jula.13 03.01.12, 21:33 Witam! Szukam dobrego ginekologa, najlepiej na NFZ. Możecie jakiegoś polecić? Z góry dzięki, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patsy79 Re: ginekolog Radom 04.01.12, 06:58 mogę polecić Wróblewskiego,alenie wiem czy na NFZ przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia900 Re: ginekolog Radom 04.01.12, 10:35 ja swego czasu bardzo zachwalalam dr kielskiego, ale juz przestalam po ostatniej jego "wpadce" na mojej osobie. teraz chodze do dr godka (na NFZ)i jestem bardzo zadowolona.przyjmuje na orlat lwowskich i na staszica-ale sa mega kolejki. a z prywatnych polecam dr bator. Odpowiedz Link Zgłoś
ivinka275 Re: ginekolog Radom 04.01.12, 13:01 ja polecam dr Wozniak (kobieta), przyjmuje na nfz w przychodni na 1905 roku. Jej maz tez ginekolog. Odpowiedz Link Zgłoś
andzia0608 Re: ginekolog Radom 04.06.12, 19:41 Monisia możesz podać namiary na dr Godka na NFZ w te 2 miejsca. Orientujesz się ile mniej więcej czasu czeka się na wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś
monisia900 Re: ginekolog Radom 05.06.12, 07:34 andzia0608 napisała: > Monisia możesz podać namiary na dr Godka na NFZ w te 2 miejsca. Orientujesz się > ile mniej więcej czasu czeka się na wizytę? akurat pytalam o zapisy na lipiec i beda ok. 20 czerwca. akurat tutj zapisuja tylko jeden dzien w miesiacu na kolejny miesiac-te kolejki to na orlat. tylko ze na staszica przyjmuje pacjentki zapisane do tej przychodni-bynajmniej kiedys tak bylo, ale dopytaj. 363 46 14 Odpowiedz Link Zgłoś
andzia0608 Re: ginekolog Radom 05.06.12, 08:38 pytałam na staszica i nie ma już numerków, przyjmuje pacjentki z innych przychodni, ale jak zostają numerki, a one zostają bardzo rzadko, więc szansy raczej nie ma:( dzwoniłam na orląt, powiedziała, że terminy na sierpień:( chyba poszukam kogoś innego... albo pójdę gdzieś prywatnie Odpowiedz Link Zgłoś
jula.13 Re: ginekolog Radom 04.01.12, 23:21 Dzięki za informacje! Muszę wreszcie kogoś wybrać, bo czas najwyższy na super miłą wizytę......:) Odpowiedz Link Zgłoś
patir23 Re: ginekolog Radom 05.01.12, 12:32 ja tez polecam Golińskiego tyle ze prywatnie. jak dla mnie super Odpowiedz Link Zgłoś
annathema Re: ginekolog Radom 05.06.12, 19:28 Polecam Penzę i Czekańskiego. Prywatnie. Niestety. Na NFZ chodziłam do Skałbani i był ok, od ponad 5 lat odwiedzam jednak tylko Penzę. Odpowiedz Link Zgłoś
edytanoculak Re: ginekolog Radom 10.10.12, 22:54 Ja byłam pierwszy raz na badaniu u ginekologa w trzecim miesiącu ciąży z mężem by potwierdzić.Zawsze mam męża podczas każdego badania zabiegu czy porodach przy sobie bo intymność należy do męża a nie do ginekologa.Dlatego mam prawo do obecności męża podczas badań i zabiegów nawet w szpitalu poza znieczuleniem całkowitym i epidemią ogłoszoną w placówce nie wymysłem niedouczonego personelu medycznego gdy wyrzucą osobę bliską może dojść do wysokiego odszkodowania dla pacjentki.Ust 2008 r art 21 Prawa Pacjenta o obecności osoby bliskiej podczas badań i zabiegów.Dlaczego ryzykując wypłatą odszkodowania wyrzuca się osobę bliską?Dlaczego miała bym się wstydzić męża podczas badania czy zabiegu chować go za parawan skoro decyduje Pacjent o obecności osoby bliskiej!!!. Ginekolog zalecił ostatnio na endometrium i mięśniaki leczenie O. Bonifratrzy są skuteczni obyło się bez operacji bo mąż prosił u ginekologa inne leczenie poza usuwaniem macicy i jajników udało się dlatego powinno się mieć osobę bliska podczas badań przy sobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monisia900 Re: ginekolog Radom 11.10.12, 09:25 ale chyba nie o tym watek... czyzby reklama O.B? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiardm Re: ginekolog Radom 22.10.14, 15:41 A ja polecam Dulskiego. Fajny lekarz, spokojnie mówi i nie jest krępujący. Dokładnie bada i poświęca czas pacjentce. Wypatrzył u mnie torbiel bardzo wcześnie i szybciutko wyleczyliśmy. Przyjmuje na NFZ w kilku poradniach (min. na domagalskiego i na krasickiego) ale jest tam pełno pacjentek więc wolę raz na pół roku zapłacić i pójść prywatnie. Poza tym pasują mi godziny przyjmowania (do późnego wieczora) i dojazd jest dobry chyba ze 3 autobusy zatrzymują się 3 minuty od gabinetu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
totutotam999 Re: ginekolog Radom 30.01.15, 10:46 Ja polecam doktora Jacka Kotasa z Radomskiego centrum ginekologiczno-położniczego, świetny specjalista i do tego bardzo miły. Chodziłam do różnych ginekologów, ale ten najbardziej przypadł mi do gustu, w ogóle wszyscy lekarze tam są dobrzy. Jak doktor Kotas był na urlopie to byłam na zastępczej wizycie u doktora Skałbanii i też był bardzo wyrozumiały i konkretny. Odpowiedz Link Zgłoś
migdalowe_latte Re: ginekolog Radom 09.03.15, 09:50 również polecam Radomskie Centrum Ginekologiczne, świetni lekarze, bardzo miła atmosfera. Długo szukałam ginekologa, który wysłucha mnie i nie zbagatelizuje moich problemów i obaw. Jednak to ważne, w końcu pokazujemy się temu lekarzowi z intymne strony, trzeba mieć zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś