zenonksenon 11.07.14, 11:52 Gratuluję kolegom wemurowi (v. 2.0) i spektatorowi (pisownia niechlujna i zamierzona) zamordowania forum i skutecznego zniechęcenia do korzystania z niego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l_oeil_du_spectateur Re: Śmierć tego forum 11.07.14, 12:12 Nie jest moja wina, ze ludzie w Radomiu nie umieja podejmowac dyskusji i boja sie wypowiadac wlasne poglady. Smierc tego forum nastapila wtedy, gdy wprowadzono zmiane, ze trzeba sie logowac przed publikacja posta. Od tamtej pory mozna sprawdzic IP i przypisac do konkretnej firmy/komputera/uzytkownika. Na Radomian po prostu padl blady strach, bo wiekszosc forumowiczow pisala z pracy. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_wemur Re: Śmierć tego forum 23.07.14, 14:03 To jest tylko potwierdzenie tego, co zawsze twierdziłem: znakomita ( już nieobecna) większość uczestników tego forum to były urzędasy rozgrywające na forum bezpiecznie, bo anonimowo swoje prywatne, brudne, sekciarskie wojenki i opluwające z zawiści lepszych (widocznie) od siebie kandydatów do miejskiego koryta. Odpowiedzcie jeszcze kim były te odrażające kandydatury, kreujące się dotąd na jedynych sprawiedliwych i obrońców demokracji. Były i ich już nie ma :-) kwiatów jednej nocy, w ząbek...smieci stare boje Odpowiedz Link Zgłoś
sowaprzemadrzala Re: Śmierć tego forum 11.07.14, 13:19 Jak widzę kolejny wątek nawiedzonego wemura to mam ochotę zwymiotować wszystko co złowiłam poprzedniej nocki niemniej mamy wolność słowa i nawet nie mam co błagać administratora tego forum żeby takiego ancymona wyrugować. Więc z rzadka moje pazury błądzą po klawiaturze bo nie ma o czym z nim pisać ( śmiem twierdzić że przed zmianami ów wizjoner miał ksywę prawdziwyradomianin) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_wemur Re: Śmierć tego forum 11.07.14, 14:56 "przemądrzala" to tylko prawie mądra.... Opuścila cię wena tworcza czy jej nigdy nie było ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_wemur Re: Śmierć tego forum 11.07.14, 18:46 ...chodzi o to, że urzędasy martwią sie o swoje stołki a co poniektórzy widocznie obawiają się czy nie otrzymają "rozliczeniowego liścia sprawiedliwości" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-sara Re: Śmierć tego forum 11.07.14, 14:55 Cóż... bezrobocie w Radomiu ogromne, zasiłku z MOPS-u na bilet do kina nie wystarczy, a jak ktoś nie ma hobby i nie potrafi sobie znaleźć ciekawego zajęcia, to forum staje się jedyną rozrywką. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-sara Re: Śmierć tego forum 11.07.14, 15:05 Daruj sobie, bo znam Cię i na mnie wrażenia nie zrobisz :) Odzywam się tu sporadycznie, ale co jakiś czas sprawdzam, czy już się Wam znudziło, czy jeszcze trzeba poczekać. Na ten tydzień plan zrealizowany, cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 11.07.14, 18:23 Nie tyle śmierć forum co śmierć jako takiego poziomu cywilizowania go, głównie za sprawą miernot wśród moderatorów. (Do kasowania moich postów i wątków dla rozrywki, manipulacji tudzież podciągnięcia sobie ego już się przyzwyczaiłam. :D) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_wemur Re: Re 11.07.14, 18:47 Nie przywykłaś jeszcze do tego aby ktoś przez rok posługiwał się bezkarnie Twoim nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 11.07.14, 19:24 To ma być jakaś groźba... ? OK, no to zaczynam zbieram materiał dowodowy w tej sprawie... ? :) I lecę lecę na samolot... rotfl! :) Odpowiedz Link Zgłoś
l_oeil_du_spectateur Re: Re 11.07.14, 19:37 Po co od razu "leciec" na samolot? Wsiadz w Modlin Bus. Zabierze Cie na Chopina, Centralny, albo Modlina. Do wyboru, do koloru. Na Chopina poltorej godziny szybciej niz pociagiem z Radomia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_wemur z życzeniami szczęśliwego nowego weekendu... 11.07.14, 21:45 wasz wielbiciel : AFTER PARTY - NIE DAJ ŻYCIU SIĘ (OFFICIAL VIDEO) Odpowiedz Link Zgłoś
l.i.l.a.b.a.j.ona Re 11.07.14, 21:59 Lol, z tym lataniem na samolot to taka gra słów pomiędzy mną a... tym, kto wie co miał kiedyś na myśli... :) Tu akurat nie chodzi o Sadków czy w ogóle lotniska w Polsce... A'propos tak przy okazji, muszę (już poważnie, teraz) lecieć do pobliskiego McDonalds'a uruchomić sobie Nook'a bo wymaga ów process Wi-Fi a ja mam mobilny. Polecam. Przemogłam się :)! (i znalazłam ten podobno z najpojemniejszą baterią i to za jaką cenę... :o ) bookshop.blackwell.co.uk/jsp/id/NOOK_Simple_Touch/9781400699032 (na amazonie jest więcej opinii jeśli szukasz...) Odpowiedz Link Zgłoś
polikarp Re: Śmierć tego forum 16.07.14, 11:16 To forum zostało zamordowane, gdy zniknęły z niego komentarze do artykułów (poza wybranymi przez moderatora). Dzięki temu łatwo jest je spamować, bo można - jak robią to niektórzy nadaktywni forumowicze - zakładać kolejne wątki, które nie są spychane przez komentarze pod artykułami. Przez to przelatują też bez echa niektóre bulwersujące tematy, jak np. ostatnio wyprowadzka Domu Słonecznego z Leśniczówki, bo pan prezydent dogadał się developerem, że sprzeda mu działkę pod apartamentowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_basen2 Śmierć tego forum 22.07.14, 22:25 Tylko ślepy by nie zauważył, że śmierć tego forum stała się faktem. Od kiedy trzeba odsłonić przyłbicę IP i nie strzelać w plecy zza węgła dyskutanci wymiękają. Tchórzostwo hejterów to powszechne zjawisko. Może jednak najwyższy czas wywalić Jego Wysokość Moderatora, który jak widać wypalił się do cna. Kto zresztą dłużej wytrzymałby codzienne czytanie tych wszystkich kretynizmów. Forum moderowane - znaczy cenzurowane i chamstwo nie powinno się dziwić, że będzie wywalane i tyle. Bo teraz pozostali tylko nudziarze, którzy nie mając nic ciekawego do powiedzenia dyskutują sami ze sobą na raz w wielu wątkach. Pusty śmiech mnie ogarnia, to się nazywa - wylać dziecko z kąpielą, i co ciekawe Radom jest tu wyjątkowy. Proponuję po prostu moderować i może założyć liczniki dla watków - typu lubię, nie lubię, najczęściej czytany, itp. Niektórym zaś wątkom założyć osobne tytuły Forum np dla spóldzielni mieszkaniowej Ustronie Odpowiedz Link Zgłoś