenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: Agent Tomek Re: PIS Radom(wzrost rachunków) PIS Kaczyński. ?? IP: *.radom.vectranet.pl 07.07.11, 11:16
      Ale im dobrze. Wystarczy spojrzeć na majątki.
      • Gość: MPK Re: PIS Radom(wzrost rachunków) PIS Kaczyński. ?? IP: *.torservers.net 07.07.11, 11:23
        Prezes MPK Leszek Lach unika odpowiedzialności ( teraz będzie mu grozić karna za fałszywe oskarżenie ) w sprawie 2 pracowników, którzy wytoczyli mu proces w Sądzie Pracy o bezpodstawne zwolnienie - oskarżył ich z art 286 kk w piśmie aż sam prowadzący sprawę policjant za głowę sie złapał co ten człowiek zrobił, bo sprawa się wyjaśniła i teraz zarzuty będą w drugą stronę

Nie stawia się na rozprawy juz dostal grzywnę teraz będzie doprowadzony przez policję
        z tego co wiem to próbuje uzyć wszystkich swoich koneksji aby uniknąć odpowiedzialności karnej
        Dobrze aby całej sprawie przyjrzało się CBA lub inna komórka wymiaru sprawiedliwości
        • iryda11 Re: PIS Radom(wzrost rachunków) PIS Kaczyński. ?? 07.07.11, 16:28
          Nie ładnie pisać grubym i tłustym drukiem bo to świadczy o kulturze piszącego zwłaszcza na forum.
        • Gość: ginter Re: PIS Radom(wzrost rachunków) PIS Kaczyński. ?? IP: *.radom.vectranet.pl 07.07.11, 17:43
          No kolejna wpadka PISu
          • Gość: kolo Re: PIS Radom(wzrost rachunków) PIS Kaczyński. ?? IP: *.foebud.org 07.07.11, 18:08
            irydo11 uważam, że pisał po to by dobitnie przedstawić fakt jaki zaistniał
            • Gość: uczciwy Re: PIS Radom(wzrost rachunków) PIS Kaczyński. ?? IP: *.santrex.net 07.07.11, 18:35
              Drodzy Państwo Jarka nie ma co winić za bagno jakie jest w Radomiu - mówię to Wam jako były członek PIS-u
              W Radomiu mamy spęd "bydła", które się "podpięło" pod PIS. Najgorszymi ludźmi są członkowie Wspólnoty Samorządowej - Dariusz Wójcik, Kazimierz Staszewski, Krzysztof Sońta itd itp
              prowadzą swoje gierki polityczne - zbijanie majątku swojego i kumpli na kapitale politycznym PIS-u
              Uwierzcie mi drodzy Radomianie, że PIS był uczciwą partią tylko dostały się tam gnidy, dla których liczy się tylko kasa a nie dobro naszego narodu
              Ja byłem uczciwy i juz nie jestem w radomskim PIS-ie bo nie mogłem patrzeć na te przekręty i co niektórych pseudouczciwych - trzeba być sku...synem, żeby patrzeć na biedę i niedostatek innych i co niedziela być u komunii tak jak nasz Andrzejek
              • Gość: Kobi Obietnice Jarosława IP: *.xdsl.centertel.pl 08.07.11, 00:45
                Nie będę premierem gdy mój brat będzie prezydentem (jest to tzw "obietnica opóźniona" - premier dotrzymał jej dopiero 21.10.2007)
                Nie będzie koalicji z Samoobroną
                Nie zmienia się ordynacji wyborczej przed wyborami
                Nie podniesiemy akcyzy na paliwo
                3 miliony mieszkań
                Niższe podatki
                Tanie państwo i redukcja administracji
                Marcinkiewicz - premier na całą kadencję
                Afera billboardowa
                Chcemy koalicji z PO
                PO jest w koalicji z SLD
                Nie będzie TKMu
                Moja teczka jest sfałszowana
                W rządzie nie będzie przestępców!
                Byli szefowie dyplomacji byli na usługach KGB
                Wycofamy wojsko polskie z Iraku
                Kler nie ma wpływu na politykę PiS
                Prowadzimy politykę zagraniczną dla dobra Polski
                Obniżymy składki na ZUS
                Zrezygnuję z przewodniczenia PiS, jeśli nie wygramy wyborów.
                • pisdasobie Re: Obietnice Jarosława i efekty w sondażach 08.07.11, 17:11
                  wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9915998,PiS_traci_dramatycznie__tylko_17_proc__poparcia__Nowy.html
                  • Gość: kuba Re: Obietnice Jarosława i efekty w sondażach IP: *.radom.vectranet.pl 10.07.11, 22:18
                    chloptasie ktorzy rzadza radomiem niestety ale wydaja pieniadze na nowe nawierzchnie drog nie tworza warunkow do inwestowania w naszym miescie przez prywatne firmy, i niestety nie ma podatkow nie ma pieniedzy w budzecie trzeba podnosic mieszkancom oplaty za wode, scieki wkrotce za smieci
                  • Gość: Robotnik Re: Obietnice Jarosława i efekty w sondażach IP: *.xdsl.centertel.pl 11.09.11, 02:01
                    Największy przegrany !!!..
                    niejaki jarosław.K wielokrotnie przegrywał wybory, procesy..
                    co jeszcze musi się stać aby ten mały człowiek zrozumiał...
                    no tak.. ale do tego trzeba rozumu !!
    • Gość: Robotnik Re: PIS Radom(wzrost rachunków) PIS Kaczyński. ?? IP: *.xdsl.centertel.pl 11.09.11, 01:30
      Największy przegrany !!!..
      niejaki jarosław.K wielokrotnie przegrywał wybory, procesy..
      co jeszcze musi się stać aby ten mały człowiek zrozumiał...
      no tak.. ale do tego trzeba rozumu !!
    • Gość: Koń Re: PIS Radom(wzrost rachunków) PIS Kaczyński. ?? IP: *.xdsl.centertel.pl 16.09.11, 21:45
      Jaro ma to w du.pie... i Rado zresztą też.. żądza władzy i tyle nekropolityk od siedmiu boleści

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka