Gość: www.radomiak.na.pl IP: *.udn.pl 22.09.04, 02:27 www.radomiak.na.pl SERWIS KIBICÓW RADOMIAKA RADOM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: Serb na treningu Radomiaka IP: *.udn.pl 22.09.04, 09:11 Zbieracie tych zawodników , których już nikt nie chce - widać to po ilości klubów jakie ten zawodnik zaliczył w konsekwencji tego jest teraz bezrobotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobek Re: Serb na treningu Radomiaka IP: 80.249.4.* 22.09.04, 11:20 hehe, ostatnio gdzies przeczytalem ze byly rzecznik radomiaczka zarabial prawie 3 tys zl brutto! i za co pytam sie taka kasa? komu przyszlo do glupiego lba, zeby zaproponowac komukolwiek takie stanowisko (gdzie w sumie nic nie trzeba robic) za takie pieniadze w tak ciezkiej sytuacji klubu?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk brać serba!i tak skonstrolowac kontrakt zeby latwo IP: 157.158.160.* 22.09.04, 12:01 bylo dac mu kopa w dupe jak bedzie sial rzepe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: brać serba!i tak skonstrolowac kontrakt zeby IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.09.04, 12:57 i właściwie do tej ostatniej wypowiedzi już nie trzeba żadnego komentarza poza jednym - "Radom". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gela Re: " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 15:35 oj ryjek ryjek chyba zapomniałeś wsadzić ziemniaki, że masz czas na net w czasie wykopków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk RYE!najlepiej dac mu 100tys miesiecznie dozywotnio IP: 157.158.160.* 22.09.04, 18:36 co?kozienickie myslenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: RYE!najlepiej dac mu 100tys miesiecznie dozyw IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.09.04, 20:00 Dać mu tyle, ile się uda wynegocjować, ale to jest człowiek, a nie worek śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk to jest pracownik ktory ma rzetelnie wykonywac swo IP: 157.158.160.* 22.09.04, 21:34 ja prace.nie wiem czym sie zajmujesz ale jesli bedziesz olewal swoja robote szef wywali cie na ryj. tak powinno byc w kazdej firmie.wlaczajac w to klub pilkarski.wyobraz sobie ze przychodzisz naczesany codziennie do pracy ale skoro masz podpisany kontrakt nikt ci nie moze skoczyc. pomysl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carolus Re: wogole, rye, smierdzisz mi komuną IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 01:45 rye jak zwykle ma sie za najmadrzejszego na ziemi i probuje uswiadomic nas wszystkich ,ze tylko on ( jak zwykle ) ma racje; mk przytoczyl bardzo dobre argumenty, wiec miejmy nadzieje, ze "wielki" rye zechce przyjac do wiadomosci, ze swiat jest brutalny i nie mozna sobie pozwolic na straty - szczegolnie w sytuacji, gdy wszelkie koszty trzeba analizowac wielokrotnie; no ale on pochodzi z bardzo bogatej wioski, wiec moze sobie pozwolic na szastanie pieniedzmi ( szczegolnie nie swoimi ); humanitarny czlowieczku! przejrzyj na oczy i przeanalizuj co piszesz, skoro juz koniecznie musisz sie wtracac w cudze sprawy; nie lepiej by bylo gdybys pisal piesni na czesc swojego "wielkiego" klubiku? zostaw RADOMIAKA tym ludziom, ktorych zawsze nazywasz warcholami, wiesniakami , chamami etc.; juz tyle razy sie powtarzales, ze gdy widze jakikolwiek twoj wpis, to z gory moge sie domyslic co w nim bedzie zawarte; jestes prosty i przewidywalny; ty - jedyny sluszny i reszta - prostaczkow i ( patrz wyzej ); zlituj sie i nie pojawiaj wiecej w tematach dotyczacyh RADOMIAKA i Radomia; zanudzasz wszystkich i irytujesz; juz nikt sie z twoim zdaniem nie liczy, a ty uporczywie wpisujesz sie na tym forum; kiedys juz pisalem i powtorze sie - na poczatku byles denerwujacy, teraz natomiast wzbudzasz juz tylko litosc; pozdrowienia ze stolicy ( choc pewnie zaraz znowu nazwiesz mnie chamem z Radomia, ktory wyemigrowal do wielkiego miasta; nuuuuudyyyyyy!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: wogole, rye, smierdzisz mi komuną IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.09.04, 11:45 a jednak liczysz się z moim zdaniem, bo naprodukowałeś się co nie miara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: wogole, rye, smierdzisz mi komuną IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.09.04, 12:30 mimo, że niewiele ono ma wspólnego z tym co insynuujesz powyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carolus Re: wogole, rye, smierdzisz mi komuną IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 14:02 i znowu nic nie zrozumiales.... smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-rye Re: wogole, rye, smierdzisz mi komuną IP: *.udn.pl 23.09.04, 03:32 rye temu osobnikowi juz podziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś