Dodaj do ulubionych

TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I PREZY

• Gość: popieram Bąbla!!! Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:30
      Kto by się nie krył za tym nickiem ma CAŁKOWITĄ RACJĘ!!!!
      Dami stała się teleweizją nie tylko nieobiektywną ale telewizją prezydencką.
      Banan wie co robi. najpierqw usunął Tyczyńskiego z RR, później usunął go ze
      Słowa, zaczęli wydawać swój szmatławiec jakiś Przegląd a teraz mają swoją
      telewizję.
    • Gość: my Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 09:41
      Wszyscy bębnią o niszczycielkim pomyśle likwidacji starówki a Dami milczy albo
      przeinacza fakty. Obudźcie się kupione pachołki albo przestańcie robić programy
      pod polityczne zamówienie! Dami miała być telewizją społeczną bo to min. my
      stawaliśmy w waszej obronie! A teraz co wyprawiacie? Od tego lizania dup
      prezydentom i nadprezydentowi język przysechł wam do pośladków!?
      Trochę obiektywizmu!
      • Gość: bodzio Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: 193.111.144.* 07.03.05, 22:52
        proszę, nie używaj nicku "my", bo mam dziwne wrażenie, że to i o mnie chodzi
        jako abonenta kablówki. Przecież jeden, czy kilku "fachowców" na tym forum nie
        może być wyrazicielem opinii całego radomkowa. ...a program lokalny - jest jaki
        jest i dlatego rzadko go oglądam.
    • Gość: ja Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.udn.pl 03.03.05, 10:14
      Panie ładny, przestań pan pokazywać te gadające głowy. Odczytaj pan co mają nam
      do powiedzenia i chwatit. Łatwiej nam będzie przełknąć głupotę bez jej
      wizerunku.
    • Gość: Quattro Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 03.03.05, 21:57

U tkowski
      O siej
      P iecho

Razem UOP czuwa , UOP trzyma rękę na pulsie żeby ich mundurowi przełożeni mieli
      się dobrze. Nawet z gówna zrobią przednie danie! Tylkoże ten pasztet powinni
      zjeść sami (no, może razem ze swoimi pracodawcami-zleceniodawcami).

• Gość: Młody Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.05, 12:18
      No, nareszcie Dami powinna być z siebie zadowolona. Dowalili dziennikarzom z
      Gazety Wyborczej opisującym prawdę o nadprezydentcie i jego marionetkach
      ukazując ich jako dziennikarzy niewiarygodnych. Nareszcie w pełni wypełnili
      dyrektywy płynące z Urzędu Miejskiego. Możecie być siebie dumni!!!
    • Gość: Sobie Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 05.03.05, 23:41
      Wyprowadzać miejskie pieniądze jest naprawdę bardzo łatwo. A już do perfekcji
      opanował tą sztukę Krzywousty i Napoleon. Wystarczy np. wykupić nikomu
      niepotrzebne reklamy, jakieś filmiki "przeciwalkoholowe", które zamiast
      zdrowego stylu życia promują występujące tam osoby z koalicji, a miasto płaci i
      to słono!!! Nie oceniajcie tak źle chłopaków i półchłopaka z Dami. Vectra
      zakręciła im kurek więc musieli znaleźć jakąś deskę ratunku. Nikt nie chciał im
      pomóc tylko w/w ale za COŚ. A teraz muszą, poprostu MUSZĄ robić tak jak im
      karzą bo to jest ich być albo nie być!!!

• Gość: Jobo Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 06.03.05, 13:26
        Koleś pewnie masz duzo racji ale jest coś takiego jak GODNOŚĆ!!!
        Czy naprawdę godność można kupić? A jeśli tak to za ile?
    • Gość: broniarz Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 14:17
      Tyle sobie z tego robią co i nic. Oni tu zaglądali i pisali jak byli zagrożeni
      likwidacją a Wy byliście im potrzebni do pisania protestów a teraz możecie
      pocałować ich w d...pe! Tak panie Utkowski?
    • Gość: obserwator Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 07.03.05, 20:54
      Widziałeś Utkowskiego dzisiaj?Po nich to spływa.Ciekawe dlaczego nikt nie
      zapyta ich wprost co mają obiecane i za ile się sprzedali.Np taki redaktor z
      Gazety Wyborczej mógłby zapytać.Skoro ci atakują Wyborczą to tamci mogą
      poprostu zapytać ile kosztuje sprzedanie się?
    • Gość: lewek Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 14:25
      A dlaczego nie transmitowaliście ostatniej sesji rady miejskiej?Czyżby zabronił
      prezydent ponieważ materiału puszczanego w całości nie można dla spraw
      propagandy odpowiednio zmontować i nie mozna zmanipulować informacjami?
    • Gość: teleWIDZ Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 17:21
      A widzieliście jak pokazują propagandę wręczania medali za długoletnie pożycie?
      Zamiast pokazać głównych bohaterów tego spotkania czyli Drogich Jubilatów
      pokazywali generała jak wymusza ten sztuczny krzywy uśmiech żeby tylko
      zaistnieć i pokazać się mieszkańcom, których bardzo dobrze pamięta z 1976 roku!
    • Gość: Anka Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.udn.pl 09.03.05, 21:27
      Trafna uwaga.
    • Gość: Agent Lolek Donosi Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.03.05, 17:30
      Kolejna manipulacja telewizji prezydenckiej. Dzisiaj widziałem relację z
      walnego stowarzyszenia BM. O ile mi wiadomo było to chyba w czwartek a pokazali
      dopiero dzisiaj. Dlaczego? Bo muszą mieć przygotowany materiał z prezydentem na
      każdy dzień tygodnia a w piątek pokazywany był nba prezentacji radomiaka więc
      limit wyczerpał.Dodatkowo pokazali jedynie ludzi prezydenta czyli dupoliza
      Wolskiego i jego samego.A gdzie inni? Jako obywatel, któty zamierza przeznaczyć
      1% z podatku na to stowarzyszenie chciałem dowiedzieć się czegoś więcej.
      Nietesty. Tego Dami nie pokazała bo i po co!
    • Gość: as Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.udn.pl 12.03.05, 18:14
      Utkowski, cholera wprowadzasz mnie w depresje. Zapłacisz za leczenie.
    • Gość: monitoring mediów Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 08:38
      Oglądałem wczoraj teledziennik i nie wierzyłem własnym oczom i uszom!
      Skrytykowali pana prezydenta - i słusznie - za brud w mieście, zalegający śnieg
      i totalny syf!!! Jakby tego było jeszcze mało zacytowali pana Ruszczyka, który
      nie chciał rozmawiać z dziennikarzami bez konsultacji z nadprezydentem (co to
      za dyrektor!). A na koniec zacytowali wypowiedzi Wspólnoty Samorządowej!!!
      Cóż takie się stało, że zaszła taaaaaaaaaaaka zmiana i nareszcie telewizja Dami
      zaczęła być telewizją mieszkańców a nie prezydenta?!!!
    • Gość: sympatyk Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 27.03.05, 10:38
      Czy ktoś wie co tam wydarzyło się w Dami, że zaszła taaaaaaka zmiana? Widać, że
      próbują zmienić swój wizerunek telewizji propagandowej i niewiarygodnej i
      zaczynają ostro pracować nad obiektywną telewizją? Brakuje mi jeszcze trochę
      publikacji, wywiadów (tych słynnych pana Tyczyńskiego), debat i TRUDNYCH PYTAŃ
      do rządzących, ale myślę, że wszystko jest na dobrej drodze. Tak trzymać!!!
      Życzę Wam w te święta uprzytomnienia umysłu. Aby dotarło to do Was, że to co
      robicie nie jest li tylko Waszą pracą jak każda inna i normalnym źródłem
      dochodu. To coś więcej. To misja na rzecz mieszkańców, ogromna odpowiedzialność
      i zobowiązanie. Pieniądze to naprawdę nie wszystko! Wesołego Alleluja!!!
      • Gość: Posejdon Re: TV DAMI - TUBA PROPAGANDOWA RADOMIAN RAZEM I IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.04.05, 21:21
        Czyżby był to li tylko głos wojającego na puszczy i pobożne życzenie? Znowu
        propaganda ruszyła? Słyszałem, że pracę w Dami miał podjąć Tyczyński ale
        nadprezydent B. postawił Utkowskiemu ultimatum i ten się wycofał. Znowu nadają
        och i ach panie prezydencie!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka