Dodaj do ulubionych

Absolwenci SZKOŁY MENEDŻERÓW FO Radom

IP: *.pl 11.11.04, 13:54
gdzie jesteście?? jak daleko zaszliście?? kto was uczył matmy w Szkole
Menedżerów??
Obserwuj wątek
    • Gość: anetax Re: Absolwenci SZKOŁY MENEDŻERÓW FO Radom IP: 80.249.4.* 13.12.04, 09:05
      Nie wspominaj tej szkoly ...
      • Gość: ziom Re: Absolwenci SZKOŁY MENEDŻERÓW FO Radom IP: *.pl 13.12.04, 16:33
        Kto was uczył matematyki???
        • Gość: anetax Re: Absolwenci SZKOŁY MENEDŻERÓW FO Radom IP: 80.249.4.* 13.12.04, 17:37
          Fokt potem Pierzchala 2 lata, a potem jakas mloda babka rok.
          • Gość: ziom Re: Absolwenci SZKOŁY MENEDŻERÓW FO Radom IP: *.pl 13.12.04, 19:39
            pani Fokt jest super!! a Ty jak ją wspominasz??
            • Gość: anetax Re: Absolwenci SZKOŁY MENEDŻERÓW FO Radom IP: 80.249.4.* 13.12.04, 20:37
              Nie mialam z Nia wogole problemow o ile pamietam to chyba 4 czy 5 mialam u
              Niej, ogolnie fajna babka byla, czasem bardziej kolezanka niz nauczycielka. Ale
              jesli o nauke to lepszy byl dla mnie Pierzchala, wiecej wymagal i mozna bylo
              sie nauczyc.
              • Gość: ziomek Re: Absolwenci SZKOŁY MENEDŻERÓW FO Radom IP: *.pl 13.12.04, 20:56
                Ja jestem jej uczniem, tylko nie z Twojej szkoły, a z gimnazjum nr 11. Pani
                Fokt uczy teraz w Elektroniku. Jest świetną osobą, bardzo Ją cenię. Jestem jej
                wychowankiem. Miałem u Niej 6 na koniec gimnazjum. Specjalnie rozpocząłem ten
                wątek dotyczący SMFo, aby się dowiedzieć o Panią Fokt. Ja teraz chodze do
                Kochanowskiego.
                • unc Re: Absolwenci SZKOŁY MENEDŻERÓW FO Radom 28.12.04, 11:38
                  Pani Fokt byla moja wychowawczynia. Bardzo fajna babka :)
                  A gdzie teraz uczy ?
      • unc Re: Absolwenci SZKOŁY MENEDŻERÓW FO Radom 28.12.04, 11:36
        Dlaczego ?
    • Gość: Sebastian Re: Absolwenci SZKOŁY MENEDŻERÓW FO Radom IP: *.pl 28.12.04, 12:33
      Pani Fokti-Kiliańczyk uczy teraz matematyki w Zespole Szkół Elektronicznych...
      moje gg jak chcesz pogadać 8091498.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka