Dodaj do ulubionych

Serb na treningu Radomiaka

IP: *.udn.pl 22.09.04, 02:27
www.radomiak.na.pl SERWIS KIBICÓW RADOMIAKA RADOM
Obserwuj wątek
    • Gość: kali Re: Serb na treningu Radomiaka IP: *.udn.pl 22.09.04, 09:11
      Zbieracie tych zawodników , których już nikt nie chce - widać to po ilości
      klubów jakie ten zawodnik zaliczył w konsekwencji tego jest teraz bezrobotny.
    • Gość: sobek Re: Serb na treningu Radomiaka IP: 80.249.4.* 22.09.04, 11:20
      hehe, ostatnio gdzies przeczytalem ze byly rzecznik radomiaczka zarabial prawie
      3 tys zl brutto! i za co pytam sie taka kasa? komu przyszlo do glupiego lba,
      zeby zaproponowac komukolwiek takie stanowisko (gdzie w sumie nic nie trzeba
      robic) za takie pieniadze w tak ciezkiej sytuacji klubu??????
      • Gość: mk brać serba!i tak skonstrolowac kontrakt zeby latwo IP: 157.158.160.* 22.09.04, 12:01
        bylo dac mu kopa w dupe jak bedzie sial rzepe
        • Gość: rye Re: brać serba!i tak skonstrolowac kontrakt zeby IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.09.04, 12:57
          i właściwie do tej ostatniej wypowiedzi już nie trzeba żadnego komentarza poza
          jednym - "Radom".
          • Gość: Gela Re: " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:35
            oj ryjek ryjek chyba zapomniałeś wsadzić ziemniaki,
            że masz czas na net w czasie wykopków
            • Gość: mk RYE!najlepiej dac mu 100tys miesiecznie dozywotnio IP: 157.158.160.* 22.09.04, 18:36
              co?kozienickie myslenie
              • Gość: rye Re: RYE!najlepiej dac mu 100tys miesiecznie dozyw IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.09.04, 20:00
                Dać mu tyle, ile się uda wynegocjować, ale to jest człowiek, a nie worek śmieci.
                • Gość: mk to jest pracownik ktory ma rzetelnie wykonywac swo IP: 157.158.160.* 22.09.04, 21:34
                  ja prace.nie wiem czym sie zajmujesz ale jesli bedziesz olewal swoja robote
                  szef wywali cie na ryj. tak powinno byc w kazdej firmie.wlaczajac w to klub
                  pilkarski.wyobraz sobie ze przychodzisz naczesany codziennie do pracy ale skoro
                  masz podpisany kontrakt nikt ci nie moze skoczyc. pomysl!
                • Gość: mk wogole, rye, smierdzisz mi komuną IP: 157.158.160.* 22.09.04, 21:35
                  • Gość: Carolus Re: wogole, rye, smierdzisz mi komuną IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 01:45
                    rye jak zwykle ma sie za najmadrzejszego na ziemi i probuje uswiadomic nas
                    wszystkich ,ze tylko on ( jak zwykle ) ma racje;
                    mk przytoczyl bardzo dobre argumenty, wiec miejmy nadzieje, ze "wielki" rye
                    zechce przyjac do wiadomosci, ze swiat jest brutalny i nie mozna sobie pozwolic
                    na straty - szczegolnie w sytuacji, gdy wszelkie koszty trzeba analizowac
                    wielokrotnie; no ale on pochodzi z bardzo bogatej wioski, wiec moze sobie
                    pozwolic na szastanie pieniedzmi ( szczegolnie nie swoimi );
                    humanitarny czlowieczku! przejrzyj na oczy i przeanalizuj co piszesz, skoro juz
                    koniecznie musisz sie wtracac w cudze sprawy; nie lepiej by bylo gdybys pisal
                    piesni na czesc swojego "wielkiego" klubiku? zostaw RADOMIAKA tym ludziom,
                    ktorych zawsze nazywasz warcholami, wiesniakami , chamami etc.; juz tyle razy
                    sie powtarzales, ze gdy widze jakikolwiek twoj wpis, to z gory moge sie
                    domyslic co w nim bedzie zawarte; jestes prosty i przewidywalny; ty - jedyny
                    sluszny i reszta - prostaczkow i ( patrz wyzej ); zlituj sie i nie pojawiaj
                    wiecej w tematach dotyczacyh RADOMIAKA i Radomia; zanudzasz wszystkich i
                    irytujesz; juz nikt sie z twoim zdaniem nie liczy, a ty uporczywie wpisujesz
                    sie na tym forum; kiedys juz pisalem i powtorze sie - na poczatku byles
                    denerwujacy, teraz natomiast wzbudzasz juz tylko litosc;

pozdrowienia ze stolicy ( choc pewnie zaraz znowu nazwiesz mnie chamem z
                    Radomia, ktory wyemigrowal do wielkiego miasta; nuuuuudyyyyyy!!!!!!)

• Gość: rye Re: wogole, rye, smierdzisz mi komuną IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.09.04, 11:45
                      a jednak liczysz się z moim zdaniem, bo naprodukowałeś się co nie miara.
                      • Gość: rye Re: wogole, rye, smierdzisz mi komuną IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.09.04, 12:30
                        mimo, że niewiele ono ma wspólnego z tym co insynuujesz powyżej.
                        • Gość: Carolus Re: wogole, rye, smierdzisz mi komuną IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 14:02
                          i znowu nic nie zrozumiales....

smutne
                  • Gość: anty-rye Re: wogole, rye, smierdzisz mi komuną IP: *.udn.pl 23.09.04, 03:32
                    rye temu osobnikowi juz podziekujemy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka