cyngiel-michnika 13.11.12, 16:39 Nieprawdą jest, że wdychamy każde pierdnięcie posła z PO. My naprawdę jesteśmy "rzetelni". Wszystko co robimy, robimy to dla was. A że przy tym tylko my korzystamy to już przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krytyk Re: Na blogach. Prezydent na scenie z IRĄ, co się IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.12, 18:31 Cóż za arcyciekawy, trzymający w napięciu tekst. Ta gazeta zeszła już całkowicie poniżej dna. Można zrozumieć przepisywanie kronik policyjnych ale przepisywanie cudzych blogów. Żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwyprowokator Re: Na blogach. Prezydent na scenie z IRĄ, co się 13.11.12, 19:40 Ok, gazeta jest "be" ponieważ rozgłasza to co napisał ktoś kto dotarł do źródła wydarzeń, których niechlubnym bohaterem jest Andrzejek. Tylko co dalej? Ktos może skomentuje występ Andrzejka? Zapłacił za bilet? Ktoś go zaprosił czy się wprosił? To kolejny element poprawy wizerunku? Wg mnie tak. Najpierw reklama billboardowa a teraz występ na scenie i próba podlizania sie. Ludzie już nie kupują takich numerów co pokazała afera billboardowa i wykrzyczenie szczerych słów. Ludzie przyszli na spotkanie kulturalne a nie polityczne. Zaniedbaniem można nazwać brak relacji z tego wystepu. Przecież prezydent relacjonuje każdy swoj występ i to przed mniejszymi grupkami słuchaczy. Legła siła w precyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Na blogach. Prezydent na scenie z IRĄ, co się IP: *.radom.vectranet.pl 13.11.12, 19:44 Najlepszy prezydent od lat. Trzecią kadencję wygra w cuglach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacmoralny Re: Na blogach. Prezydent na scenie z IRĄ, co się IP: 80.249.4.* 14.11.12, 11:56 Gościu OLO proszę nie przerażaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyk cyk Re: Na blogach. Prezydent na scenie z IRĄ, co się IP: *.cdma.centertel.pl 13.11.12, 21:10 Czemu jeszcze nikt z PIS tego nie zdementował?Bot prawaada jest!Byłam tam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śmiech na sali Re: Na blogach. Prezydent na scenie z IRĄ, co się IP: *.radom.vectranet.pl 14.11.12, 08:55 Z tych wypowiedzi widać, że w Radomiu jest mimo wszystko bardzo dobrze skoro takich pierdółek trzeba się czepiać, żeby przypiąć łatkę prezydentowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Na blogach. Prezydent na scenie z IRĄ, co się IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.12, 14:36 Pierdułka ? To skąd to ujadanie na GW, skoro nic się nie stało ? A Kosztowniak przed występem mógłby choć trochę się podrasować. Koniecznie peruczka no i kurtka skórzana z metalowymi ćwiekami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyzio Manipulant ! IP: *.play-internet.pl 14.11.12, 17:06 Jestes manipulantem albo nie czytasz uwaznie lokalnych gazet a nawet tego forum. Bardzo duzo jest krytycznych uwag na wiele tematow. Otworz oczy albo przestan manipulowac ...katoliku? Odpowiedz Link Zgłoś