grazka2001 31.07.11, 22:26 mam prośbę. Jeśli ktoś z Państwa znajdzie tablicę rejestracyjną początek WPZ proszę o kontakt na forum prawdopodobnie spadła na ulicy Ząbkowskiej dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gekon-3 Re: tablica rejestacyjna 01.08.11, 09:00 widziałem jakąś tablicęna ząbkowskiej po lewej stronie jadąc od szkolnej w okolicach "pierwszej kałuzu" w miejscu jak pobocze jest okryte jakąś folią czy czymś takim Odpowiedz Link Zgłoś
grazka2001 Re: tablica rejestacyjna 01.08.11, 11:12 dzięki za informację sprawdzę po płudniu może jeszcze będzie Odpowiedz Link Zgłoś
baddog Re: tablica rejestacyjna 02.08.11, 23:17 grazka2001 napisała: > mam prośbę. Jeśli ktoś z Państwa znajdzie tablicę rejestracyjną początek WPZ pr > oszę o kontakt na forum prawdopodobnie spadła na ulicy Ząbkowskiej dzięki Mówiłem że rodowita mieszkanka Marek! Odpowiedz Link Zgłoś
grazka2001 Re: tablica rejestacyjna 03.08.11, 07:31 do baddog jesli potrafisz tylko krytykować innych to może najpierw siebie oceń i jeśli nie masz nic ciekawego do napisania to lepiej daruj sobie bo szkoda naszego czasu. Pewnie jako rodowity mieszkaniec Marek jesteś bardzo uczynny i życzliwy :(:(:( a dowód w twoich wpisach Odpowiedz Link Zgłoś