Dodaj do ulubionych

Nowi członkowie zakonu bożogrobowców

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.09.04, 19:11
Jerzy Kutkowski?Tylko dlatego, że bratem jego żony jest proboszcz katedry?
A może za działalność proprezydencką swojej żony Barbary?To jest jedna wielka
kpina skoro przyjmuje się w ten sposób.Widać, że i w Kościele trzeba mieć
układy a samo pobożne życie, uczestnictwo w życiu Kościelnym i prawość na
niewiele się zdają.
Obserwuj wątek
    • Gość: radosny diecezjani Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: 82.139.10.* 19.09.04, 20:17
      "Parafianinie" nie bądż smutny,zapewne nie jesteś świadomy ale wpadasz w
      pułapkę bardzo popularną w Radomiu.Dyskredytujesz tych spośród nas ,których
      doceniają inni.Wiele jest powiedzeń na tę okoliczność.Myślę ,że nie wiesz jaki
      tryb nominacji istnieje w tym zakonie.Może też nie wiesz ,że Pan J.Kutkowski
      wychował w Radomiu bardzo wielu wspaniałych mlodych ludzi.I chyba też nie
      wiesz ,że od ponad 25 lat, razem z innymi wybitnymi plastykami jest
      autorem "Grobów Pańskich"w wielu radomskich kościołach.
      Ja nie muszę wiedzieć więcej.Bardzo sie cieszę i serdecznie gratuluję zarówno
      Panu Kutkowskiemu jak i pozostałym nominatom z Radomia.Zyczę dużo siły.
      • Gość: Łepek Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 19.09.04, 20:38
        To brzmi jak różokrzyżowcy albo jakas inna sekta ;))))))))
        • Gość: X BOŻOGROBCY A NIE BOŻOGROBOWCY IP: *.udn.pl 19.09.04, 22:17
          Wystarczy zajrzeć do encyklopedii katolickiej albo być na uroczystości aby nie
          pisać głupot.
      • Gość: smutny parafianin Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 19.09.04, 20:41
        Masz rację, o tym nie wiedziałem. Oddaję Mu cześć i szczerze gratuluję pomimo,
        że ma taką żonę, która sprzedaje się czerwonym burakom.
        • Gość: urke Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: *.udn.pl 19.09.04, 22:20
          O jego żonie tez nic nie wiesz smutny patafijanie.
        • Gość: NINA Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: *.pse.pl / *.pse.pl 20.09.04, 09:01
          jesteś żałosny - co za miasto!!! Opamiętajcie się ludzie i nie powtarzajcie
          głupot...
      • Gość: była uczennica Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: *.udn.pl 19.09.04, 22:55
        Profesor Kutkowski był moim wychowawcą. Wspaniałym wychowawcą, dzięki niemu
        skończyłam Plastyka i studia. Jest znanym artystą plastykiem i jego postawa w
        szkole była dla nas budująca, czsem nawet pomyłkowo mówiliśmy do niego : proszę
        księdza. Gratuluję Panie profesorze, że wszedł pan do takiego szacownego grona
        rycerzy. Żałuję,że nie byłam na uroczystości,ale nic nie wiedziałam.I proszę
        się nie przejmować zawistnikami. Tutaj często opluwa się autorytety. Sedeczne
        pozdrowienia dla Żony.
    • Gość: Fiona Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 10:17
      A ja popieram smutnego.Pani Kutkowska okazała się czerwonym przydupasem pana
      prezydenta.Nie zabieram głosu odnośnie jej męża bo nie mogę jego działalności
      ocenić.Ją znam z działań jako wiceprezydenta od oświaty (rozkładania oświaty) i
      w zupełności mi wystarczy.
      • Gość: Shrek Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: *.udn.pl 20.09.04, 19:46
        Fiona jesteś obrzydliwa i głupia. Gdyby tak było jak pleciesz to pan prezydent
        nie pozbył by się zaufanego zastępcy.
    • Gość: matka Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 12:32
      Dariusz Żytnicki jako rycerz - śmiechu warte. Broń nas Boże przed takimi
      rycerzami.Pomaga słabszym - chyba poprzez gnębienie ich. Broń nas Boże i nasze
      dzieci przed takimi nauczycielami. Matka uczennicy która nigdy nie miała
      kłopotów z przedmiotów nauczanych przez tego Pana, a jednak nie powiem żadnego
      dobrego słowa.
    • Gość: wychowanka Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 13:14
      Dariusz Żytnicki rycerzem - to chyba kpina.Kto mu wydał taką opinię? Spytacie
      uczniów oni opowiedzą o rycerstwie Pana Żytnickiego. Jego wychowanka.
    • Gość: misia Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 14:51
      Żytnicki to rycerz niesprawiedliwości, zawzięty i mściwy.
      • Gość: hey Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: *.udn.pl 20.09.04, 19:44
        Esbecja nie śpi. Już tylko pluć potrafią, bo im pały zwiędły.
    • Gość: Lenoms Re: Nowi członkowie zakonu bożogrobowców IP: 193.111.144.* 20.09.04, 22:39
      Trzeba na tych gnojków uważać, ABW niech ich monitoruje. Przecież to jawna
      ortodoksja religijna, deklaracja przynależności do mafii. (paulini + mafia
      paliwowa) Stanowią zagrożenie dla bezpieczeństwa państwa. A juz na pewno nie
      powinni mieć kontaktów z młodzieżą !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka