Dodaj do ulubionych

szpital jozefow

03.06.15, 22:02
Chcialabym poruszyc temat Pana Juliana gdyz nierozumiem jego postepowania w czasie dyzuru udxiela wywiadow ze ciezki pacjent lezy na Sorze na wywiad ma czas pozniej sie dziwi ze zwolniony jest -panie doktorze zwykly polak za takie cos wylatuje z ngana.po drugie mowi Pan moi prawnicy a pytanie czy nie ze skladek lekarzy ja sie nie zgadzam po trzecie ni odpowiada pnu praca to isc na tochtermana ale podobno juz w przysusze pan jest.po czwarte ile koztowaly banery.po piate panu nic nie odpowiada.po szoste ciezko rozstac sie z pieniazkami za dyzury.wiekszosc lekarzy jest ptzeciwko Panu gdyz wstyd mi ze ma pan zawod jak ja gdyz ja ratuje a pan rujnuje.moja propozycja niech pan po radomiu jezdzi z banerem ze kardiochirurgia przyjmujr.nie zycze sobie wydawania pieniedxy ze skladek lekarskich na pana walke bo to tez moje pieniadze.radomianin zarabia 1600 zl srednio ile za dyzury zarabiamy.wstyd mi za Pana.odejdz
Obserwuj wątek
    • pila09 Re: szpital jozefow 03.06.15, 22:16
      Bardzo sie zdenerwowalam tym jak Pan w czasie ostrego dyzuru udzielal inforamcji czy nie chcial Pan sensacji gdyz pduje Pan wizerunek lekarza.smieja sie z radomi z Pana a nie sxpitala bo Pan szuka zeby cos sie nie powiodlo.ostatni raz prosze o odpowiedz ile banery koxtowaly,kto placi za adwokatow czy nie ze skladek wszystkich lekarzy oraz czy moglby Pan z pieniedzy izb lrkarskich przed sxpitalem napisac "lekarz to powolanie" a nie politykoeanie.prosze o odpoiedz.naprawde dziwie sie gdyz jak czyta to radomianin zarabiajacy 1600 zl to opadaja rece gdyz za duze pieniadze w sxpitalu sie pracuje i moze obelgami w dyrekcje rzucac zwykly pracownik nie moze czy nie zaduzo Pan sobie pozwala.pan to wiecznie posxkodowany od 10 lat tylko od 10 lat dyzuruje pan...z powolanoa i za...slowem serca hahaha
      • pila09 Re: szpital jozefow 03.06.15, 22:23
        Ostatnie co napisz
      • pila09 Re: szpital jozefow 03.06.15, 22:33
        Ostatnie co napisze daj sobie na wstrzymanie z tymi wywiadami jak to zle jest,jak to ty chcesz zmieniac krolewiczu Julianku a gdzie ty pracowales...zebys wiedzial jak jest jedz wez dyzur w warszawoe dopiero Ci sie sprzykrzy za radomiem. Nie odpowiafa Ci odejdz i nie rob obornika w naszym szpitalu.te trzy pomsty napisalam w obecnosci 10 lekarzy ktorym wdtyd za Ciebie bo zamiast pomagac ludziac bawisz sie w celebryte.ostatnie ile kosxtoealy banery jesli z piniedzy lekarskich my sie nie zgadzalismy a nawet nie bylismy pytani czy to uczciwe.mas numer zeby poibformowac radio w czasie dyzuru zobacz jak to wyglada albo praca albo celebryta jestes.nie rob wstydu naszemu zawodowu
    • 1antoni11 Re: szpital jozefow 04.06.15, 09:18
      Panie Julianie dlaczego to pan robi mi jako zwykłemu obywatelowi nie miesci sie to w głowie Pan robi kłutnie tylko musi pan wiedziec moja znajoma jest lekarzem i twierdzi że trzeba z dala się od pana tryzmać . szpital dziła dobrze tylko pan nie działa jako lekarza. mam pytanie pan jest lekarzem czy zwiazkowcem, drugie pytanie jaki biznespplan ma pan ja mam taki że z każdego miesiąca oszczędzam 30 zł i to mój biznes plan.
      • sowaprzemadrzala Re: szpital jozefow 04.06.15, 10:02
        Jak sobie tak czytam twoje wypociny kobieto...posługująca się różnymi nickami , to się zastanawiam czy ty faktycznie piłaś...czy generalnie coś u ciebie nie tak pod sufitem, co ty ratujesz? Bo nie daj Boże, ludzkie zdrowie. Komputer to ty zostaw w spokoju bo ci do niego zdecydowanie nie po drodze. Proponuję zacząć pisać pamiętnik w formie tradycyjnej tj. przy użyciu długopisu, może kiedyś opublikujesz , po latach pracy nad stylem, ortografią i składnią. Na ten czas proszę o zaprzestanie katowania zaglądających tutaj, swoimi wypocinami.
        PS. Jak masz coś do pana Wróbla ( którego kompletnie nie znam) to najlepiej iść i mu o tym powiedzieć tyle że to trzeba mieć trochę ...odwagi, a tej w narodzie brak. Miłego świętowania
        • 123pocahontas Re: szpital jozefow 04.06.15, 14:45
          o masakra, nagroda dla tego kto przeczytal te zalosne wypociny autora/autorki i zrozumial o co chodzi. jezeli dobrze zrozumialam (bo juz dalej nie bylam w stanie czytac) z poczatku tekstu, to autor jest lekarzem(?). miej w opiece boze jego pacjentow, jezeli leczy tak jak pisze....
          • b-ania Re: szpital jozefow 06.06.15, 13:18
            Słyszałam, że na Józefowie pracują lekarze obcokrajowcy, to by trochę uzasadniało język, styl, narrację, ortografię i ... logikę wypowiedzi.
    • klawo_jak_cholera Re: szpital jozefow 09.06.15, 20:35
      Czy to prawda, że "śpiący" lekarz na jednym dyżurze bierze więcej niż "salowa" tyrająca po 12 godzin dziennie przez miesiąc.
      • b-ania Re: szpital jozefow 10.06.15, 07:58
        Śpiący bez cudzysłowu, tak, to prawda, podobnie ci na tzw. dyżurach telefonicznych.
      • ml87 Re: szpital jozefow 18.07.15, 15:35
        Tak prawda - lekarz za jeden dyżur dostaje więcej niż pielęgniarka czy salowa za miesiąc pracy. Ale to "normalne" - w Polsce niema klasy średniej nie było i nie będzie. Ci z dołu tyrają na "Panów" a "Panowie" coś nie coś raz na 10 lat zrzucą ze stołu, takie fanty aby uspokoić głodny ale myślący lud. Pensja w wysokości 1400-1600 zł pozwala na kontrole emocji i psychiki tyrających w następujący sposób: kasy z pensji nie odłożą = nie wyjadą za granicę; nie porzucą pracy ; nie zaoszczędza na własny biznes; muszą utrzymać rodzinę w tym dzieci; muszą zapłacić kredyt: nie mogą pozwolić sobie na bunt czy strajk itd. jednym słowem: STRACH.
        Owszem zdarzają się jednostki ponad tym podziałem ale to tylko potwierdza regułę. Jeśli urodziłeś się w rodzinie bez pleców i znajomości (czyt. u tyraczy) to mimo, że nie jestem wróżką to powiem Ci że szanse na wyjście z poza kręgu masz około parę procent. Idealiści powiedzą bzdury wystarczy się nie poddawać może coś w tym jest - a ja powiem nie poddawaj się i giń za......... no właśnie każdy ma swoje ideały w przypadku ich braku jest najczęściej od "Panów" - oni nie muszą ich mieć = nie muszą ginąć i walczyć.
        pozdrawiam. p.s. mam ogromy szacunek dla "tyraczy" - użyłem tego słowa w celu podkreślenia granicy muru społecznego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka