Dodaj do ulubionych

Baracuda bus - Pani odbierająca telefony

24.04.13, 14:36
Jestem stałą klientką, ale szlag mnie trafia jak dzwonie by zarezerwować miejsce. Pani odbierająca telefony dla trasy warszawa-kozienice pracuje tam chyba za kare. Za kazdym razem z wielka laska przyjmuje rezerwacje. rozmowa wyglada mniej wiecej tak:
- słucham...
- czy sa wolne miejsca w tym i tym terminie
- nie.
-a w tym i tym?
- tak.
- prosze o rezerwacje jednego miejsca
- cisza...
- bus odjezdza z parkingu przy palacu?
- tak.
- dobrze to prosze o rezerwacje
- z pretensja: dobrze! juz pani mowila.

To sie w glowie nie miesci. Nie moge znalezc namiarow na wlasciciela tej firmy, ciekawe czy jest swiadomy ze ta paniusia skutecznie odstrasza klientow. Dzwoniac do Zanbusa odbiera zawsze "usmiechnieta" skora do pomocy dziewczyna, nie to co ta chamica.
Obserwuj wątek
    • coffeeaddict Re: Baracuda bus - Pani odbierająca telefony 03.10.13, 16:41
      Nic dodac, nic ujac. Dodam tylko jeszcze, ze czesto okazuje sie, iz rezerwacji nie ma pomimo, iz cudna ''pani z okienka'' ja zrobila. Pomijam fakt, ze telefon jest czesto zajety, albo polaczenie jest odrzucane. Wielokrotnie bylem swiadkiem skarg pasazerow do kierowcow i prosbe do szefa Marka Kielbowicz, na nic to jednak. Panowie kierowcy reaguja zlosci i wykrecaja sie ''poufaloscia danych''.
      Nasz klient, nasz pan w tej firmie nie funkcjonuje !! Dobrych kilka lat temu na poczatku dzialalnosci, gdy p. Marek podchodzil pod przystanek pks i zwijal klintow PKSu wszystko bylo cacy. No ale teraz widocznie sa czasy prosperity i - drodzy klienci calujcie mnie w du pe !!!
      No i tej piep rzone siodelka w busach; trzeba miec rozmiar ultra S, inaczej nery poodbija.
      P.S Pozdrowienia dla panienki odbierajacej telefony. Wiem chyba w czym tkwi Twoj problem.
    • wanna30 Re: Baracuda bus - Pani odbierająca telefony 30.10.13, 21:50
      telefonicznie nie miałam styczności z ta Panią. Nie dziwi mnie jednak brak rezerwacji. Jeżeli Pani odbiera telefon stojąc w kolejce w spożywczym i rezerwuje miejsce tylko w głowie to trzeba mieć całkiem dobrą pamięć jak w trakcie zakupów tak kilka osób zadzwoni a Pani nawet nie pofatyguje się wyjąc byle kawałka kartki i zapisać nazwisko ale wie że miejsca są. Byłam kiedyś świadkiem takiej sytuacji stojąc za nią w sklepie trochę mnie to zdziwił, ale ....
    • lulu123 Re: Baracuda bus - Pani odbierająca telefony 28.03.19, 20:08
      Baracuda bus
      Niestety Panowie którzy jeżdżą w godzinach wieczornych nie zatrzymują sie na przystanku w miejscowości Ryczywół. Pomimo że pasażerowie czekaja na przystanku kierowca nie zajeżdza lecz jedzie prosto.
    • lulu123 Re: Baracuda bus - Pani odbierająca telefony 28.03.19, 20:10
      Głowie sie nie mieści, że człowiek który czeka na busa tyle czasu a on nie zajeżdża. Przykre że kierowca który widzi pasażerów na przystanku nawet nie zajeżdża. Szkoda w ten sposób tracą Państwo klientów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka