prawdziwyprowokator 18.03.13, 17:46 Na bardzo popularnym portalu, mieszkańcy innych miast mają okazję pośmiać się z Radomia: www.wykop.pl/ramka/1448003/tak-sie-robi-przetargi-w-radomiu/ Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bloogusław Re: Radom ponownie pośmiewiskiem: Stadion Radomia IP: *.primeoptic.net 18.03.13, 19:15 Kalinkowski zrobił stadionik dla broniarzy a dla gołębiarzy zrobił karmnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolMOPS Re: Radom ponownie pośmiewiskiem: Stadion Radomia IP: *.play-internet.pl 19.03.13, 07:52 Na zabtej dechami wsi, psy maja lepsze schronienie przed deszczem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Budy na Śląskiej są w lepszym stanie IP: *.dynamic.chello.pl 18.03.13, 20:10 Tutaj jak ktoś usiądzie podczas deszczu to przemiękną mu gacie. W budkach na Śląskiej pewniejsze schronienie a zarazem bardziej stabilne. Wstyd mi za decyzyjne osoby tego miasta. Wstęgi przecinać na stadionie przy Narutowicza było komu. Na stadion Radomiaka to nawet splunąć się nie chce. Oszczędźcie wstydu mieszkańcom tego miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mos Kto kontroluje MOSIR w Radomiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 08:39 Mam pytanie kto kontroluje MOSIR w Radomiu? Wiadomo, że dyrektor jest nim dopiero od czasów rządów PiS w Radomiu czyli od 2006 r. Podobnie z innymi osobami w tej instytucji. To, że MOSIR wybudował stadion dla Broni Radom bo politycy w Radomiu z PiS głównie kibicują Broni a nie Radomiakowi. To skandal aby budować stadion dla klubu 4 ligowego, a nie budować stadionu dla klubu co ma więcej kibiców i gra w wyższej lidze. Z taka sytuacją mamy do czynienia w Radomiu. Władze miasta z PiS i partyjny pisowski prezydent lekceważą kibiców Radomiaka bo wiedzą, że oni nie chodzą na wybory samorządowe i nie głosują więc stadionu dla Radomiaka można nie budować. Podobnie z halą widowiskowo- sportową w Radomiu za rządów PiS tej hali w Radomiu na pewno nie będzie. PiS rządzi 7 rok i sport w ciągu tych 7 lat bardzo podupadł w Radomiu, nie ma sukcesów sportowych w mieście ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!! 150 tysięcy????????? IP: *.radom.vectranet.pl 19.03.13, 09:37 Toż to do prokuratury się nadaje.Za 150 tysięcy to ja dom w stanie surowym postawiłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mos Re: 150 tysięcy????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 10:03 Pewnie że radomska prokuratura albo NIK - Najwyższa Izba Kontroli powinna się tym zając, tylko kto zainteresuje odpowiednie organy kwestią dachu w Radomiu. U nas w mieście gdzie są sami Przestraszeni i Spolegliwi wobec władzy samorządowej z PiS, a dotyczy to głównie polityków tzw. opozycji w mieście wobec PiS. Na pewno radomska PO sprawą dachu nie zainteresuje odpowiednich organów bo zburzy to ten 7 letni spokój koalicyjny PO-PiS w Radomiu. Wszyscy wiemy jak Przestraszona i Spolegliwa wobec radomskiego PiS-u jest radomska PO ! A takich spraw w Radomiu ja ten dach od 2006 r. - jest SETKI i nikt się tym nie interesuje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bob the Builder Re: 150 tysięcy????????? IP: *.radom.vectranet.pl 19.03.13, 10:37 Najpierw sprzedano tereny na Radomiaku Kupidurze za groszę(miasto miało gwarancje na powstanie aquaparku na gębę) potem Kupidura sprzedał konstrukacje stalowe z hal z czego zarobił kupę dziengów plus miasto odkupiło od niego za 3 bańki tereny za które dał 900 tysięcy.Widać cały czas ktoś z UM kręci lody na tym stadionie.Cierpią tylko kibice i mieszkańcy miasta a prokuratura śpi bo jak wiadomo jedni z drugimi się znają i być może nawet wspólnie jadaja obiadki w radomskich knajpach.Pan prezydent z Wójciekim to juz porządnie spuchli od obiadków w Aviatorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pusty śmiech Re: 150 tysięcy????????? IP: *.radom.vectranet.pl 19.03.13, 17:39 Zdecydowanie największym powodem do nabijania się z Radomia jest "merytoryczna dyskusja" na tym forum i ogromny "lokalny patriotyzm " mieszkańców wyrażający się na każdym kroku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mos Re: 150 tysięcy????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.13, 17:48 Jak by w Radomiu było NORMALNIE już dawno by była sesja na temat fatalnej sytuacji Radomiaka. Tak dalej z tym klubem być nie może ! Odpowiedz Link Zgłoś
bkf4x4 Wiata na kombajn! 19.03.13, 18:00 Nie wiedziałem, że na Stuga kombajnem będą kosić trawę! Kilka pytań: - Kto to projektował? Wyższej nie można było?? - Dach - ten wyłom w dachu na nawiązywać do czego? Do prapolskiego miecza szczerbca? - "Konstruktor" kim jest z zawodu? Dzwigary przewymiarowane jakieś 4x, za to krokwie panie to żeś pan dał jak kije od szczotki;) Za te 150tysi można było zrobić ładną, kameralną zadaszoną trybunę. No chyba że trzeba było coś na sztukę zrobić, no to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chytra baba Re: Wiata na kombajn! IP: *.radom.vectranet.pl 19.03.13, 18:50 Dokładnie ktoś z Mosiru dostał swoją dole i mamy voilà !!! Dzieło architektury na maiarę naszego miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik Re: Wiata na kombajn! IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.13, 23:29 Jaki dach taki inwestor, jaki inwestor taki prezydent, jaki prazydent tacy mieszkańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loża szyderców Re: Wiata na kombajn! IP: *.radom.vectranet.pl 20.03.13, 00:08 Pozostaje tylko pytanie czy fanów Radomiaka jest mniej w tym mieście niż cyganów, bo na cygańską chatę zdaje się znaleźli troszkę grubszą kaskę niż na "remont" stadionu ich ukochanego klubu? Jak się czujecie chłopcy w kapturach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robotnik Więcej kosztował też parking przed kościołem IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.13, 00:47 Więcej kosztował też parking przed kościołem. Widać komu kibicuje prezydent i urzędnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Robotnik Re: Więcej kosztował też parking przed kościołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.13, 08:55 A jaki interes w budowie dobrego zadaszenia na Radomiaku ma Kosztowniak, skoro na mecze Radomiaka nie chodzi i wie dokładnie, że kibice Radomiaka nie głosują w wyborach samorządowych więc nie musi się o nich troszczyć. Co innego parkingi pod radomskimi Kościołami, elektorat PIS w Radomiu najpierw w niedzielę wyborczą idzie do Kościoła a potem do urn wyborczych. Inna by była sytuacja jak by kibice zrobili dużą manifestację pod Urzędem Miejskim wtedy by na pewno Kosztowniak musiał się ugiąć przed żądaniami kibiców Radomiaka. A w mieście za PiS ani hali ani nowego stadionu nie będzie ! Odpowiedz Link Zgłoś