Gość: :-) IP: *.udn.pl 18.10.04, 23:50 Jak zawsze ktoś "stanoł na wysokości zadania" i spiepszył koncert od strony nagłośnienia.Co to za przody????Było stanowczo za mało decybeli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: decybil Re: Acid Drinkers IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.10.04, 08:44 To miałbyć koncert i byłe, decybele mozesz załatwic sobie domowym sposobem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masztalski Re: Acid Drinkers IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 20.10.04, 14:47 porażka.wybulilem kase i taka kaszana.nie dosc ze te marne kapelki jakies przed to jeszcze moich uluniencow tak zjechali z naglosnieniem.wstyd mi za Radom :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody18 Re: Acid Drinkers IP: 213.195.148.* 26.10.04, 10:43 Koncert podobno sie udał.Nie byłem ale słyszałem same pozytywne opinie!!!!!!Nie wiem czemu narzekacie.Nie grali w Radomiu od 1996r. i może zapomnieliście co potrafią.Teraz czas na np. KULT w Radomiu.Czy kyoś zorganizuje ten koncert????? Odpowiedz Link Zgłoś