Dodaj do ulubionych

klub mojito, patologia

08.10.12, 09:58
Chciałem wszystkim odradzić ten klub, a przeważnie ochrone na wejściu. Byłem tam dwa razy, ostatnio poszedłem ze znajomymi z Gdanska. Chcielismy coś zjesc, pobawić sie, ale niestety przed nami weszło 3 łysych Panów nie płacąc za bilety, dziewczyny które z nami były też oki, ale my juz nie, na pytanie dlaczego nie wejdziemy, bo wedle stroju to nie w dresy bylismy ubrani, pan wielce mozny ochroniarz powiedział "bo nie" kolega ktory byl z zona chciał wejsc po nia bo weszła do szatni, ale tez nie mogł i tak oto jest w radomiu prowadzona selekcja, archiwum dla mnie ochrona jak trzeba, nie ma namolnych debili osilkow, weszlismy pelna kultura. Ale drugi raz juz sie w mojito nie pokaze. Szkoda ze nie ma duzego wyboru w radomiu w klubach, bo mojito podoba mi sie pod wzgledem wystroju, ale obsluga pozostawia wiele do zyczenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: werter Re: klub mojito, patologia IP: *.radom.vectranet.pl 08.10.12, 10:05
      tak to już jest na wsi.
      • Gość: nom Re: klub mojito, patologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 13:06
        nihil novi
        • Gość: ****** Re: klub mojito, patologia IP: 194.165.48.* 08.10.12, 13:46
          only bald
    • cyn123 Re: klub mojito, patologia 08.10.12, 14:26
      Nie chciałem robić zadymy, bo to wstyd przed przyjaciółmiale aż chec zeby wezwac policje, tylko pytanie czy cos zrobia? a wystarczyloby nie pojsc do nich ze dwa tygodnie pod rzad wtedy wlasciciel na pewno by wpuszczal nie tylko znajomych ochroniarzy.
    • Gość: Guapo Re: klub mojito, patologia IP: *.182.210.123.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.10.12, 16:07
      Co klub, to inna selekcja. Ja osobiście zawsze się zastanawiam, jak ten bramkarz się rozlicza z kasy: nigdy nie dostałem biletu, a facet dostaje 20 zeta od łebka (laski za friko) ... może to właściciel, tylko lubi stać na bramce :)

• Gość: Robert Re: klub mojito, patologia IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 17:14
        Biletu nie dostałeś a paragon?
        • Gość: Guapo Re: klub mojito, patologia IP: *.180.39.4.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.10.12, 20:08
          Nie pamiętam, ale pamiętam bardzo gruby zwitek 20-złotowych banknotów, który ten osiłek trzymał w rukie ... zresztą, yebać Mojito. Jeśli mają taką popularność, że mogą przebierać w gościach to niech tak będzie - Radom to wiocha. Ja na weekend robię wypady do kumpli w Warszawie, a tam klubów jest więcej niż można spamiętać. Kiedyś w Archiwum tez tak dżgerowali, a dziś?
          • Gość: Robert Re: klub mojito, patologia IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.12, 22:17
            Jak nie daja paragonów za te 20zł to skończy się zaraz selekcja jak trafią na kontrole skarbową. Będą naganiać każdego, żeby uciułać na kare.
            • Gość: Guapo Re: klub mojito, patologia IP: *.147.145.143.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.10.12, 08:17
              Jaką kontrolę skarbową? Gdzie Ty żyjesz - to jest Radom, Polska czyli najlepszy przykład na wszechobecną patologię zwaną 3RP :)

• cyn123 Re: klub mojito, patologia 09.10.12, 09:26
                Jaki paragon? biletu tez nie ma, smieszne jest to że kiedys poszedlem z kolega do mojito, ja juz po paru piwach wiec pewnie widac bylo, mnie chcieli wpuscic ale kolege ktory nie pil nie. Ten gruby co stoi i liczy kase to jakis burak ze wsi, nawet w oczy nie spojrzy tylko burknie pod nosem. A mojito za jakis czas sie skonczy, jak sie otworzy jakis inny klub, pamietam jak bylo z fanaberia, chodzily tlumy to panowie ochroniarze wpuszczali znajomych potem wialo pustkami to sie prosili zeby wejsc. Jak sie sie umie prowadzic interesu to tak jest.
          • macine123 Mojito, Lemon.... 03.05.14, 13:27
            Nie polecam ani Mojito, ani Lemon. Ani tam piwo dobre, ani atmosfera. Ogólnie drogo jak na Radom. Zresztą atmosferę budują ludzie, a tą można znaleźć tylko w ośrodkach akademickich jak Warszawa, Kraków itp. Pamiętam z czasów studenckich było sporo kameralnych pubów i wszystkie były pełne. Teraz nie ma tu pracy i ludzie po prostu żyją w UK i innych krajach zachodnich lub innych miastach w Polsce. Jakaś depresja ogarnia Radom...
    • Gość: Guapo Re: klub mojito, patologia IP: *.147.45.178.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.10.12, 10:08
      Ci ludkowie, którzy to prowadza maja to głęboko w rowie - zbijają kasę póki się da. Dlaczego tak piszę? Ano dlatego, że idą po bandzie na całego: liczba gości wielokrotnie przekracza maks. dopuszczalną (przepisy przeciwpożarowe!) oraz nagminnie łamią przepisy o paleniu wewnątrz.

Wielu alfonsów, którzy mają tam swoje panienki też pewnie im coś odpala - Radom to wiocha!

• cyn123 Re: klub mojito, patologia 09.10.12, 12:42
        Wiem że radom to wiocha, pracuje w wawie, chociaz jej nie lubie, ale jak słucham wypowiedzi kolegow kolezanek co sie rozjechali po swiecie czy nawet polsce to radom to miescina, ostatnio spotkalem kolege z chelma, zawsze myslalem ze wschodnia granica to jeszcze gorzej, ale e tam w porownaniu do radomia to niezle. Ale niestety mam rodzine i sporo znajomych w radomiu, dlatego staram sie ich odwiedzac wiec gdzie proponujecie isc np w sobote do klubu w radomiu gdzie nie bede sie martwil ze nas nie wpuszcza czy nie mam ochoty na bicie sie za to ze potancze sobie i komus sie to nie spodoba? A tak wogole to wydaje mi sie ze zaglebie ktore powstalo czyli mojito, lemon, archiwum i chyba g2 (jak jeszcze jest) to co raz to inny kub wpuszcza, po prostu dziela sie kasa, ale to moje wasne przypuszczenia.
        • Gość: Guapo Re: klub mojito, patologia IP: *.147.247.188.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.10.12, 18:31
          Spróbuj Kręgielni na Żeromce w Galerii Rosa - podobno młode laski spod Radomia chętnie robią lody w WC ??? Na dodatek za friko - rewela!
          • Gość: stara laska Re: klub mojito, patologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 13:07
            kręcą je w pisuarze czy w misce klozetowej??? To dopiero jest patologia !!!!!
        • Gość: abc Re: klub mojito, patologia IP: *.free.aero2.net.pl 20.10.12, 13:45
          To weź idź do klubów z selekcją w Wawie - zobaczymy czy tam Cie wpuszczą i czy też będziesz gadał, że wawa to wiocha. Na całym swiecie są kluby z selekcja i bez. Jak chodzisz po takich z selekcją to się nie dziw, ze mogą wpuscić a mogą nie wpuscić. Zmien sobie kluby albo sposob rozrywki i przestaniesz biadolic po forach.
          • cyn123 Re: klub mojito, patologia 21.10.12, 12:39
            do abc:

Debilu zrozum ze wszedzie powinien byc zatrudniony selekcjoner, anie chlop ze wsi co nawet nie spojrzy i powie wyp..... wiec? sa zasady klubow ze jak sie jest pijanym badz zle ubranym to nie wpuszcza i sie z tym zgadzam ale skoro przede mna wchodzi paru lysych bez biletu a mnie nie wpuszczaja to czyli cos nie tak. Ale co Ty tam wiesz.
            • Gość: Lady in red Re: klub mojito, patologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 13:13
              A propo zasad ....do pewnej wrześniowej soboty wiedziałam że do Mohito nie są wpuszczane osoby poniżej 23 roku życia, weszłam ze znajomym za darmo, oświadczyliśmy panu w drzwiach ( faktycznie przytrzymał znajomego) że nie idziemy na dyskotekę tylko do restauracji i nie było problemu z wejściem bez 20 zł.
              Za to włosy na głowie stanęły mi dęba ( a mam ich sporo) jak zobaczyłam " dziwoszony" (bo inaczej nie da się określić ) które nie wiem czy miały 16 lat , wulgarnie wymalowane, wulgarnie ubrane no i wpuszczone do środka, a i niejeden chłoptaś który wszedł za nimi napewno nie miał 23 lat. No to się lekko zbulwersowałam i nie wiem czy jeszcze będę chciała wrócić do tego klubu, który pod kilkoma względami odpowiadał mnie i moim znajomym.
            • Gość: abc Re: klub mojito, patologia IP: *.free.aero2.net.pl 21.10.12, 16:28
              Cyn123, już w pierwszym zdaniu pokazałeś kim jesteś... Masz poziom kultury adekwatny do "tych chłopów ze wsi" wiec widać selekcjoner jest dobrany do klienteli...

EOT z mojej strony :)
              • Gość: Guapo Re: klub mojito, patologia IP: *.181.192.72.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.10.12, 21:45
                Jakie miasto takie i tanc-budy :)
              • cyn123 Re: klub mojito, patologia 21.10.12, 22:08
                abc :) po pierwsze wiekszosc z tego co piszesz jest debilna, wiec proponuje spotkanie jutro czy kiedy Ci pasuje oczywiscie w godzinach wieczornych bo latwiej jest pogadac na zywo, mozemy usiasc czy postac w miejscu ktore wybierzesz wtedy mam nadzieje dojdziemy do porozumienia.
              • cyn123 Re: klub mojito, patologia 21.10.12, 22:14
                A tak propo jedz do innego miasta troche bardziej innego typu krakow, czy poznac, czy nawet do zakopanego i idz do innego klubu i sprobuj wejsc, nie widze problemu, skoro nie jestes pijany, nie masz dresu, nie wygladasz jak zbir, to o co chodzi? zreszta wyglad to i tak dyskryminacja, czlowiek urodzi sie taki jaki jest a potem co? ale Ty juz wiesz najlepiej
                • Gość: Prawdziwy Wolak Re: klub mojito, patologia IP: *.30.232.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.10.12, 08:25
                  czlowiek urodzi sie taki jaki jest a potem co?

Powiedz to Prezesowi Tysiąclecia - głowa jak kapusta, wzrost krasnala, ogólny wygląd spasionego chomika, ale do władzy przez jakby był gojem :)
                  • l_oeil_du_spectateur Re: klub mojito, patologia 04.05.14, 06:00
                    Mowisz o kosztownym? Wiesz, nie znizalbym sie do poziomu Hosera, zagladajac ludziom do majtek ( apropos goja ). W kosztownych majtkach i tak nie ma czego szukac.
                    • lechujarek_wolski Re: klub mojito, patologia 25.02.15, 12:48
                      Mylisz Hosera z Paetzem :)
    • allegro6 Re: klub mojito, patologia 17.01.16, 19:59
      W mojito prawo jest łamane przez niedouczonych ochroniarzy, którzy wpuszczają swoich ziomków za darmo. Wszystko dogadane, właściciele nic nie wiedzą, ale na razie nie protestują, bo skad maja wiedzieć, że ochrona ich dyma.
      Radomski układ z politykami jest bardzo widoczny. Z policją też ochrona ma układy, gdyż policja nie chce egzekwować prawa. Z tego miasta trzeba uciekać, bo traktują ludzi jak kurczaki - chcą decydować co komu i gdzie wolno. To samo na dyskotece, to samo jak chcesz iść do pracy - jesteś cacy dopóki z Ciebie mogą siorpać do woli.
      • garko_siura Re: klub mojito, patologia 30.01.16, 11:20
        "Radomski układ z politykami jest bardzo widoczny" - gdzie? W tym Mojito? Słyszałem, że tam co druga to łatwa puszczalska (sporo nieletnich!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka