wlogra2 10.10.11, 13:00 Na co on liczył farbowany lis z czerwonego na zielone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thejachu Re: Zbigniew Gołąbek (PSL): Wynik dobry, miejsce 10.10.11, 13:18 Jak to na co? Na mandat, jestem przekonany, że następnym razem będzie lepiej. Powodzenia radomski PSL-u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aster Re: Zbigniew Gołąbek (PSL): Wynik dobry, miejsce IP: *.ats.pl 10.10.11, 13:46 Mam nadzieję, że tym razem Gołąbek zrozumie, że nie dla niego życie salonowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jbest Zachodzę w głowę jakim cudem 10.10.11, 14:25 ten człowiek był wojewodą i jakim cudem głosują na niego ludzie. Jak oglądałem na dami debatę z jego udziałem to ogarniało mnie przerażenie. Gość nie miał totalnie nic do powiedzenia i klepał jakieś miłe dla infantylnego ucha formułki, w stylu "żeby w Radomiu było lepiej to trzeba pozyskać inwestorów" itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gugu Re: Zachodzę w głowę jakim cudem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 17:01 Niestety Gołąbek nie potrafi zapomnieć jaki to miodzio bycie parlamentarzystą. Nie może zrozumieć, że to JUŻ HISTORIA !!!!! Pacholczakowa to chyba kandyduje gdzie się da. Ona jest z tych co zawsze jest gotowa wziąć odpowiedzialność za kraj. Dziwię się szefom PSL-u, żę z uporem maniaka wystawiają tą babę. Choć z drugiej strony PSL to taka korporacja dbająca o swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uciekłem zTworek Zachodzę w głowę i pytam czy jest miejsce w Krychn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 10:44 Jezdzilem po wszystkich mitingach gminnych,spotkaniach powiatowych ,odpustach itd.Zawsze grzecznie podawałem rękę temu i owemu.Teraz robię jako przedstawiciel wladz wojewódzkich na ziemię podradomską i radomską.Byłem w ..... i ponadto sympatykiem Ligi Kobiet i sympatykiem PEKaSU .Co ja zawinilem ze nie wybrali mnie do sejumu tylko Armanda z Warszawy?? NO CO?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyb.WR Re: do"jbesta"...... IP: *.radom.vectranet.pl 16.10.11, 11:57 Zachodź i myśl czy masz w ogóle głowę i co w niej masz bo twój wpis świadczy o twoim rozumowaniu wydarzeń wyborczych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyb.WR Re: Zbigniew Gołąbek (PSL): Wynik dobry, miejsce IP: *.radom.vectranet.pl 13.10.11, 11:44 Zbigniew .Gołąbek był jednym z najlepszych parlamentarzystów radomskich.Szkoda że nie wszedł na Wiejska bo nie zasługiwał na to .Skoczkowie i desantowcy wskoczyli a on nie ,zastanawiam się nad tym jak myślą nasi radomianie i ze głosowali na nich.Zobaczymy co z tego wyjdzie i jak się skończy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Zbigniew Gołąbek (PSL): Wynik dobry, miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 19:55 Brawo Zbysiu , mijaj kundli !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIS polityczny Juz byl w ogrodku juz witał sie z gaska..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 10:06 Gdyby babcia miała wasy to byłby strażak. Słaby jest z ciebie ptaszek polityczny.Marny i stary. Lepsza była Wroblowa w czerwonym kubraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega z SLD Juz byl w PZPR i juz witał się z gaską z PSL i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 11:22 Wspłczóję koledze byłemu sekretarzowi komitetu gminno-miejskiego PZPR w Skaryszewie i dzielnemu wychowankowi Wyzszej Szkoly Nauk Spolecznych przy KC PZPR. ze nie załapał sie do parlamentu gdzie juz zarobkowal przez dwie kadencje. . Myslałem kiedys że spokojnie posiedzi sobie i odpocznie w swojej ukochanej rodzinnej wiosce Korczowej Mniejszej kolo Kazanowa. Niestety nie. Mało,że z PZPR wszedł do SLD to jeszcze go "kopnął w zadek" i to niedawno bo w 2010 roku "wstapił" do trzeciej partii tj. PSL. I juz sie dzieki PSL=owi załapal na radnego wojewodzkiego.Wieś chyba podobnie zna jak posel z PISu p. Suski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprawka Re: Juz byl w PZPR i juz witał się z gaską z P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.11, 11:25 Zle napisałem współczuję.Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan? Re: Juz byl w PZPR i juz witał się z gaską z P IP: *.radom.vectranet.pl 16.10.11, 13:44 No nie........ŻENADA ten człowiek ma czelnośc ponownie kandydować.Jego PZPR-owska pszeszłość....podobno był zagorzałym zwolennikiem PZPR.Ponoć ta podała mu towarzyską rekę i wciągnęła na piedestał wicewojewody a później senatora.Ja bałbym się dać jemu do ręki sikawkę.Pełnił czy nadal pełni jakąś fuchę w OSP.Szok !!! Dobrze że nie wszedł.W poprzedniej swojej kandencji dobrze pływał.jedynie to potrafi robić.Niejednemu czlonkowi byłej przez Plaków znienawidzonej PZPR pomógł umościc sobie gniazdko. Zastanawiam się.kim sa ludzie którzy na niego głosowali teraz i przedtem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZPR-SLD-PSL-PIS Juz byl w PZPR i już witał się z gaską z PSL i co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 11:15 Jak ci Zbysiu nie poszlo w PSL to przejdz do PISU jak to zrobił Kuzmiuk . To jest SPRAWDZONA wasza CHŁOPSKA DROGA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ochroniarz czy świ Juz byl w PZPR i już witał się z gaską z PSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.11, 22:06 Dzis Zbysio stał jak zwykle na trbunie tym razem z okazji wręczenia sztandaru lotnikom. Proszę o odpowiedz na pytanie.Czy robil na trybunie za ochroniarza czy z palmę? A moze ON poprostu świruje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBIŁ ZA PAPROTKĘ Re: Juz byl w PZPR i już witał się z gaską z PSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.11, 10:55 Zbyniu . Ty nie świruj i wez sie do konkretnej roboty jako podobno starszy skawkowy z ochotniczej strazy pozarnej z twojej rodzinnej wiochy. N a twojej wiosce smieją się z ciebie że ty nigdy nie miałes w łapach skikawki strażackej chyba za swoją jak szczałeś za matczyną stodołą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: Juz byl w PZPR i już witał się z gaską z PSL IP: *.radom.vectranet.pl 23.10.11, 13:54 PZPR-owski ślizgacz.Jak oni wszyscy po WUML-ach i temu podobnych uczelniach.W reku sikawkę?Nigdy w życiu..Strach byby dać łopatę.A pełnił różne fukcje.W tym jedną z najwyższych w państwie.Nic dziwnego że tak tak żyje się NAM Polakom w Polsce.Ilu takich mamy w parlamencie?Strach pomyśleć. Masakra........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz G....... Juz byl w PZPR i już witał się z gaską z PSL-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.11, 11:05 My z PZPR reakcji sie nie boimy. Wszak uformowała nas najlepsza szkola wyzsza TO JEST . Wysza Szkoła NAuk Spolecznych przy KC PZPR . Akadamia zwana też akademią ŚW.MARCINA. BOWIEM UCZYŁ MARCIN MARCINA , A SAM GŁUPI JAK ŚWINIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasz absolwent Juz byl w PZPR i już witał się z gaską z PSL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 10:48 Z czego się SMIJETA ze ukonczył akademiję Św.Marcina .Toż to nas absolwynt i naukowiec z pezetpeere. a może tyz zachaczył un o akademiję ormo? Ale nie pisze i nie chwali sie nic o tym? NO I CO Z TEGO? ze szkola miał za patrona świntego??Tak beła zdolna bestyja że JESZCZEK ZALICZYŁ kilkadziesiunt AKADEMIJI pierwszomajowych . To TYŻ się liczy, bo tyngo się na nich chłopina narobił. Tak mu sie psia jucha to pofiksowało w głowie ,ze jak latał kiedys tak i tera lata po tych wiecach i trybunach , a i dobrze ,że chociaż po tym zakańsza CHLEBEM ZE SMALCEM i ogórkiem. Taki z niego chłopski wojownik. Un żywemu nie przepusci . AJUSCI,AJUSCI. Odpowiedz Link Zgłoś