Gość: joj IP: *.udn.pl 04.10.04, 17:40 Czekamy na takie przypadki w radomiu przy 1905 roku, bo mało nam nieszczęść. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Postronny Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.10.04, 18:06 Zamknąć w cholerę te chamskie wstrząsy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.pl 04.10.04, 22:08 Jak sie ludzie bawią na chamskich baletach to tak bywa. I niema co się dziwić że ona niezyje skoro ludzie przestrzegają zasady NIEMA ZABAWY BEZ TRAWY. Plotki są rózne ale prawda jest taka że dziewczyna przedawkowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.com / *.com 04.10.04, 22:38 Kazdy wie lepiej, kazdy zna swoją prawde. Sekcja zwłok wykazała co innego wiec to czy przedawkowała czy nie to juz niech zabierze to ze sobą. Jak by nie patrzec taka wieksza impreza jaka odbywala sie w sobote powinna miec jakas opieke medyczna, pozatym ochrona powinna zareagowac na prosby ludzi a nie popatrzec i glupio sie pousmiechac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.88.udn.pl 10.10.04, 10:16 a co miala sekcja zwlok wykazac jak poszla lapówa od wlasciciela atlanty do lekarzy?? chyba wikeszy ma zysk jak dyskoteka funkconujei da łapówe i bedzie dalej a tak to i wlasciciel jeszcze mnialby przerabane myslcie troche!! jak dziewczyna sie nażarła bialego i pixy to nic dziwnego ze wykorkowala kjeszcze jak bylo tAK dyszno moim zdaniem kazdy odpowiada za siebie i gdyby sie tego nie nazarła to by nieumarła!!! wiec chamskie wstrząsy niech dalej beda i niech sie tam bawią chamy ktorzy szukaja wrazen a opieka medyczna?? przecierz dla wlasiciela liczy sie wiekszy zysk ....tio wszystko oparte jest na piniedzach myslcie trohce pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melon Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.23.udn.pl 17.10.04, 15:57 bylem na tej dyskotece jedyne pol godziny...to bylo totalne przegiecie za duzo ludzi weszlo nie dziwilbym sie gdyby ktos stwierdzil ze braklo jej tlenu... ale przyczyn moze byc wieleeee.... i prosze panstwa sa ludzie ktorzy bawia sie bez uzywek prosze nie uogolniac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erf Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 21:04 pacjentka przedawkowala:-P a ludzie nic sobie z tego nie zobili i bawili sie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaaa Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 10:11 bez przesady ludzie musza gdzuies bawic moze lepiej wziazc sie za handlarzy narkotykow bo z tego comi widomo ta dziewczyna byla pod wplywem narkotykow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jcd więcej piguł IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.10.04, 16:45 Peace,love,extase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkus Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.udn.pl 04.10.04, 18:55 Znalem ową radomianke..wspolczuje calej rodzinie:( [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siup Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.com / *.com 04.10.04, 19:14 Zapomnieli dodac w owym artykule, ze pani dyspozytorka na pogotowiu odebrała ze 20 telefonów z prosbą o przysłanie karetki, jednak za kazydm razem odkładała skłuchawke, dopiero człowiek na straży pozarnej przyjął zgłoszenie i on wezwal karetke. Kto wie moze gdyby nie ta pani to dziewczyna by przeżyła :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.10.04, 20:06 Zapomnieli tez dodac ze pomoc dziewczynie utrudniali policjanci ktorzy nie chcieli dopuscic nikogo do niej i wyjezdzali z bardzo chamskimi textami. Fakt faktem ze dziewczyna nie po po prostu sobie zaslabla ale sie dziewczyna przecpala.15-letni chlopak podobnie.Ale to nei zmienia faktu ze trzeba szybko i skutecznie udzielac pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JArek Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.04, 14:08 Opamiętajmy się! nie ważne co było przyczyną śmierći K.istotne by nie było juz takich przypadków Każdy ma swoją jazde moja jest dobra dla mnie bez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malamut [...] IP: *.udn.pl 04.10.04, 20:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvm Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.10.04, 20:30 dropsów się przejadła pewnie i tyle co nie zmienia faktu, że zachowanie pogotowia ( głownie dysozytorki ) było skandaliczne, ale przecież to nie jest pierwszy przypadek, nie mam na myśli smierci w dyskotece lecz sumiennosci pracowników pogotowia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvm Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.10.04, 20:33 o odpowiedzialności nie wspomne, sytułacja się pewnie nie zmieni dopóki płaca tychże jednostek będzie taka jaka jest, baba idzie na noc by odpierdzoelić swoje za grosze to co ma jej zależeć....tylko czy tak samo by postąpiła gdyby to chodziło o jej dziecko? nie chce jej usprawiedliwiac, to sprawa jej sumienia ale należe rozpatrzyć wszystkie aspetky sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.bartoszyce.com.pl 04.10.04, 20:58 WINA JEST TEZ PO STRONIE OCHRONIARZY NIE CHCIELI POMOC DOPIERO SIE KAPNELI GDY Z KASKA BYŁO CORAZ GORZEJ A NAJWIEKSZA UWAGE ZWRÓCILI GDY NADJECHAŁA KARETKA OPERATORKA TEZ JEST WINNA I TO CHYBA NAJBARDZIEJ ODKŁADAŁA SŁUCHAWKE ZA KAZDYM RAZEM POPROSTU OCHRONA JEST DO DUPY TAKIE JEST MOJE ZDANIE !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.com / *.com 04.10.04, 21:37 wina jest i po stronie sypozytorki ktora miala obowiazek przyjac zgloszenie, ale co tu duzo gadac, dziewczyna nie byla niewinna. Czlowiek powinien uwazac na to co za prochy bierze i ile jest w stanie tego wytrzymac. Przeciez to moglo sie skonczyc inaczej, a jednak zebraly sie dwie rzeczy nieprzychylne ludzkiemu zyciu i skonczylo sie smiercia mlodej kobiety.. Moze teraz ludzie zaczna uwazac, bo przekonali sie wszyscy ze mozna liczyc tylko na siebie, nawet na pogotowie nie nalezy liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaPeTa...!!! Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.udn.pl 05.10.04, 17:57 Ja Wam powiem Tyle Wina Jest Policji Ochroniarzy Pogotowia Dyspozytorki A najbardziej Tej pacjentki (GaBi) Gdyby Potrafiła Się Bawić Bez Narkotyków na Balecie Tak Jak Bardzo Durzo Osób To Robi To By Żyła I Cieszyła Się Dalej Życiem A Policji i Ochroniarzy Dlatego Że Gdy Ktoś Chciał Jej Pomóc Bo Było tam pare Osób Które Bardzo Dobrze Wiedzą Co Się W Takich Sytuacjach Robi To Tylko Było Słychać Policje i Ochrone: ,, Wypierdalać z Tąd Bo Was wszystkich zamkniemy" Wszystko Słyszłam Bo Stałam Obok Tej Akcji.:/ Dyspozytorki Bo Nie Chciała Przyjąć Wezwania A Pogotowia Ponieważ Gdy Odebrano Wreście Wezwanie Pogotowie Raczyło Się Pokazać Ale Gdzieś Za Ponad Pół Gdy Już W Prawdzie Nie Byli Potrzebni Godziny Za Takie Coś Bardzo Dziękójemy...!!!:(:( Gdy Maliszew (AtLaNtA) Zaczoł Się Rozkręcać Wszystko Się Psóje A dzięki Wszystko Narkotykom i Władzom :/ H.. im za to w D... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.04, 23:20 Łooo dziewczyno Ty to lepiej zamiast zajmowac sie dyskotekami wzielabys sie za nauke bo wiecej bledow w jednej wypowiedzi jeszcze nie widzialam. A wracaja do sprawy to nie dosc ze policja i ochrona straszyla to tez leciala z tektami do Kaski typu "A moze jeszcze jednego dropsika" ktore byly bardzo nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaPeTa...!!! Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.udn.pl 06.10.04, 17:12 Sorcia Sorcia Za Błędy Ale Szybko Pisałam Bo Mi Się Śpieszyło A Baletami Tak Jak Zajmowałam Się To I Będe Się Zajmowała I To Nie Jest Nikogo Sprawa a co do dropsów to słyszałam też te teksty nawet jeden ochroniarz krzyknoł no biezta po 20 lub 50 tych pigół albo i więcej jak wam za mało a co do błędów przeczytaj swoje nie pisze się wracaja tylko wracając do sprawy.............. NaRq Z PoZdRoWiEnIaMi...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.10.04, 15:01 Nie sciemniaj teraz ze zrobilas bledy to Ci sie spieszylo bo w tej wiadomosci tez mam bledy. a blad jaki ja zrobilam to akurat jest ostatnia literka i to nie jest blad a literowka.Wiec nie poprawiaj mnie jesli nie masz pojecia o ortografii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaPeTa...!!! Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.udn.pl 08.10.04, 13:37 dobra daj sobie spokój bo to nie jest stronka na której sie kłóci z innymi:/ każdy może popełniać błędy a ty patrz jak piszesz :// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos o dyspozytorce to juz nie napiszecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 22:05 czemu nic nie napisaliscie o dyspozytorce ktora nie chciala przyjac zgloszenia? i o tym ze dziewczyna lezala na dworzu kilka godzin? i dopiero interwencja strazy pozarnej pomogla? takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moodstock Re: o dyspozytorce to juz nie napiszecie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.10.04, 22:38 czemu nie napisali?? proste!! bo ten kraj to kołtun kabli aparatu propagandy, chamstwa, kłamstwa i krętactwa!!!!! proponuję wszystkim zamknąć usta, nie przekazywać plotek które już huczą tylko otworzyć głowy i być z Kaśką mimo, że jej z nami nigdy już nie będzie. Pokój Jej. ['][']['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvm Re: o dyspozytorce to juz nie napiszecie? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 04.10.04, 23:57 "dziewczyna nie byla niewinna" tutaj przyznam Ci racje, bo jeśli ktoś jest zdrową osobąm młodą w kwiecie wieku i nie ma zadnych problemów z krażeniem, sercem to raczej zwykłe zasłabnięcie czy utrata przytomności kończy się inaczej, nie poruszam tutaj nawet kwestii wad wrodzonych czy chorób genetycznych bo zakładam, że takowych nie miała....ale nie moge ścierpeić Twojego zdania "Czlowiek powinien uwazac na to co za prochy bierze...." Przecież to nie jest pierwszy przypadek, ze osoba zmarła po narkotykach, prawdopodbnie najadła się dropsów ( ekstazy ) i ją wygrzało....szczęście w nieszczęsciu, bo może gro gówniarzy nareszcie zadawac sobie sprawe, że tak samo mogą skonczyć i bynajmniej takie rzeczy nie dzieją się w filmach...licze tez że ktoś kompetętny zajmie się wreszcie tym gównem i burdelem panującym w słuzbie zdrowia. Reasumując to wszystko - GDYBY NIC NIE WZIĘŁA TO BY NADAL ZYŁA, sry, może to troche brutalne i niehumanitarne ale takie moje zdanie i wszytstko na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: o dyspozytorce to juz nie napiszecie? IP: *.stat.gov.pl 05.10.04, 09:15 sory.. ale co to ma do cholery wspolnego z wyslaniem pogotowia do osoby ktora potrzebuje pomocy lekarskiej?! nacpala sie, trudno... jej wina.. mialaby nauczke.. ale to kur** nie znaczy ze jakas paniusia ktora powinna wykonywac swoja prace i ratowac zycie ludzkie siedziala sobie na swoich wielkich tlustych czterech literach i odmawiala pomocy umeirajacej dziewczynie!!!!! co maja kur** narkotyki i nieodpowiedizalna zabawa do ratowania zycia ludzkiego?!!?! wytlumacz mi bo nie rozumiem twojego rozumowania!!!!! i wytlumacz czemu nagle wszyscy nabrali wody w gebe i czekaja az im sie ona zagotuje?! czemu klamia ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pimka Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.50.udn.pl 05.10.04, 00:16 Znałam Kasię,to moja sasiadka.Nie rozumiem dlaczego wzięła,przecież miała tyle marzeń i planów.Zal mi rodziców i siostry.Dlaczego to zrobiłaś Kasiu? DLACZEGO????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.10.04, 22:58 ch**owo ją znałaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jej kolezanka Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.50.udn.pl 05.10.04, 00:19 Nie rozumiem po co młodzież bierze?Czy nie mozna sie bawic bez prochów?Moze przypadek Kasi sprawi,ze chociaż jeden małolat przezyje otrzeźwienie zanim będzie za poźno.Kaśka-pokoj Twojej duszy (')(')(') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.50.udn.pl 05.10.04, 00:26 Zapalmy świeczkę<'><'><'><'><'> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moogoo Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.50.udn.pl 05.10.04, 00:27 Szczere wyrazy współczucie rodzicom Kasi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onija Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.50.udn.pl 05.10.04, 00:30 Za poźno na żal,za późno na skruche........ilu jeszce mlodych ludzi umrze zanim zabronią w Polsce posiadania narkotyków i wezmą sie wreszcie za tych co tym procederem sie zajmują?A policja ma swoje udzialy w rozpowszechnianiu narkotyków i dlatego nikt nie ściga dilerów,chociaż prawie każdy wskaże co najmniej kilku.Wiać z tego pierdolonego kraju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adept Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 01:04 wziełą, to i umarła. kto następny???? młodzi ludzie nie wiążą działania z konsekwencja....trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TeN Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.04, 06:42 Przecież nie jest dla nikogo tajemnicą że w dyskotekach a tej w szczególności mozna bardzo ławo zaopatrzyć się w narkotyki.Na organizatorów powinien być nałożony obowiązek nie tylko ochrony własnego obiektu od dewastacji i bijatyk ale również prewencja w postaci szczególnego dozoru sprzedaży narkotyków. W przypadku takich lub nawet mniej drastycznych zjawisk powinno takie dyskoteki zamykć się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SM ZATANCZYLA SIE NA SMIERC !!! TOTALNY ODLOT !!! IP: *.stat.gov.pl 05.10.04, 08:19 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotan Re: ZATANCZYLA SIE NA SMIERC !!! TOTALNY ODLOT !! IP: *.ghnet.pl / 193.111.144.* 05.10.04, 20:47 Ale dupek z Ciebie... Narkotyki to problem a nie zabawa. Szkoda że nie umiemy rozmawiać z dziećmi otwarcie na ten temat. Uświadamiać a nie zabraniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: 80.249.0.* 05.10.04, 10:44 Mam córkę która za rok, dwa zacznie chodzić na dyskoteki. W tej podobno narkotyki dostępne są jak świeże bułeczki w piekarni. Nikt się z tym specjalnie nie kryje! Czy nikt nie odpowiada za taki stan rzeczy? Właściciele, ochrona ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollo Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.ats.pl 05.10.04, 10:55 nie w każdej dyskotece. Są tzw. apteki i normalne "budy". Zależy to też troche od muzyki jaka grają. Tam gdzie jest muzyka trance/techno prawie napewno są małolaty i napewno są prochy bo taka jest ta subkultura. Ja jestem stałym bywalcem dyskotek pod miastem i tam jest troche inna /lżejsza/ muza i co za tym idzie inni klienci (starsi). Zreszta na wsiach wolą piwiko:-). Pozatym ochrona tam starsznie gania tych nafaszowanych. Sprzedać też raczej trudno - wszędzie ochrona i kamery. I mi to odpowiada bo nie muszę bawić sie wśród ludzi co mają "swój świat" Ja wolę tych normalnych. Przykro mi z powodu śmierci tej dziewczyny. Ale to nie może być też tak, że wszytko co dla młodych to be. Jeżeli taka opinia powstanie to z domu nam nie będzie można wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.10.04, 23:00 jak twoje dziecko wie co to za zabawka to jej na pewno nie weźmie. tylko musi wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyDropsZielo Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.radom.pilicka.pl 05.10.04, 14:38 Każdy ma swój rozum i powinien zdawać sobie sprawę co za gówno łyka. Zganianie winy na dyspozytorkę - to szukanie półwiny. Sam łykasz - sam umierasz - prędzej czy później. Każdy narkotyk to gówno - lepiej wypić 1 piwko - po tym by nie umarła. Człowieku sam wybierasz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 15:48 Przykra sytuacja ale nie mozna zwalac calej winy na dyspozytorke. Gdyby nie wziela - nie byloby tematu. Czy nie mozna sie bawic bez prochow? Po czesci zmarla na wlasna prosbe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.7.udn.pl 05.10.04, 16:34 A ktos złapał ja za rekę, ze przekonani jestescie ze cos wziela? Powiem jedno z sekcji wyniak ze przyczyna smierci byl zawał serca, skonczmy juz ten temat bo co go dalej roztrząsac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gator Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.04, 17:02 Boisz się, że ci wstrząsy zamkną na dobre???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juniorek Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.04, 16:06 Rozmawiałem z DJami prowadzącymi dyskoteki w Polsce którzy byli w Maliszewie. Poweidzieli ze takiego syfu narkotykowego jak w podradomskich wsiach nie ma gdzie indziej!!! Tu jest totalna samowolka!! Ochrona jest jedynie od szpanowania i pokazywania swej siły (tylko gdy są w grupie) a nie uważnego pilnowania całości. W naszych dykotekach nie uświadczysz żadnej nawet prewencyjnej kontroli ani policji ani rodziców NIKOGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryka Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: 212.244.88.* 05.10.04, 17:05 typowe! bardzo Cie prosze nie uogolniaj! nie na wsiach! tylko w radomiu. A w Maliszewie to wlasnie wszystkie cpuny z poludnia jezdzily. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.10.04, 23:03 nieprawda. ja jestem cpunem z poludnia a smigam do deja vu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick DLACZEGO MŁODA DZIEWCZYNA??????????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.04, 16:56 ....a nie jakiś łysy palant, którego sam z chęcią bym ubił ..to plaga jest ..dżuma naszego kraju ..i obciach! ..Komra i gaz! ..albo rezerwat z ogrodzeniem pod napięciem daleko od Radomia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvm Re: DLACZEGO MŁODA DZIEWCZYNA??????????? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.04, 17:44 do Onija: Nie wiem skąd Ty się urawałeś/aś bo zacznijmy od tego, że w Polsce nigdy posiadanie narkotyków nie było legalne i nigdy nie były one zalegalizowane więc...zwalanie winy na dyspozytorke to jakaś jakaś paranoja, owszem, postąpiła źle, nie przyjmując odrazu zgłoszenia ale to przecież nie jest kurwa pierwszy przypadek, że karetka nie dojeżdża na czas...jaka płaca taka praca mówi stare powiedzenie...wina po części leży u dyskozytorki bo zaniedbała swoje obowiązki ale przecież to nei dyspozytorka sprzedala jej prochy, nakarmiła ją nimi itd...ona sama na własne życzenie wzięła i tyle...a jeśli chodzi o przyczyne zgonu...mówisz zawał? wiesz mnie się wydaje, ze to jest najbardziej popularna przyczyna zgonu, ktoś chce cos zatuszować, ktoś daje w łapę, własciciele dyskoteki nei chcą przecież jej zamknięcia, polscy lekarze zarabiają mało więc nietrudno takiemu dać w łapę kilka złotych za fałszywy akt zgonu, a nawet jeśli naprawde przyczyną zgonu był zawał a zataili fakt, że miała w organiźmie jakieś srodki narkotykopochodne to musisz wiedzieć, że zawał serca jest właśnie najczęstszą przyczyną zgonu po anfetaminie i jej pochodnych tak jak metylenodioksymeanfetamina czyli popularne dropsy ponieważ przyspieszają krążenie ustrojowe, zwiększają krzepliwość krwi i o zator ( zakrzep ) tu już nie trudno, nie będę nawet wymieniał innych ubocznych efektów brania tego ścierwa bo liter by mi zabrakło, szkoda tylko, ze o ile w przypadku leków podane jest na ulotce ewentualne działania uboczne tak tutaj już osoba sprzedająca Ci narkotyk tego nie powie, bo straci klienta. Zganiac winy na dealera też nie mozna bo on tylko jej sprzedał to gówno, kupiłą to z własnej nieprzymuszonej woli, owszem on nie powinien w ogóle czegoś takiego mieć, ale nie oszukujmy się, ze dealer namawia Cie do brania, w ogole to smieszy mnie takie pojecie jak dealer, w grupach młodziezy są osoby które mają dostep do tego i tyle, przechodzi to przez kilka par rak az wkoncu sie to zdobywa. Ona się o tym dowiedziała ze środowika w którym sie obraca, wzięła i skonczyło się to dla niej tak jak się skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *WaRiAt* Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: 80.50.17.* 05.10.04, 17:48 Nio troche szkoda tej pajentki ale.. wybaczcie sama wiedziała ile zjadłą i to przeciez niewina ochroniarzy a nie wasciciela... narkotyli były są i bedą i nikt niejst wstanie przeszukać kogoś zeby znaleleść małą tableteczke.. Sama sobie wybrala . I niezganiajcie winy na niewinych. Zastanówcie sie cio mówicie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nvm Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.04, 19:43 każdy popełnił bląd, począwszy od niej samej, skończywszy na osobie, która zaopatrzyła ją w prochy ale to ona i tylko ona dokonała wyboru, nie pozstaje mi nic jak współczuć rodzinie, myślę, że niewarto już dalej zgłębiać tego tematu bo świata nie zbawimy, każdy niech się jeszcze raz zastanowi nad tym co robi a nie później szuka winy w całym świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.10.04, 23:28 Moim zdaniem powinni powiesic za jaja tego skur....iela jej chlopaka ktory dawala jej te prochy i ta fete. Ktorry normalny chlopak ktoremu zalezy na jego dziewczynie faszerowalby ja tym syfem ?? Druga sprawa ze to juz dorosla kobieta byla i tez nierozsadna ze to wziela.Dajcie spokoj 25-letnia kobieta powinna miec jakis rozum. Ale ja powiem tak. Chu.. w dupska ochroniarzom i policji bo to oni nie pozwolili udzielic jej pomocy tym ktorzy mogli to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policja Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.radom.pl 06.10.04, 18:52 Odpierdol sie od POLICJI FRAJERZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Paweł II Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.radom.pl 06.10.04, 18:53 Więcej piguł jazdaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepper Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.radom.pl 06.10.04, 18:55 WIĘCEJ DYSKOTEK NA WSIACH CHŁOPY DO ROBOTY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POGOTOWIE HAHAHAHA Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.radom.pl 06.10.04, 18:57 HAHAHAHAHAA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AWOL Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 00:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AWOL Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 13:19 Do POLICJI: tylko na takie chamstwo was stać. Swoją wypowiedzią potwierdziłeś jedynie, że w policji pracują tacy jak ty. Nie jest tajemnicą, że właściciel tego chlewu w Maliszewie to polocjant pochodzący z rodziny policyjnej, że jego sistra wychodzi za mąż za policjanta. Wszyscy wiemy, że po dyskotekach jest w Maliszewie wiele szkód, za które płaci mieszkańcom właściciel tej budy a oni boją się nawet głośno o tym mówić, bo wszystko dzieje się za przyzwoleniem policji. Rownież handel narkotykami w Maliszewie to sprawa doskonale znana policji. Ilu jeszcze młodych ludzi musi umrzeć aby ktoś zaczął robić tam porządek. Może powinna przyjść kolej na dzieci policjantów. Zazwyczaj tak bywa. Cierpliwie czekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.radom.pilicka.pl 09.10.04, 15:02 Przede wszystkim prochów nie dostała od swojego chłopaka ponieważ w tym czasie siedział w Anglii więc trudno byłoby mu to zrobić na odległość nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 21:05 Jej chłopaka tam nie było śmieciu!!!! Byl w tym czasie w Anglii!!!! Poza tym sekcja nie wykazala ze cos brala,wiemy ze miala zawal. Wiec przestan pieprzyc glupoty!!!! Zajmij sie czyms pozytecznym zamiast wypisywac to,co z prawda nie ma nic wspolnego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrek Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.ats.pl 14.10.04, 12:46 ciekawe dlaczego nikt nie wziol pod uwage ze to mogl byc zawal jednak, tyle ze nie spowodowany prochami a warunkami panujacymi tam. Tamta buda jest przewidziana na 300-500osob a wpuszczaja czasami 1,5-2tys. Tam nawet wentylacji nie ma! Temperatura byla z 60stopni a wilgotnosci chyba 100%. Wiec to ze jedna dziewczyna nie wytrzymala i jeden chlopak prawie to szczescie tylko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADOLF Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.udn.pl 06.10.04, 20:01 Słuszłem ze podobnierz jej chlopak po cichaczu wrzucał do piwksa te prochu ... załosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 21:50 mój brat był dziś na pogrzebie... szkoda że to się tak skończyło, choć tak naprawdę chyba nigdy się nie dowiemy co się tam stało i jaka była przyczyna śmierci. Narkotyki... tyle na pewno wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:20 > Narkotyki... tyle na pewno wiemy. Niestety moja droga. Nikt nie powiedzial ze NA PEWNO narkotyki... Napewno zawał serca. Nie wiemy tylko czym byl spowodowany. Owszem, jest prawdopodobne ze przez narkotyki, ale nie ma zadnej pewnosci. Poczytaj moze troche, w jaki sposob moze dojsc do zawalu u mlodej osoby, dodaj do tego sytuacje (dyskoteka, duszno, omdlenie, brak fachowej pomocy) i masz obraz calej sytuacji. Ale - jak mowie - zawal MÓGŁ byc takze spowodowany przez srodku odurzajace, tego nikt na chwile obecna niestety nie wyklucza... Tak czy inaczej - Pokój Jej Duszy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojka Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 22:52 właśnie na pewno narkotyki... współczuję całej rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:44 no jesli mowisz "napewno" to widac masz podstawy (chyba ze sa to tylko zaslyszane plotki wtedy to napewno nie jest takie pewne)... tak czy inaczej nie ma co tego dalej rozgrzebywac... przykro ze tak sie skonczylo, choc wszyscy wiedza ze moglo byc inaczej i Jej zycie nie zalezaloby od jakies piz** odbierajacej telefony pod 999 ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bullshit [...] IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 06.10.04, 22:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusdysdsdsds [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 23:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Kasi [...] IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 06.10.04, 23:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał(południe) Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 16:05 ja my myśle że tak jak to wiekszosćmówie że ons sie przećpala ale juznei am co wnikać stało sie i juz ale morze po tym zdarzeniu (że umarła 25 letnia dziewczyna i 15 letni chłopak) młodzi ludzie nei będą siegali po narkotyki noo aa myśle że przed zarzyciem napewno sie zastanowią czym to grozi!!!!!!!!! ogromne wyrazy współczucia dal calej rodzinki>>>>>>>>>>>>>uczmy sie bawic bez wspomagaczy<<<<<<<too naprawde na dobre wychodzi ii życie o wiele ciekawsze jest po takich dyskotekach aa po zażyciou takiej pigułki już morzna szybko skonczyc życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.10.04, 20:26 michale cos slabo doinformowany jestes poniewaz ten chlopak nie umarl.Jemu pomogli,przynajmniej na cos sie przydala tam ta karetka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 08.10.04, 20:58 "michale cos slabo doinformowany jestes poniewaz ten chlopak nie umarl.Jemu pomogli,przynajmniej na cos sie przydala tam ta karetka." wiesz co wogóle piszesz? chyba nie byłaś/nie byłeś tam... gdyby nie moja koleżanka to z tym kolesiem 16-letnim stało by się podobnie tylko naszczęście go uratowała i kiedy doszedł do siebie dopiero lekarka go zabrała. Nie rozumiem jednego czemu dyskotek nie zrobia dla osób pełnoletnich... naszamie się taki gówniaż a potem dostaje padaki lub szczękościsku albo co gorsza zaliczy zgon jak ta 25-letnia Kaśka ['] świeczka dla Niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnKa Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 10:54 wiecie co dobrze,ze teraz ludzie nagle zobaczyli czym to grozi jak umarla dziewczyna!!!! dobrze,ze wczesniej nie wiedzieli czym moze sie skonczyc branie prochow! potrzeba wam smierci,zeby sie o tym dowiedziec?!?! bylam na tej imprezie i widzialam co tam sie dzialo! wyjatkami byli ludzie bez pigul! powykrzywiane skaczace mordy, zapadniete oczy!! a najgorsze jest to ze coraz wiecej szczeniakow siega po to gowno! tanczyla, sorry,skakala obok mnie dziewczynka (moja sasiadka) ktora ma 14 lat i juz na pigule!!Boze!!czy teraz wszedzie tak bedzie?? ciekawa jestem co sie bedzie dzialo na 1905 roku, czy tam tez nie bedzie juz normalnych ludzi?!?! maliszew to JEDNA WIELKA SKACZACA PIGULA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 08.10.04, 12:51 więc ty tez zapewne bralas.... coz, ciesz sie ze mialas wiecej szczescia i tobie udalo sie przezyc... ale pomysl, ze moglo pasc rownie dobrze na ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnKa Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.radom.pilicka.pl 10.10.04, 12:30 wiesz, jesli chcesz wiedziec to nie bralam i nie mam najmniejszego zamiaru! wole wypic piwo niz brac jakies swinstwo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLICE RADOM Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.udn.pl 09.10.04, 02:32 W WSZYSCY MŁODZI JESTEŚCIE W BŁĘDZIE PISZĄĆ SWOJE OPINIE NA TEN TEMAT. JA BYŁEM ŚWIADKIEM TEGO ZE ZNAJOMY MI CZŁOWIEK (POLICJANT) PROBOWAŁ UDZIELIC JEJ POMOCY DO PRZYBYCIA POGOTOWIA. NIESTETY DO MALISZEWA JAK PISZECIE Z POGOTOWIA RADOMSKIEGO JEST OK 20Km WIĘC POGOTOWIE I TAK PRZYJECHAŁO NAJSZYBCIEJ JAK MOGŁO BO PO OK 20 MIN. CZEGO WY CHCECIE OD POLICJI I SŁUŻBY ZDROWIA ONI ROBILI WSZYSTKO CO MOGLI NA MIEJSCU ZROBIC. NIESTETY NIE MOGA WPŁYNĄC NA TO CZY KTOŚ BIERZE CZY NIE. WIEM TYLKO TYLE ZE WSZYSTKIE TE SRODKI SĄ BARDZO TRUDNE DO WYKRYCIA PRZEZ OCHRONE. PONADTO Z TEGO CO WIEM TO TRZY JEJ KOLEŻANKI TEZ WZIEŁY PROCHY (SAME SIE PRZYZNAŁY ZE BRAŁY) TYLE ZE W MNIEJSZEJ ILOŚCI I IM SIE AKURAT UDAŁO. ONE SAME WIEDZĄ KTORE TO BYŁY(NP. I....A.) POWIEM WAM ZA MŁODO TA KASIA UMARŁA ALE MYSLĘ ZE BĘDZIE TO NA JAKIŚ CZAS PRZESTROGA DLA INNYCH I MYŚLĘ ZE CI KTORYM ZALEZY NA WYKRYCIU SPRZEDAWCOW NARKOTYKOW ZADZWONIA POD TELEFON ZAUFANIA.POZDRAWIAM WSZYSTKICH UCZESTNIKOW SOBOTNIEJ ZABAWY W MALISZEWIE I ZAPRASZAM W SOBOTE PONOWNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.internet.radom.pl 09.10.04, 11:16 Dajcie sobie na wstrzymanie i dajcie jej wypoczywać w spokoju.DlaZainteresowanych Kasia nie miała problemów z narkotykami ani z rodzicami.Nie wykryto u niej narkotyków ani u żadnej z koleżanek-słuchajcie dalej tych bajek!!odczepcie sie wreszcie i pilnujcie właśnych spraw-nie wierzcie gazetom.Kasia była superi potrafiła sie bawic!-to nie wina narkotyków,widocznie tak było jej pisane i tak musiało byc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malishevv Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 11:30 ale chrzanisz!!! była super dziewczynką, brała, i tak musiało być!:(((( bzdury wyssysasz ze swojego brudnego palca. Policja kryminalna winna zrobić akcję w Maliszewie, i w innych sobotnich budach, a rodzice wreszcie zainteresować czym się ich dzieci zabawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 21:16 Ty hu.. kto Ci takich bredni naopowiadał że tamte dziewczyny też brały!! Sekcja nie wykazała nawet żeby Kasia coś wzięła więc przestań pierd...ć takie bajeczki!!!! Poza tym pogotowie przyjechało po 1,5 godziny a nie po 20 minutach,a ochroniarze niczego nie robili żeby jej pomóc!! Wręcz przeciwnie: Na pocątku nie pozwolili nikomu się do niej zbliżyć!! Dopiero później,ale wtedy było już za późno:-( Kasiu pokój Twojej duszy ['] P.S.MAM NADZIEJĘ ŻE ZAMKNĄ TĄ CHOLERNĄ BUDĘ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiulek Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.radom.pilicka.pl 09.10.04, 14:49 Owa radomianka nie miała lat 25 tylko 24.Zgadzam sie że powinniście napisać o pani na pogotowiu, która za każdym razem odkładała słuchawkę myśląc że to żart.To jest niedorzeczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taśmociąg Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 09.10.04, 16:21 Nie obwiniajcie nikogo,a to dlatego ze ta dziewczyna sama sobie winna jest.Wniosek prosty jest:idziesz na dyskoteke (radomską,podradomską)na własną odpowiedzialność.Czy Wy do tej pory zyliscie na marsie?Nie od dzis wiadomo co sie dzieje na radomskich dyskotekach i kto na nie przychodzi.A to ze ktoś jej wsypal cos do drina swiadczy o jej glupocie (i inteligencji tego kto jej to zrobil).Rozsadna dziewczyna nie bierze drinow od nieznajomych(wybaczcie,ale barmani nie dorzucaja niczego xtra). A reszta?Reszta to juz czysty przypadek,zbieg okolicznosci.Sama sobie winna a WY powinniscie wyniesc stad jakies wnioski (chociaz z doswiadczenia wiem,ze bywalcy dyskotek raczej nie ucza sie na bledach cudzych -a juz tym bardziej swoich). Pozdrawiam rozumnych i rozsądnych młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Dama Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.l4.c5.dsl.pol.co.uk 09.10.04, 21:21 Cpac to trzeba umiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRAG Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.10.04, 09:17 O ILE MI WIADOMO ZMARŁ RÓWNIEŻ MŁODY UCZESTNIK TEJ DYKOTEKI, KTÓRY WÓWCZAS ZASŁABŁ, 15-LETNI CHŁOPIEC.I TEŻ Z TEGO SAMEGO POWODU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Śmierć młodej radomianki podczas dyskoteki w IP: *.udn.pl 10.10.04, 11:18 to zle ci wiadomo bo chlopak zyje ale na tym forum sa same plotki to miasto zawsze bylo plotkarskie Odpowiedz Link Zgłoś