Dodaj do ulubionych

jestem za prawicą

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.04, 21:56
czy chcecie mieć Polskę młodą , silną i bogatą - od 1989 roku wszystkie Rz
ądy idą w tym kierunku - biedny nie będzie miał na leczenie - to umrze -
zostaną młodzi , zdrowi i bogaci -
Obserwuj wątek
    • Gość: fik Re: jestem za prawicą IP: *.udn.pl 11.07.04, 22:21
      Umierają również młodzi, w wypadkach ginie znaczie więcej młodych niż starych.
      Ja również jestem za prawicą.
    • Gość: stvx Re: jestem za prawicą IP: *.ats.pl 13.07.04, 08:03
      A nie przypominasz sobie co sie stalo gdy AWS dostal sie do wladzy ? Do tej
      pory trzeba wszystko naprawiac po rzadzch przemiera Buzka. W tej chwili Ci sami
      ludzie pod plaszczykiem innej formacji probuja ludzom wciskac swoje racje. Nie
      wiem czy mie sie to podoba by po raz kolejny probowac czy moze sie juz czegos
      nauczyli. Nie twierdze ze lewica jest dobra i swieta. Wszyscy dla mnie sa
      diabla warci, ale fakty przemawiaja za siebie. TROCHE OBIEKTYWIZMU a nie
      zacietrzewienia. Jezeli PO dojdzie do wladzy beda jeszcze wieksze ciecia
      socjalne niz w tej chwili sa zakladane. Chlopcy i dziewczynki nie maja
      jakiegokolwiek programu tylko, ze sie to dopiero okaze jak dacie im instrumenty
      do reki.
      • Gość: MacGyver Re: jestem za prawicą IP: *.internet.radom.pl 13.07.04, 10:26
        prawica a szczegolnie ta pojebana liga polskich rodzin wylansowana przez ojca
        rydzyka (radio ma w ryja) na to glosujcie he he a oni was tak zalatwia ze zanim
        sie zorientujecie bedziemy mieszkali w zacofanej nawiedzonej republice
        wyznaniowej, na kleczkach bedzie chodzic i skladac hold temu psychicznie
        choremu giertychowi i reszty tej bandy skur*****ow, nie pomijajac PO i lepa
        leppera a takze chamow z pe es elu :)
      • Gość: irena Re: jestem za prawicą IP: *.udn.pl 13.07.04, 16:26
        A kto ci debilu powiedział,że Buzek coś zepsuł? Miller i telewizja? Właśnie
        teraz widać jakich kłamstw użyto by się dorwać do władzy. Puścili bajkę o
        dziurze budżetowej, a na kampanię kradli pieniądze z FOŚ. Zobacz co zrobili np
        ze służbą zdrowia przygłupie czerwony.
        • Gość: MacGyver Re: jestem za lewica IP: *.internet.radom.pl 13.07.04, 20:48
          okey chcesz mocna polimike ............?????????
          nie jestem zadnym czerwonym przyglupem ty nawiedzona cnotliwa pi*do tylko mysle
          realistycznie bo stoje na ziemi, a takie ch**je jak buzki krzaklewskie i
          giertychy to traktuje jak szmaty i kukly zyjace tylko by macic w glowach i ssac
          kasiore, nie wiem ile masz lat ale zajrzyj to ksiazek i sprawdz co wybudowano
          za czasow tak opluwanej tzw. komuny, ludzie mieli kasy jak lodu dla kazdego
          byly wczasy i praca a teraz co mamy ........ burdel na kolkach a temu
          wszystkiemu przyklaskuje kosciol ktory korzysta z tego np nie placac podatkow
          nie trzeba byc komunista zeby miec takie spojrzenie na Rzeczpospolita Polska,
          kazdy rozsadnie myslacy zgodzi sie ze mna
          • Gość: Marcin Re: jestem za lewica IP: *.udn.pl 13.07.04, 22:13
            Dziecko drogie, mnóstwo w tobie agresji i - wybacz to określenie - chamstwa. Ja
            nie muszę z książek dowiadywać się o tym, co zbudowała komuna, ja to pamiętam.
            Czemu - skoro tak dobra była - musiała odejść?
            • Gość: MacGyver Re: jestem za lewica IP: *.internet.radom.pl 13.07.04, 22:36
              dziecko odpowiada
              wszystko co dobre szybko sie konczy tatusiu ty tez kiedys :)
              • Gość: MacGyver Re: jestem za lewica IP: *.internet.radom.pl 13.07.04, 22:39
                a tak wogole to nie wiesz w jakim jestem wieku wiec sie odpieprz wale
                • Gość: truuuuuuuuuu PRAWICA TO PRAWO lewica - lewizna IP: *.udn.pl 13.07.04, 23:30
                  Młody niedouczony szczylu, nie masz pojęcia o podstawowych wartościach a
                  drzesz wulgarną mordę. Z historii i etyki - zero.
                  • Gość: MacGyver Re: PRAWICA TO PRAWO lewica - lewizna IP: *.internet.radom.pl 13.07.04, 23:33
                    hahahahhahahahhahahhahahhahahahhah
                    takis madry leszczu to zastrzel mnie swoja wiedza palancie - truuuuuupie
                    • Gość: Mirek R. Re: PRAWICA TO PRAWO lewica - lewizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:59
                      Koleś ja nie wiem czy ty jesteś głupi czy tylko takiego udajesz???? kogo
                      chcesz przekonać???? co do rządów Buzka nie były idealne jak i reformy ale tak
                      to już jest wprowadza się reformę np. służby zdrowia i modyfikuje. Zobacz jakie
                      są doświadczenia innych krajów Włochy przez 15 lat modyfikowały swój system
                      opiek. zdrow. Buzek miał odwagę wprowadzić 4 wielkie reformy (bo wiedział ze
                      jeśli on tego nie zrobi to napewno SLD nie starczy na to odwagi) i nikt mi nie
                      powie ze kasy chorych funkcjonowały gorzej niż NFZ!!!!!!! największym błędem
                      reformy Buzka było to że oddał kasy sam. wojewódzkim a tam dorwali się do nich
                      czerwoni. To właśnie komuchy kierowały większością kas chorych!!!!!!
                      A ty jesteś poprostu niereformowalny, tym gorzej jeśli jesteś młody !!!! bo
                      jeśli polska lewica ma taką betonową młodzież to za chwile zacznie przypominać
                      Samoobronę lub LPR
    • Gość: ster na prawo! Re: jestem za prawicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 10:26
      Nie rozmawiajcie z takim MacGyverem na argumenty. Z takimi jak on trzeba
      rozmawiać jego językiem: cytuję "MacGyver to pedał.Kawał chuja reszta
      dziada.Muł w uszach wodorosty na klacie i pół dupy
      muszelek,łupież,szkorbut,hemoroidy i krzywy kutas od branzlowania. Znam jedną
      dupe co ci może nasrać na klate i dechą zajebać.Ma ona na imię (ta dupa) Leszek
      (z SLD) goli nogi i bzyka facetów o nicku MacGyver. Za sponsoring zerwanie
      gwintu w dupie free".
      • Gość: RAA Re: jestem za prawicą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 13:26
        Dobre!!:) ale myśle ze do poziomu takich kolesi nie warto się znizać i
        posługiwać się ich językiem więc daj już spokój bo zaraz Cię o posądzą o to ze
        jesteś nietolerancyjny dla kochających inaczej :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka