Dodaj do ulubionych

Skatepark na Ustroniu

IP: *.radom.pl 11.11.04, 19:12
"[...]poza tym rowerzyści i rolkarze przeszkadzaliby sobie nawzajem[...]"
radomscy rowerzyści odwiedzą skatepark na ustroniu tak samo jak odwiedzają
skatepark który już istnieje :D oczywiście staramy się nie przeszkadzać
rolkarzom itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: MaciekM Re: Skatepark na Ustroniu IP: *.tkdami.net / *.67.tkdami.net 11.11.04, 20:24
      no no no.. ;d na pewno bedziemy, pozdro dla bikerow, rolkarzy i skaterow :) nie
      mgoe sie doczekac juz :D
      • Gość: rolkarz Re: Skatepark na Ustroniu IP: *.udn.pl 11.11.04, 21:15
        Nie ma ważniejszych potrzeb w tym mieście? My i tak bedziemy jeździć tam gdzie
        nie wolno, bo to bardziej rajcuje.
        • Gość: terefere Re: Skatepark na Ustroniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 09:08
          kim jesteś rolkarzu? moze się nie znamy, ja też jeżdże na rolkach, podaj gg
          albo jakiś nr kontaktowy
    • Gość: Ania Re: Skatepark na Ustroniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 08:57
      Dobrze byłoby, przy okazji budowy skateparku na Ustroniu, zająć się placami
      zabaw dla młodszych dzieci. Te które są, możnaby ponaprawiać, bo oberwana
      karuzela i stojak bez huśtawki na nic się dzieciakom nie nadają. A przede
      wszystkim, należałoby karać właścicieli psów, którzy pozwalają swoim pupilom
      załatwiać się w piaskownicach. Niech im pozwalą robić w domu na dywanie, pewnie
      miło będzie wdepnąć w taką ciepłą niespodziankę. Dlaczego tylko moje dzieci
      mają mieć okazję wdepnąć w psią kupę, albo bawić się w piasku podlanym przez
      pieski???
      • Gość: hEndRYK Re: Skatepark na Ustroniu - Boiska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 11:24
        Sam mam psa i zgadzam się z karaniem wyprowadzaczy psów na podwórka dla dzieci.

Mam też propozycję dla miasta na wydawanie pieniędzy z myślą o sprawności
        fizycznej i zorganizowaniu milusińskim czasu. może istniejące boiska do piłki
        nożnej odrestaurować? wywalcować i postawić bramki.
        Dotyczy to też innych boisk do siatkówki, koszykówki.
    • Gość: mieszkanka Ustroni Re: Skatepark na Ustroniu IP: *.udn.pl 13.11.04, 19:17
      ludzie, zastanówicie się chwilę, zanim wybetonujecie całe miasto. teren przy
      Globi to jest jedno z niewielu miejsc na Ustroniu, gdzie została jeszcze
      większa połać trawy. najpierw kawałek z tego zajął parking, a teraz chcecie
      wybetonować resztę? Wasze dzieci już niedługo nie będą miały gdzie się bawić,
      bo wszędzie będą parkingi, ale inne cudne betonowe obiekty. Litości!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka