Dodaj do ulubionych

Przed meczem Arka - Radomiak

IP: 207.35.240.* 28.10.04, 19:08
To co beda kolejne baty czy pilkarze podejma walke z Arka? Jezeli Im tak
wszystko wychodzi na treningach to dlaczego tak mizernie graja w normalnym
meczu?
Qrde a moze oni te mecze sprzedaja po prostu? W co jest grane, powiedzcie mi
koledzy internauci?
Obserwuj wątek
    • Gość: oretol Re: Przed meczem Arka - Radomiak IP: *.udn.pl 28.10.04, 20:58
      Do Gdyni mimo zakazu wybiera się najwierniejsza grupa kibiców zielonych.
    • Gość: Irwin Re: Przed meczem Arka - Radomiak IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 28.10.04, 21:11
      Będzie,na pewno będzie kolejna kompromitacja.
      • Gość: kibic sportowy Irwin nie mniej Kozienice się kompromitująW3lidze IP: *.udn.pl 28.10.04, 22:23
        ahhahah
    • Gość: g alwaro hu.. wozi gnoj... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 21:45
      alwaro hu.. wozi gnuj w betonowych taczkach, dobrze ze nie jedzie do gdyni ,
      moze wreszcie wygraja mecz???????????????????czekamy...z utesknieniem....
    • Gość: mk kto mimo zakazu jedzie do kielec? IP: *.rutex.slask.pl 28.10.04, 22:59
      kłapnalem jęzorem ze jade, ale przeciez nie wytrzymam jak mi beda Radomiaczka
      obrażac i bedzie jazda.a sam sobie nie poradzę:)
      • Gość: Maldini Re: kto mimo zakazu jedzie do kielec? IP: *.udn.pl 28.10.04, 23:10
        mk masz mnie i Marka:-) a co z Wojtkiem?
        • Gość: mk Re: kto mimo zakazu jedzie do kielec? IP: *.hopto.org / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 07:43
          zapytam ale szczerze mowiac watpie.
          • Gość: Gela Re: kto mimo zakazu jedzie do kielec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 08:23
            po tym poznaje sie klase sportowca czy to samo na meczach wychodzi mu na
            treningu tak jest w każdej dyscyplinie, przykładem może byc jeden z naszych
            skoczków bodajże Mateja, na treningach zawsze w czołówce a na zawodach.....
          • Gość: kj zapraszamy do Kielc na.... IP: 82.160.68.* 29.10.04, 10:32
            "Kielecką Masakre Piłką Fytbolową"
    • Gość: [[[ Re: Przed meczem Arka - Radomiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:28
      mk-lepiej sie nie oglaszaj, ze jedziesz- jesli masz slaska rejestracje, jais
      idiota moze szukac kolo stadionu twojego auta i przynajmniej nie po to, by go
      umyc i nawoskowac.
      • Gość: mk taki gupi to ja nie jestem zeby na slaskich blacha IP: 157.158.160.* 29.10.04, 15:55
        c.TYLKO RADOMIAK
        • Gość: Maldini mk pozdrawiam z Radomia IP: *.udn.pl 29.10.04, 18:42
          mk jak pojedziemy z Markiem to bez szans by policja nas cofnęła no nie ahhaha
    • Gość: 1910 Ara ara - obciagara IP: *.radom.pilicka.pl 29.10.04, 14:35
      arka gdynia - kur.., swinia
    • Gość: T&T Re: Przed meczem Arka - Radomiak IP: *.chello.pl 29.10.04, 20:51
      Ronin, albo żartujesz, albo udajesz, że nie wiesz o co chodzi. Przecież już
      przed sezonem pisane były tu teksty informujące o tych właśnie zawodnikach,
      którzy zawodzą "na całej linii". Nie mogę zrozumieć o co w tym wszystkim
      chodzi, ale wygląda mi na to, jakoś tak dziwnie zbieżnie, że Ci zawodnicy
      grywali poprzednio w drużynach, które właśnie trenował trener, posiadacz
      wszystkich możliwych, do zdobycia w Polsce dyplomów, zaświadczeń i
      certyfikatów, czyli Pan Makowiecki. Ale to chyba tylko przypadek i nie można
      tych faktów ze sobą łączyć. Trenerze Skonieczny postaw Pan wreszcie na młodych,
      wychowanków Radomiaka, a przynajmniej jedno ma Pan zapewnione, że nawet jak
      przegrają 0:5 to po grze za jaką nie będzie musiał się Pan później wstydzić,
      albo mieć w oczach łzy. Odwagi trenerze, Kibice oczekują tego od Pana !!!!!!!!
    • Gość: Maldini ARKA GDYNIA - RADOMIAK RADOM 1-0 IP: *.udn.pl 30.10.04, 17:49
      Niestety Radomiak przegrał w Gdyni z Arką 1-0.Bramka stracona w 45min gry:(
      Zawodnicy Radomiaka zebrali pochwały za swoją gre szkoda,że po przegranym tak
      minimalnie meczu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka