Dodaj do ulubionych

Makowiecki trenerem Radomiaka

IP: *.udn.pl 07.07.04, 17:16
Nic nie mam do trenera Makowieckiego ale zmiana trenera tu nic nie da jesli
nie będzie: stadionu,kasy na pensje,premie.Engel w zamian za awans dostał
zwolnienie.DZIWNY JEST TEN KRAJ-nasuwają się słowa piosenki Czesława Niemena
Obserwuj wątek
    • Gość: mk i co tu powiedziec.. IP: *.rutex.slask.pl 07.07.04, 19:13
      czy wygrywasz czy nie ...
    • Gość: Irwin Re: Makowiecki trenerem Radomiaka IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 07.07.04, 19:34
      Pisalem tyle razy i wcale sie nie chwale i jest mi smutno.Radom to prowincja RP
      i bedzie miala prowincjonalny sport.II liga przerasta miasto niestety
      zapizdziale.Nie gniewajcie sie radomiacy ,sam jestem radomiak ktory za chlebem
      wyemigrowl ale sercem jestem z miastem.
    • Gość: Dug Holiday Re: Makowiecki trenerem Radomiaka IP: *.udn.pl 07.07.04, 19:34
      Wszystko to śmierdzi...

Engel wprowadza Radomiaka do 2 ligi, nawiązuje świetny kontakt z zawodnikami
      co widzieli wszyscy Ci co byli w Gorzycach i podczas fety w Radomiu.Otwarcie
      mówi, że mu zależy na dalszym prowadzeniu zespołu.W międzyczasie, począwszy od
      zakończenia pierwszego meczu barażowego nagle znikaja wszyscy działacze oprócz
      Kobyłeckiego.Wyglada na to, że świetna postawa piłkarzy jest nie na ręke
      działaczom.Wydaje mi sie, że z pomocą Engela nie ubrudzonego w te wszystkie
      śmierdzące, radomskie interesy nasi piłkarze sprawili wszystkim radość-tylko
      nie działaczom, którzy zdają sobie sprawę, że wraz z 2 ligą i poważnym
      sponsorem kończy sie ich szczęśliwy żywot w tym klubie..Zauważcie, że nikt do
      tej pory nie wydał żadnego oswiadczenia, wszyscy wyjechali lub zapadli się pod
      ziemię.Następnie stary, odsunięty zarząd spotyka się z piłkarzami i nagle Ci
      ostatni zaczynają bunt.Gdy sprawa zostaje nagłośniona powraca na plan pierwszy
      Pietrzyk i reszta super działaczy, którzy wyczuwają, że tracą grunt pod nogami
      i dojną krowę w postaci klubu.założę się, że zrobią wszystko by nie dopuścić do
      zwołania walnego bo to oznacza dla nich koniec.piłkarze im drugi raz nie
      zaufają!!!

Bardzo ciekaw jestem jak się to dalej potoczy.Wydaje mi się, że jest ktoś
      poważny kto chce sponsorować Radomiaka i nagle wszyscy zapragnęli objąć władzę
      lub jej nie utracić.Ciekawe dla mnie jest także to ile będzie zarabiał
      makowiecki bo z jednej strony klub proponuje Engelowi ok. 5 tyś PLN a z drugiej
      strony nie chce mi sie wierzyć by tylko za te kwotę chciał pracować Makowiecki,
      który niewątpliwie jest trenerem dobrym.
      I jeszcze jedno na koniec: brawo dla miasta, które po raz pierwszy od 20 lat
      tak poważnie zaczęło wspierać klub i całe szczęście, że pieniądze trafią od
      razu do firm wykonujących remonty a nie do klubu....
    • Gość: Trener Do mk pozdrówka z Radomia IP: *.udn.pl 07.07.04, 19:36
      DO mk:)Misiek jedziemy z Markiem w następny weekend do Zakopanego.Jedziesz z
      nami.Trenera jak trener oby tylko miał kim grać.Wartościowym!!!!
      • Gość: mk pozdro z katowice dla trenera! IP: *.rutex.slask.pl 07.07.04, 20:32
        niestety jedziecie sami.ja mam niespodziewana robote. FORZA RADOMIAK!
    • Gość: radom Re: Makowiecki trenerem Radomiaka IP: *.trentn01.nj.comcast.net 07.07.04, 20:39
      Szkoda mi was chlopaki teraz to bedzie sciganie po ...........
      • Gość: www.radomiak.na.pl Pikieta kolo urzędu!!!!!! IP: *.udn.pl 07.07.04, 20:57
        W poniedziałek o godz.15:00 odbędzie się pikieta kibiców,mieszkańców Radomia w
        sprawie pomocy tak zasłużonemu klubowi jak RKS RADOMIAK RADOM.W naszym mieście
        jest szaro i brudno.Chcą nam zabrać jedną z nie wielu rozrywek w Radomiu.Niech
        nas tam będzie jak najwięcej!!!.
    • Gość: Kendo Re: Makowiecki trenerem Radomiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 22:00
      Dzisiejszy Przegląd Sportowy (7.07.2004) podaje w raporcie letnim że Jan
      Makowiecki został samodzielnym trenerem RKS RADOMSKO a nie Radomiaka, o co tu
      chodzi?
    • Gość: Rema Re: Makowiecki trenerem Radomiaka IP: *.pilicka.net.pl 07.07.04, 22:42
      Ludzie czy wy zauważyliście że te pierdzistołki mydlą nam oczy tą zmiana
      trenera.
    • Gość: eRKaeS-fan Re: Makowiecki trenerem Radomiaka IP: *.radom.pl 07.07.04, 22:54
      jezeli to prawda; to zycze powodzenia Trenerowi JM
      • Gość: wakarpl Re: Makowiecki trenerem Radomiaka IP: 5.5R* / *.wlv.ac.uk 07.07.04, 23:19
        Sam mam juz mieszane uczucia. Nie tak dawno wiekszosc z nas krytykowala
        trenera Engela juniora.
        Teraz mamy to co chcielismy, z jednej strony dobrze, ze bedziemy mieli
        straszego trenera.
    • Gość: FANATYCY PIKIETA W PONIEDZIALEK 15:00 IP: *.udn.pl 08.07.04, 00:58
      Koło Urzędu na Zeromie POMÓŻMY KLUBOWI.
    • Gość: Bosman LUKULLUS w Radomiaku?. IP: *.udn.pl 08.07.04, 01:52
      Dzisiaj w klubie po godz.19:00 w klubie odbyło się spotkanie pana Szymańskiego
      nie dawnego prezesa Switu Nowy Dwór Mazowiecki oraz pana Dąbrowskiego prezesa
      Radomska z prezydentem miasta Radom Andrzejem Banasiewiczem,Co z tego wyjdzie
      zobaczymy w najbliższych dniach.
      • Gość: fanatyk Re: LUKULLUS w Radomiaku?. IP: *.udn.pl 08.07.04, 02:47
        Radomiak Radom godz.15 w poniedziaałek pod urzędem niech przyjdzie cale miasto.
        3 majcie się ziomki z estadio de la struga.
      • Gość: markarkos Re: LUKULLUS w Radomiaku?. IP: *.lublin.mm.pl 08.07.04, 11:13
        Lukullus dogadał się już z widzewem, a konkretnie z Bońkiem
    • Gość: martinsweden1@op.p Re: Makowiecki trenerem Radomiaka IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 09:58
      A moze ktos obetnie pensje zarzadu tak jak to chcieli zrobic dla Engela bo cala
      ta grupa przydupasow wyciaga z klubu rocznie najwiecej kasy na swoje gaze
      • Gość: r nudny jestes broniarzu. IP: 157.158.160.* 08.07.04, 14:28
        wypad z forumn jak sie jakas gazeta zlituje i o was napisze bedziesz sie
        panoszyl
    • Gość: ... Re: Makowiecki trenerem Radomiaka IP: 80.249.4.* 08.07.04, 13:30
      www.bron1926.prv.pl
    • Gość: kinga z PG8 Re: Makowiecki trenerem Radomiaka IP: *.udn.pl 08.07.04, 14:55
      Trener Makowiecki jest bardzo dobry. Wiem to ponieważ on sam uczyl mnie grac w
      pilke nozną i wiem ze da on rade z tym stanowiskiem! Trener Makowiecki jest
      stworzony do tej roboty! przez niego poszlo nam dobrze w eliminacjach niestety
      oddal nas w rece Gilewskiego i.... Jednym slowem P. Makowiecki jest mistrzem
    • Gość: Wielki1910 LUKULLUS w RADOMIAKU IP: *.udn.pl 08.07.04, 15:29
      Na temat sposoringu oraz pikiety zapraszam na strone www.radomiak.na.pl w
      dziale co się dzieje w Radomiaku
      • Gość: cool Re: LUKULLUS w RADOMIAKU IP: 212.244.63.* 08.07.04, 15:47
        ale tam nie ma takiego działu !
        • Gość: Wielki1910 Re: LUKULLUS w RADOMIAKU IP: *.udn.pl 08.07.04, 16:55
          wejdź na forum kibiców tam masz działy kibice Radomiak wejdz w dział Radomiak i
          tytuł co sie dzieje w Radomiaku
    • Gość: aaaa Re: Makowiecki trenerem Radomiaka IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 08.07.04, 16:25
      Dobrze sie stanie jesli trener makowiecki bedzie miał kim grac i kogo trenowac
      a wtedy niech sie boja najwieksi w II lidze tylko potrzeba troche czasu aby ten
      zespoł ze saba ponownie zgrac no i potrzebny sponsor i licencja bo bez tego
      czeka nas znowu III liga a działacze dalej niech sie trzymaja stołków na siłe
      to zaden sponsor do klubu nie przyjdzie.
    • Gość: vsb Makowiecki SPADAJ IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 16:30
      WOLE ENGELA
      • Gość: Wielki1910 www.radomiak.na.pl IP: *.udn.pl 08.07.04, 17:00
        Wszystko na forum kibiców.Tam znajdziesz najnowsze wiadomości związane z
        klubem.Aha jeśli nie przystąpimy do rozgrywek 2 ligi to musimy niestety sezon
        zacząc od 4 ligi.Takie są przepisy.
    • Gość: ... Re: Makowiecki trenerem Radomiaka IP: 80.249.4.* 09.07.04, 08:54
      www.bron1926.prv.pl
    • Gość: f bron1926.prv chcecie rzygać?zapraszam! IP: *.rutex.slask.pl 09.07.04, 10:37

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka