Gość: agarek IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.02, 12:01 Czy ktoś już tam jadł? Ja - tak. Jest naprawdę niezła wyżerka: mięso prawdziwie po turecku, dużo sałatek a wszystko świeże i całkiem niedrogo. Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GammaRay Re: Turecki bar w Selgrosie !!! IP: *.chemia.pk.edu.pl 09.04.02, 12:27 Gość portalu: agarek napisał(a): > Czy ktoś już tam jadł? Ja - tak. Jest naprawdę niezła wyżerka: mięso prawdziwie > > po turecku, dużo sałatek a wszystko świeże i całkiem niedrogo. Polecam !!! Co to znaczy "prawdziwie po turecku" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychan Re: Turecki bar w Selgrosie !!! IP: *.remote.4it.net.pl 10.04.02, 15:07 Gość portalu: GammaRay napisał(a): > > Co to znaczy "prawdziwie po turecku" ??? Co ty, w przedszkolu nie byłeś?? Siedzi się po turecku i wcina żarcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GammaRay Re: Turecki bar w Selgrosie !!! IP: *.chemia.pk.edu.pl 11.04.02, 16:17 Gość portalu: Rychan napisał(a): > > Co ty, w przedszkolu nie byłeś?? Siedzi się po turecku i wcina żarcie! .... aaaaa. Juz myslalem ze chodzi o specjaly w rodzaju abdul wisimullacha w sosie wlasnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Turecki bar w Selgrosie !!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.02, 16:36 Gość portalu: agarek napisał(a): > Czy ktoś już tam jadł? Ja - tak. Jest naprawdę niezła wyżerka: mięso prawdziwie > > po turecku, dużo sałatek a wszystko świeże i całkiem niedrogo. Polecam !!! poczekaj jak wam zaczna wasze panienki pierdolic i dzieciom kox sprzedawac !!! Odpowiedz Link Zgłoś