Gość: mk IP: *.rutex.slask.pl 22.06.04, 21:29 bedziemy w gorzycach!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: projar Bydgoszcz z Wami!!! IP: *.awacom.net 22.06.04, 23:09 RADOMIAK GO!GO!GO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trendy Wszyscy chcą II-giej ligi !!! IP: *.chello.pl 22.06.04, 23:33 Wiem, że jak będziecie chcieli to Tłoki Wam nie podskoczą. Tylko Jak Was Panowie-Zawodnicy Radomiaka zamotywować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Re: Wszyscy chcą II-giej ligi !!! IP: 80.249.4.* 23.06.04, 16:19 Gorzyce padajcie na kolana Wielki RADOMIACZEK RADOM nadchodzi !!!!!!!!! W sobote rozniesiemy ich !!!!!!! Po końcowym gwizdku sędziego wszyscy od morza do tatr będą wiedzieć że w RADOMIU JEST II LIGA !!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADOMIAK ENGEL j.r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.04, 23:52 Brawo ENGEL j.r. na młodych trzeba stawiać Pan Panie Jurku jest z Warszawy i pewnie Pan myśli że Radom to dziura , taka prowincja bez perspektywy tak jak myślał Wojtaś który przed ważnym meczem opóścił nasz klub.Nie dawno zmarł JACEK KUROŃ ,w 1976 oddał całego siebie dla nas RADOMIAKÓW ,nie było by tej wolnej POLSKI gdyby nie my RADOMIACY i ludzie z URSUSA .To my się postawiliśmy komuchom i teraz mamy wolny kraj. Piszę to bo byłem jednym z wielu który oberwał na ścieżkach zdrowia .Było mineło teraz jestem nikim ale wszystkie moje troski znikną jak Pan Panie Jurku wprowadzi Radomiaka do drugiej ligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYGRYS Re: ENGEL j.r.Trzymamy Kciuki IP: *.udn.pl 23.06.04, 01:33 Trenerze Engel wymyśl taka wspaniałom taktykę jak w pierwszym meczu.Zawodnicy niech ja zrealizują.My kibice o to z Radomia w mieście gdzie wszystko padło o to prosimy.Widzial pan co sie dzialo an meczu barazowym to na lidze bezdie jescze 100 razy lepiej.I bedzie to tez pana udziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Re: ENGEL j.r. IP: 213.17.170.* 23.06.04, 08:27 Do tej pory o Engelu j.r. miałem delikatnie mówiąc nienajlepsze zdanie ale po tym jak posadził Rose na ławe i w pierwszym składzie wystawił Lesisza zwracam mu honor. Chyba trzeba było człowieka z poza radomskich układów, który mógłby inaczej spojrzeć na sytuacje. I jak się okazało jego wiek okazał sie pomocny bo szybko dogagał sie z radomska młodzieżą czego efektem średnia wieku w meczu z Tłokami ... 23 lata !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly radomianin Re: ENGEL j.r. IP: *.proxy.aol.com 23.06.04, 18:42 Brawa dla zawodnikow. brawa za dzialaczy ale przede wszystkim brawa dla trenera Engela, za dotychczasowa prace i wyniki z Radomiakiem. Zycze Panu dalszych sukcesow w karierze trenerskiej i zapewniam o wdziecznosci radomian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakarpl Re: ENGEL j.r. IP: *.udn.pl 24.06.04, 20:39 Pozdrowienia dla Ciebie MK, nie znamy sie, ale godzine temu spotkalem chlopakow, torzy w sobote odbieraja Cie z Kielc i jedziecie na mecz. Ja nie jade, bo jade do Katowic, moze ja tez sie tam przeprowadze, bo serce mocniej bije tam wlasnie,a le zawsze bede chloapakiem z Radomia, kibicuj(cie) za mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: ENGEL j.r. IP: *.udn.pl 24.06.04, 21:07 wakerpol miło było Cię spotkać porozmawiać tak Miśka odbieramy z Kielc i jedziemy pomóc zielonym miło było od wrzesnia chodzic na mecze Radomiaczka z KOroną Zagłębiem Jagielonią GKS Bełchatów czy Widzewem i ŁKSem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pas Re: Engel: Forma rośnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 07:36 Pasiasty Cracov życzy awansu Radomiakowi ! Wygracie z tymi kołkami! Odpowiedz Link Zgłoś