Dodaj do ulubionych

Liga amatorska piłkarzy

IP: *.ssk.com.pl 07.07.04, 08:49
"Wygrał regulamin"?!To jakaś bzdura, kto był ten wie dokładnie jak było.Iskra
zdobywała bramki w wypracowanych akcjach, natomiast Idea na dodra sprawę
zdobyła tylko jedną, a następne dwie to mocno wymuszone poprzedzone błędem
bramkarza trafienia.Nie bez znaczenia dla tych słów jest fakt ,że to Iskra
prowadziła , a Idea próbowała odrobić straty. Nie rozumiem więc tłumaczeń
zawodników Idei. Pozdrawiam wszystkich kibiców ALP i zapraszam na kolejne
emocje już w sierpniu!
Obserwuj wątek
    • Gość: zone Re: Liga amatorska piłkarzy IP: *.radom.pilickanet.pl 07.07.04, 10:25
      Cos ci sie porypało. 1:0 było, ale dla Idei
      • Gość: magic Re: Liga amatorska piłkarzy IP: *.ssk.com.pl 07.07.04, 13:04
        Przyjacielu,zgadzam się!1:0 dla Idei na początku.Nie wazne jednak jak się
        zaczyna,ale jak się kończy!1:1,2:1 dla Iskry,2:2 i 3:2 znów dla Iskry!To też mi
        się poparało i ta wymęczona bramka na 3:3 za kołnierz dwumetrowego bramkarza?!
        Kto tu jest obiektywny ludzie!?
    • Gość: miś Re: Liga amatorska piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 11:17
      W jakich wypracowanych akcjach kmieciu?! Masz na myśli rozegranie tego wolnego
      kiedy jeden jedyny raz zaspał Gilewski? Albo 2 ewidentne błędy bramkarza?
      Albo jesteś niewidomy albo z Iskry. A co do regulaminu.
      1) Był to mecz przełożony i zgodnie z regulaminem powinien być rozegrany w
      ciągu 2 tygodni,
      2) O przełożenie zabiegała Iskra a że akurat był pretekst (Igrzyska Młodzieży)
      tak też się stało,
      3) Później były zabiegi Iskry o strzeleniu jak najwięcej bramek. Namówili
      chłopaków z Woli (dostarczyciela nie tylko punktów ale przede wszystkim bramek)
      żeby nie przyszli na mecz z Ideą. Tak też było. Pierwszy raz w tych
      rozgrywkach!!! Walkower i tylko 3 bramki zapisane,
      4) Obgadali sprawę ze studentami. Ci przyszli w ośmiu (też pierwszy raz w
      całych rozgrywkach) i przegrali 10:3.
      To są fakty a z nimi się nie dyskutuje!
      Za komentarz niech posłuży wypowiedź sędziego Gilewskiego, który powiedział że
      na tym poziomie rozgywek i przy takim zapisie mecz powinien wyłonić zwycięzcę.
      JAK JUŻ COŚ PISZESZ TO PRZYNAJMNIEJ ZACHOWAJ ODROBINĘ OBIEKTYWIZMU!!!
      • Gość: Danek Re: Liga amatorska piłkarzy IP: *.radom.pilicka.pl 07.07.04, 11:55
        Nie wiem o czym mówisz ale ze mną nikt nie rozmawiał na temat oddania meczu w 8
        z Iskrą a gram w studentach. A nawet jakby ktoś by do mnie przyszedł w tej
        sprawie to bym go jeszcze mięsem obrzucił, nie poto biegam za tą kulką z
        językiem na brodzie aby przegrywać. I takie stiwerdzenie obraża moją godność.
        Więc powiedz proszę skąd masz takie informacje bo jeśli to prawda to może
        powinienem zmienić drużynę albo wogóle zrezygnować z gry w tej lidze skoro robi
        się w niej takie wałki. To tyle co miałem do powiedzenia.
      • Gość: magic Re: Liga amatorska piłkarzy IP: *.ssk.com.pl 07.07.04, 12:52
        Miś?!Ty musiałeś chyba pisać scenariusz do tego filmu, bo podobny masz humor
        jak w tej komedi.Wytwory Twojego chorego umysłu już skwitowali inni internauci!
        Ja jestem obiektywny,a o fakcie ,że Ty chyba nie bardzo może świadczyć fakt ,że
        to Ty byłeś bardzo zdenerwowany pisząc riposte do mojego e-maila.Pozdrawiam Cię
        mimo to i nie oglądaj filmów tkj. "Oczy szeroko zamknięte"!! Ach i "Piłkarski
        poker" tez omijaj jak będziesz w wypożyczalni!!
    • Gość: miś Re: Liga amatorska piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 17:47
      Jak zwykle mówisz o niczym (jeżeli nie masz jak odnieść się do faktów).
      Ułatwiłem Ci zadanie żebyś - jeżeli masz coś komnkretnego do powiedzenia -
      odniósł się punkt po punkcie. Widać nie bardzo potrafisz. Rozumię. To chociaż
      zadam Ci proste pytanie: jeżeli były dwie równoległe drużyny nie powinno być
      tak jak mówił Gilewski? (Czy to też za trudne?).
      P.S. Inny wybór - o czym tu nie pisano - to wybór bramkarza. Zrobił to Giza
      chyba ze strachu. Jak może być najlepszym bramkarz który uderzył sędziego i nie
      dostał nawet karki!!! To świadczy o Gizie.
      • Gość: magic Re: Liga amatorska piłkarzy IP: *.ssk.com.pl 08.07.04, 09:28
        Odpowiem szybko na twoje dwa proste ,ale banalne pytania!Po pierwsze: z twojej
        wypowiedzi wnioskuje, że nie może być w piłce remisu pomiędzy dwoma
        równożędnymi drużynami?! Bomba!!A co biorąc pod uwagę przekrój całego sezonu!
        Zapomniałem, ty masz jakieś pewne wiadomości pozakulisowe Sherlocku!Jeśli
        chodzi o bramkarza to w ogóle pomyliłeś temat,bo nie w tym była istota
        sprawy.brak Ci widocznie już argumentów bo czepiasz sie nie naszych spraw!
        Dobrze by było nie szachować nazwiskami bo to nie eleganckie.Pozdrawiam Cię
        serdecznie i rozumie ,że spotkamy się na kolejnych meczach w ALP!
        • Gość: bolo Re: Liga amatorska piłkarzy IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.04, 09:51
          redaktorku (magic) o ile pamietam to od poczatku byles przeciwny druzynie IDEI
          najpiew faworyzowales ,,LWI PAZUR,, czyli Ekoidee ktora w meczu z IDEA nie
          oddala strzalu w swiatlo bramki IDEI a Ty pisales bzdury o tym ze mecz byl
          wyrownany a teraz twierdzisz jaka ta druzyna Iskry jest wysmienita i dobrze
          zorganizowana.Uwazam ze skoro podjales sie prowadzenia relacji prasowych to
          badz obiektywny i ruszaj dupe na mecze a nie pisz bzdur ktore Ci ktos gada a
          tak na marginesie jak masz pisac bzdury o druzynie IDEI to lepiej faworyzuj
          dalej najlepszego bramkarza ktory puscil o jedna bramke wiecej od bramkarza
          IDEI ale co tam ORGANIZATOROM PISMAKOM I CYKOROM wolno wszystko Pozdrawiam
          wszystkich prawdziwych i obiektywnych kibicow.BOLO
          • Gość: magic Re: Liga amatorska piłkarzy IP: *.ssk.com.pl 09.07.04, 09:21
            Wszyscy zabierający głos na tym forum są obiektywni,tylko każdy ma swoje
            osobiste spostrzeżenia!Chyba to nie jest przez Was OBIEKTYWNYCH, PRAWDZIWYCH
            kibiców zabronione? Tak się ciekawie złożyło, że oglądałem każdy mecz dwóch
            najlepszych drużyn w tym roku.Nie umniwjszając klasie chł0opaków z Idei, Iskra
            była lepsza!Poczekamy na sierpień!Pozdrawiam "najodważniejszych" za szyb
            monitorów!!
            • Gość: bolo young Re: Liga amatorska piłkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 15:48
              Lepsza w czyszczeniu kapeluszy? Pewnie tak. Mając takiego bramkarza, któremu
              gdy zsuną się rajtuzy wygląda podpaska daleko zajdą. A jeżeli oglądałeś
              wszystkie mecze to powinnieneś zauważyć, że Iskra 2 razy uratowala zwyciestwo w
              ostatnich 2 minutach meczu.
    • Gość: ... Re: Liga amatorska piłkarzy IP: 80.249.4.* 08.07.04, 13:33
      www.bron1926.prv.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka